Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

valla ne yalan söyleyeyim bu benim aklımada gelmişti ama üşengeçliğimden profile bakmadım.
Bende sırf o yüzden üşenmedim baktım..Yav Ezginin tarzı olmadıgı hakkında hepimiz hemfikiriz genel olarak yani..Vernasın bu şekilde uzun uzun yazıp,her yorumunda bir savunma yapıp ezgi demesi çok kafamı kurcalıyor benim..Yani Ezginin tarzı var demek siyaha beyaz demek gibi birşey

Ilk 10 haftada yapılan yorumlara bakın, Ezgi yi favori goren begenen ben degilim tek, cok kisi vardı. Cogunluk Ikizler ve Ezgi Tugce tarz diyor ama Aysegül Özlem be Nur olaylarına kapılmıs gıdıyordu.
2 ay once Tugce ve Ezgi gozume carptı, halen en tarz onlar dıyorum, gecen haftalarda fikrimi degıstırecek birsey olmadı.
Nurcan ı begenıyorum onlar kadar ama Aycan o kadar iyi degildi.
Ben sosyal medya da dolasan haberlere itibar etmiyorum.

Ezgi nin giydiklerini Nur giyse idi kimse tutamazdı onu, kazanırdı rahat. Bunu hepimiz biliyoruz.

yok canım tabiiki beğenebilir,sonuçta ilk sayfada ki oylamada ezgide yüksek bir puan almış ama yine de nedense bende de öyle bir hava estirdi.

yok canım tabiiki beğenebilir,sonuçta ilk sayfada ki oylamada ezgide yüksek bir puan almış ama yine de nedense bende de öyle bir hava estirdi.
Beğenebilir tabi ki ona lafım yok saygı duyarım herkesin favorisine..Benim demek istediğim sürekli haberleri yalanlıyor vernas..Yani programda bir ezgi yandaşlığı var hepimiz görüyoruz bunu..Ezgi 1.olsun diyebilir kendi hakkı..Ama çıkan haberleri sürekli yalanlama moduna girmesine gerek yok yani..

Elenen yarısmacılardan biri i harıc hicbiri finalistlerden iyi degildi. Sadece Tugce finale gelebilecek tarz sahibiydi oda sakin olamadıgı icin elendi.
Ezgi cok düz hanımefendi kactı supriz i yok, onu destekleyenler konusmuyor pek kafaya takmıyor yarısmayı otekeiler kadar piyasadan cekildi, meydan anti konusanlara kaldı son haftalarda. Ondan Ezgi dususte bugunlerde.
Sosyal medyada diger yarısmacıları destekleyenler bile: "evet Ezgi tarz ama otekiler daha cok hakediyor ihtiyacı var. Ezgi kazamansada olur" gorusunde hem fikir.

bide vernas ezgı cıkıyomus cok gülerim:d

Ezgi yandası darken kimi kastendin programda. Kimse kalmadiki orada Ezgi ci, onceden Ezgi dıyenler lafı cevirdi finalde.
Populizm var, ikizler kazansın diyor hepsi.
Hakediyorlar ama ben tuhaf buldum havayı orada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…