Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264

o nurellaya ben de sinir oluyorum
resmen ayşegülü kayırıyo
zaten ayşegül de jüriden yüz buluyo da bu şekilde konuşuyo

haftaya rozayı bi izlicem ben de yoksa bi daha bakmam
resmen ayrımcılık yapıyolar yarışmacılar arasında sinir oldum
kendi kendime sinir oluyorum programı izlerken

Aynen canım, ben de roza gelirse izlerim. yoksa dün doydugumu farkettim, ayşegülün mahalle agzı daha fazla çekilmez.

Eleme gecesinde kim gitti kimler ne giydi bakabilen var mıııı

Telden giriyorum pek vaktim yok ben sorim sen cevapla zahmet olmazsa :) nur ezgi ne gymişti kaç puan aldılar en güzel km olmuştu sen kimi beğendin ? Bde konuk jüri ?

Telden giriyorum pek vaktim yok ben sorim sen cevapla zahmet olmazsa :) nur ezgi ne gymişti kaç puan aldılar en güzel km olmuştu sen kimi beğendin ? Bde konuk jüri ?

Alıntı yapmadığın için yeni gördüm kusura bakma =)
Nur flamenko kıyafeti giymişti çok güzel olmuştu bence =) Ezgi evli olan sanırım o geyşa kıyafeti giymişti onu da beğendim Konuk jüri Faik Öztürk.. Ben en çok deniz kızını beğendim ikizlerden Nurcan olan hoş durmuştu kıyafet üzerinde saçı falan da hoştu

Bi de nur hariç herkes ozlemin adını verdi. Ama juri en düşük puanı alan busenin gitmesini istedi
Kizlarin nur'un ustune gitmemeleri icin onlara toptan bi ayar verilmis, şimdi de topluca ozlemin üstüne gidiyorlar.

Aynen aynen .. Şimdi izliyrum da gizem var çok sinir oluyorm , deri ispanyol pantlon gymiş deri mont beyaz tişört .. Iyyy ..

Aynen demi hep panik hep heyecan .. Ne konuştuğunuda anlamıyosun .. Meleğin elbisesi az uzun olmamış mı ?

bne bakıyorummmm bu özlemin ağlamalarına meraklanıyorum bakıyorum hep rol yaparkennnn aaa bu hafta özlem beni darlttı geçen hafta çok gülüyordum ama cılkı çıktı galibA

bne bakıyorummmm bu özlemin ağlamalarına meraklanıyorum bakıyorum hep rol yaparkennnn aaa bu hafta özlem beni darlttı geçen hafta çok gülüyordum ama cılkı çıktı galibA
Ozlem sinir bozucu bir tip zaten ve cok iyi rol yapiyor

özlemin oyunculukla ilgili hayalleri var galiba

bu hafta o da biraz sıktı
çok fazla cevap veriyo
hiç muhatab olmayıp geçse daha iyiydi

ayşegül tuğçe vs hep aynı zaten çok iticiler

ezgi de beni şaşırttı
jüri beğenmedi diye bu kadar tribe girmesi çok saçma çünkü cidden çok özensiz giyinmişti

ben sadece ikizlerden nurcanı beğendim
pembe etekli kıyafeti hoştu

özlem cozutuyo artık .. Bende gerçekten ağlıyo sanıyorum bide bakıyorum rol rol aaa olmaz ki amaaa

özlem cozutuyo artık .. Bende gerçekten ağlıyo sanıyorum bide bakıyorum rol rol aaa olmaz ki amaaa

evet artık sıktılar
ben cidden ağlıyo sandım ama artık onun ağlayacağını sanmıyorum
jüri gerginliği azaltmak için mi yapıyo anlamadım ama sürekli olunca sıkıyo artık

bugün de herkesin ağlayacağı tuttu
özlem o kadar laf yediği halde ağlamıyo yine de
diğerlerinin duygu sömürüsü yapar gibi ağlaması beni deli ediyo
kendilerini iyice birşey sandılar artık jüriye de sataşıyolar

ben roza denen kız gelecek diye izliyim dedim ama yine yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…