- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Hislerimin tercümanı prensesezginin 7 hafta taç alması ezginin iyi giyindiği anlamına gelmiyor,çok iyi bir torpili olduğu anlamına geliyor.sosyal medyada da herkes bu fikirde zaten,ezgi tarzıyla asla bende bir iz bırakmadı ama ikizler hep farklıydı.
Vernas senin profiline baktım,bu tarz benim sayfası dışında hiç yorumun yok..Ezginin kuzeni falanmısın itiraf et hadi kızmıcaz
Bende sırf o yüzden üşenmedim baktım..Yav Ezginin tarzı olmadıgı hakkında hepimiz hemfikiriz genel olarak yani..Vernasın bu şekilde uzun uzun yazıp,her yorumunda bir savunma yapıp ezgi demesi çok kafamı kurcalıyor benim..Yani Ezginin tarzı var demek siyaha beyaz demek gibi birşey
valla ne yalan söyleyeyim bu benim aklımada gelmişti ama üşengeçliğimden profile bakmadım.
yok canım tabiiki beğenebilir,sonuçta ilk sayfada ki oylamada ezgide yüksek bir puan almış ama yine de nedense bende de öyle bir hava estirdi.Bende sırf o yüzden üşenmedim baktım..Yav Ezginin tarzı olmadıgı hakkında hepimiz hemfikiriz genel olarak yani..Vernasın bu şekilde uzun uzun yazıp,her yorumunda bir savunma yapıp ezgi demesi çok kafamı kurcalıyor benim..Yani Ezginin tarzı var demek siyaha beyaz demek gibi birşey
Beğenebilir tabi ki ona lafım yok saygı duyarım herkesin favorisine..Benim demek istediğim sürekli haberleri yalanlıyor vernas..Yani programda bir ezgi yandaşlığı var hepimiz görüyoruz bunu..Ezgi 1.olsun diyebilir kendi hakkı..Ama çıkan haberleri sürekli yalanlama moduna girmesine gerek yok yani..yok canım tabiiki beğenebilir,sonuçta ilk sayfada ki oylamada ezgide yüksek bir puan almış ama yine de nedense bende de öyle bir hava estirdi.
bide vernas ezgı cıkıyomus cok gülerimBeğenebilir tabi ki ona lafım yok saygı duyarım herkesin favorisine..Benim demek istediğim sürekli haberleri yalanlıyor vernas..Yani programda bir ezgi yandaşlığı var hepimiz görüyoruz bunu..Ezgi 1.olsun diyebilir kendi hakkı..Ama çıkan haberleri sürekli yalanlama moduna girmesine gerek yok yani..
Ikizler geldi simdison durum nedir ??? ben yurt disindan izliyorum ve yayin bizde bir 15 20 dk geriden geliyor...
totodan kimse tanımaz kafadan herkes tanırAysenurun kıyafeti ne o öylekafasını kapatmış,totosunu acmis
aaa niye şaşırdınız ki,malum son zamanların modası,şimdi herkes kafasını kapatıp başka yerlerini açıyorAysenurun kıyafeti ne o öylekafasını kapatmış,totosunu acmis
totodan kimse tanımaz kafadan herkes tanır
Sizde haklısınız kızlaraaa niye şaşırdınız ki,malum son zamanların modası,şimdi herkes kafasını kapatıp başka yerlerini açıyor
Genelleme yapmasakaaa niye şaşırdınız ki,malum son zamanların modası,şimdi herkes kafasını kapatıp başka yerlerini açıyor
yok yapmıyorum tatlım,üstüne alınacaklar alınabilir ama.Genelleme yapmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?