Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
yalnız jürinin orda olmaması çok büyük bi ayıp bence

bugün ne giysemin finali defile gibi yapılmıştı önemli modacılar konuktu
bu yarışmaya hiç özenilmemiş

Juri tebrik etmeden mi bitti program?

Juri yok canım canlı yayında yoktu göstermediler de zaten o tarafı

Ne kdr ozensiz jurien onemli anda yoklar

evet saçma değer vermiyomuş gibi onca program ordalar canlı yayında kimse yok bende diyorm ekrana yansıttılar sanırım ordan hani göstercekler fln jüriyede yorum yaptırırlar ama

Siradan gala gecelerinden bile daha heycansiz daha siradan bi final oldu. Canli yayin kisminda jurinin olmamasi sacma. İkizlerin kazanmasina sevindim sadece en azindan hakettiler bence.

Ya bu ne bicim acıkalama sıralaması, Aysenur un kazanmıcagı zaten juri oylarında belli olmustu.
Ezgi nin halk oylamasında 3 uncu oldugu acıklandıgında kazanan belli zaten oldu daha ne duruyorlardı.
Once Birinci acıklanmalıydı.

vallahi de sevindim. hele aycan cok heyecanliydi.

jurinin olmamasi buyuk saygisizlik.

ama ezgi mor oldu bence beklentisi büyüktü seyirciden. oh oldu sana.

bu aysenurun ailesi filan yoktu heralde desteklemeye kimse mi gelmemis kizi?

Onlar biliyor gibiydiler. kamera ikizlerin uzerinde duruyordu genelde ben oradan anladım.
Zaten Ezgi veya Ikizle hangi si halk oyunda onde bitirse o alacakti, nihayi kararı halk verdi. 2 favoriyi nasıl esit puana getirdiler halk oyun acıklanması oncesi hayret bravo valla. Topu halk a attılar kurtardılar pacayı.

Ikizlere tebrikler. Ezgi nin esi madalya torenine katılan 2. takımın teknik director gibi duruyordu haha. Yalnız Aysenur un akrabası yoktu niye?

Sen finalistlerin kim olacağını belirle , onları finale taşı ama birincinin belli olacağı final gecesine gelme . Ne ciddiyetsiz bir durum bu böyle . Hiç mi saygıları yok izleyenlere ?

Parada mı anlaşamadılar ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…