Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
çok doğru ya bu ayşenur iyice havalandı sosyal ortamda çok seviliyor diye kendini bişey sandı heryeri estetikli valla gögüsler falan 19 gibi durmuyor 25 falan gibi derdim ben ona ya

sosyal ortamda nasıl seviliyomuş ki
şimdi twitterdan filan baktım dalga geçen geçene yani ayşenurla
herkes ayşegülü yatırıp dövmek istediğini filan yazmış
bi gizem hakkında iyi şeyler yazılmış sanki güzel olmasıyla ilgili

bende twitterda hep gördüm harikasın barbie bebek gibi falan diyen çok bilmiyorum ki hehe kötü yorumları siliyor galiba

bende twitterda hep gördüm harikasın barbie bebek gibi falan diyen çok bilmiyorum ki hehe kötü yorumları siliyor galiba

olabilir
ben öyle fazla yorum görmedim genelde arkadaşları öyle yazıyo bence
çünkü daha çok fake durduğundan filan bahsetmişler
silikonlarıyla ve lensleriyle dalga gçiyolardı
hatta alişanın programına çıkmış sanırım dans etmiş inanılmaz dalga geçiyodu herkes
ben de linke tıklayıp izledim nasıl bi dans anlamadım çok saçmaydı

ayrıca şimdi takipçi sayısına baktım
özlem denen kızın takipçisi ayşenurdan daha çoktu

Son düzenleme:
Ozlem ozdenin hersey dahilde saclari kisa yarismada uzun hangsii canli acaba

Uff bu programı niye izliyorum gercekten bilmiyorum :))Özlem cozuttu artık saçmalıyo..Ayşegülün itici mimikleri,Meleğin o erkeksi konusmaları,Tuğçenin hep özlem niye yıldız alıyo diye ağlaması,Ayşenurunda uzaydan inmiş gibi giyinip sonrada çocuk gibi konusup şirin olmaya çalışmasıı ayy bayılazaaam..

ben bugun ne sacmalayacaklar acaba diye izliyorum gulmek için

Ozlem ozdenin hersey dahilde saclari kisa yarismada uzun hangsii canli acaba
Yarışma gerçek hayatla aynı anda ilerlemiyor. Onların instagramında bu cumartesi(daha izlemediğimiz) eleme gecesinden fotoğraflar bile vardı.
Yani öncrden çekiliyor bölümden. Bu yüzden saçlarının farklı olması normal

bence herkes gülüp eğlenmek için izliyo
hepimiz burda dalga geçiyoruz ama onlar ünlü olduk diye havalanıyo
cidden çok komik ya

Ozlemin saclari kisa hersey dahilde gordun mu saclarinin onu koyu fazla yakismamis hele o ziplayarak yurumesi =)

bence herkes gülüp eğlenmek için izliyo
hepimiz burda dalga geçiyoruz ama onlar ünlü olduk diye havalanıyo
cidden çok komik ya
Orda bilerek kvga ediyorlar zaten bide farkindaysan ozlem cikinca nurella ya sarki soyle ya agla diyor ozlemde cosuyor

Kızlar yine dramtik bi olay var bugünde, hayır biz
Dalga gecmiyoruzda tugcemidir nedir , cok rol yaptı yıldız almak icin bide abartı role bakın role
her insanın acısı olur bence kamera onunde açmamak için direnir. Bu ne ya tarz yarışması degilde kaderin ne yarışması sanki en cok kim ağlıycak .

Orda bilerek kvga ediyorlar zaten bide farkindaysan ozlem cikinca nurella ya sarki soyle ya agla diyor ozlemde cosuyor

farkındayım canım özlemi iyice kullanıyolar zaten
elenene kadar kavga ettirecekler heralde
şimdi acıklı hikayeler bölümü başladı

bu arada tuğçeye ben de üzüldüm ama bu programda söylemesi hoş olmadı bence
duygu sömürüsü gibi geldi bana
sunucu kız da iyice irdeliyo sinir oluyorum

Yahu ben anlamıyorum, geçen kuaför yarışmasında da olmuştu. Orda bin tane kamera önünde normal bir insan acılarını anlatıp ağlayabilir.

Ancak 'vah vah vah', zırla dur.

Izleyemedim daha fazla ancak bunca rol olur , bu olayı yaşayan bi tek kendisi degil bi cok insan var onlara saygı gostermek adına yapma bari bunu cok saygısızca. Bide demezmi ben sizi üzmek istemedim ki falan yok elensem bile gider çalışırım , yani elemeyin beni dercesine saygısızca buldum. Kamera onunde özelini acmak bence şov yapmakla eş deger.

bi de kamera önünde sarılma seansı düzenlemeleri de ayrı bi yapmacık geldi bana
ben yardım edecek olsam konuyu kapattırıp programdan sonra gider kızla konuşurum teselli ederim
ne bu böyle herşey kamera önüne dökülüyo

anlattıkları gerçek olabilir ama kızı da biraz zorlamışlar gibi anlatması için
çünkü dün nurella söylemişti annesinin hasta olduğunu
bugün de bu konuyu irdelediler
ayrıca nur madem durumunu biliyodu neden önceden ilgilenmeyip şimdi ilgilendi onu da anlamadım
annesini daha önce de bi hastaneye götürebilirdi

bana çok sahte geldi doğrusu bu durum

Ozlem bugün nasil giyinmis sence ? O etek cocuk etegi gibi resmen... tugce anlatmakla yanlis yapti bencede

Bir durum olunca herkes uzerinden prim yapmaya çalışıyor iste diyorum ya hergun acaba ne sacmalayacaklar diye izliyorum ayşegüle bgn ozlem iyi laf soktu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…