- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Hakkaten aynı deve kuşu gibi olmuş ''bizimle degilsiiinnn'' diyorumİvana da tavuk gibi olmuş bugün. Bu kiyafetle yorum yapinca da komik oluyor.
nur zaten o yüzden ivanaya şarkı gönderdi ya,dilberaydan tavukları pişirmişem,hacıyıda kahveye göndermişemİvana da tavuk gibi olmuş bugün. Bu kiyafetle yorum yapinca da komik oluyor.
Bunca yıldır turkıyede daha iyi knsyrdr mahsus yapyr..tülüm,senin bacağını kesmiş,onun yerine stiletto giyseydin guzel olurdu.yeminle ivanayla özdeşleşmiş kelimeler,masus mu yapıyor
Aysenurun kıyafeti ne o öylekafasını kapatmış,totosunu acmis
Bir de küyrük,küyrük demez miiiBunca yıldır turkıyede daha iyi knsyrdr mahsus yapyr..
Öyle zaten. Gözü de yılan gibi. Kendini güzel,tarz saniyo ama çok iticipapa miydi piskopos muydu o karar veremedimaysenur'u çok yapmacik buluyorum en basindan beri
Ikizler cogu zaman biri iyiyken digeri kotu oldugu halde yildiz aldi tek basina biri olsaydi bu kadar tarz gorunceklerini dusunmuyorum birbirlerinin eksiklerini bi sekilde kapattilar diye dusunuyorum bilmiyorumda ezgiden yanayim ben aysenur kazanmasinda:)
Burdan,bunu mu çıkardınYarışmanın başından beri en beğendiğim 3 yarışmacı finale kaldı. Demek ki ben de tarzım.
EvetBurdan,bunu mu çıkardın
Cuk oturmuşnur zaten o yüzden ivanaya şarkı gönderdi ya,dilberaydan tavukları pişirmişem,hacıyıda kahveye göndermişem
Ü'leri (U)diyerek düzeltemiyor mu? sacmaaa yaa reyting icin bunlar...Bir de küyrük,küyrük demez miii
Ezgi yandaşları dediğim yarışmacılar değil,jüriden bahsediyorum..Ezgi yandası darken kimi kastendin programda. Kimse kalmadiki orada Ezgi ci, onceden Ezgi dıyenler lafı cevirdi finalde.
Populizm var, ikizler kazansın diyor hepsi.
Hakediyorlar ama ben tuhaf buldum havayı orada.
Bende sinir oluyorum. Aysenur lensini şu hayvanciktan mi esinlenmis acabaÜ'leri (U)diyerek düzeltemiyor mu? sacmaaa yaa reyting icin bunlar...
Yarışmanın başından beri en beğendiğim 3 yarışmacı finale kaldı. Demek ki ben de tarzım.
3. kimdi?Benim de 3/2 favorilerim kaldı, bende şık ım ama tarz degilim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?