Ne zaman stres yapsam karnıma agrı girer, şuan 1 ekim bu tarz benimi izliyorum ve karnım agrıyor. Nurella! özlemle dalga geçmiş, yetmemiş, ayşegülün kendini iyi ifade ettigini soyluyor ! İyi ifade ediyor ! ya bu kadar mahalle agzı, boyle seviyesiz muhabbetler, agız yuz hareketleri, çemçuk agızlı !! nasıl kendini iyi ifade ediyor ?? Bunu onaylayan bir programı ben neden izliyorum ki ? Bir de özleme sen benim kafamı şişiriyorsun diyor, ama unutmayın, onu seçip oraya koyan da sizsiniz.
harbi benim için program bitti, roza yarışmaya girerse izlerim, yoksa artık izlemem.
Aynen canım, ben de roza gelirse izlerim. yoksa dün doydugumu farkettim, ayşegülün mahalle agzı daha fazla çekilmez.o nurellaya ben de sinir oluyorum
resmen ayşegülü kayırıyo
zaten ayşegül de jüriden yüz buluyo da bu şekilde konuşuyo
haftaya rozayı bi izlicem ben de yoksa bi daha bakmam
resmen ayrımcılık yapıyolar yarışmacılar arasında sinir oldum
kendi kendime sinir oluyorum programı izlerken
Buse gitti.. Merak ettiklerin varsa sor aklımda kalanlardansa cevaplarım =) İzlemek istersen videosu var netteEleme gecesinde kim gitti kimler ne giydi bakabilen var mıııı
Telden giriyorum pek vaktim yokben sorim sen cevapla zahmet olmazsa :) nur ezgi ne gymişti kaç puan aldılar en güzel km olmuştu sen kimi beğendin ? Bde konuk jüri ?
Evet biraz uzundu ama cok yakismisti benceAynen demi hep panik hep heyecan .. Ne konuştuğunuda anlamıyosun .. Meleğin elbisesi az uzun olmamış mı ?
Ozlem sinir bozucu bir tip zaten ve cok iyi rol yapiyorbne bakıyorummmm bu özlemin ağlamalarına meraklanıyorum bakıyorum hep rol yaparkennnn aaa bu hafta özlem beni darlttı geçen hafta çok gülüyordum ama cılkı çıktı galibA
özlem cozutuyo artık .. Bende gerçekten ağlıyo sanıyorum bide bakıyorum rol rol aaa olmaz ki amaaa
Juri ozlemle dalga geciyor benceözlem cozutuyo artık .. Bende gerçekten ağlıyo sanıyorum bide bakıyorum rol rol aaa olmaz ki amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?