Zaten o yapiyor herseyiEvet özellikle nurella :)
hh oldu kızzz :) telden giryodum olmuyodu ..Zaten o yapiyor herseyi
Cnm cvp yazarken benden alinti yapsana
Evet yarın bol bol ağlamalı bi bölüm ben ilk haftadan beri ayşegüle uyuzum hatta kaba tabirle ayar oluyorum yani
bence onu bilerek seçmiş getrmişker oyun yani bde modacıymış butiği varmış giydiklerinde meymenet yok yürümekten haberi yok ona buna yürüyemyosun diye yorum yapıyo ..aynen ayşegüle uyuzum bende yaaa patavatsız tam..
bence onu bilerek seçmiş getrmişker oyun yani bde modacıymış butiği varmış giydiklerinde meymenet yok yürümekten haberi yok ona buna yürüyemyosun diye yorum yapıyo ..
kızlar ayşenura nolmuş ilk haftalar ben seviyordudm artık hiç hoşuma gitmiyor yaaasaçlaorı uzun seviyordum bide.. kemalde heer kestiği saçı beğeniyor heee ikizlerden nurcanın esmer olana uzun saç cok yamkışıyordu bugun hiç beğenmedim mahvetti kızları
evet çok tatlııııBen Kemal Doğuluya bayılıyorum yahu
Artık izlemek ve yorum yapmak istemyiorum ama kobani olayları çok boğdugu için kafamı dagıtmak için izledim. Sadece ayşenur a sözüm var:
Özleme, "bizim vucudumuza özeniyorsun" dedin ama, selulitten zarar gelmez bebegim, ama karnına inmiş gögüsler hiç estetik değil. İki sene sonra kopacaklar haberin yok. daha 19 yaşındasın. sana özenilmez, hatta Allah korusun, Allah senin gibi hata yaptırmasın.
gogüslerine kafam kadar silikon taktırana kadar dişlerine tel taktıraydın, ruj sürdüğünde bişey benzerdi. bence koyu renk rujla çok kötü duruyor.
Modaciymis sozde =) o saclari ne oyle be vasathh oldu kızzz :) telden giryodum olmuyodu ..
çok sinir olyorum o kadına zaten ..
Modacı mı o kadın ? Nasıl olmuş acabaaa ? Ama yarınki bölümde tuğçenin annesi konuşulyo herkes salya sümük..
Ayşegül ozguven patlamadi yasiyor sanki =) ama ozlemin davranislari hic hos degilEvet yarın bol bol ağlamalı bi bölüm ben ilk haftadan beri ayşegüle uyuzum hatta kaba tabirle ayar oluyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?