Bu Tarz Benim Show TV

Favorim ....

• Buse Doğanay

OY: 0 0,0%
  • Esra Özüver

• Melek Balkan

• Meltem Keklik

• Sara Ayşem Koçoğlu

• Ankete Katılan
    264
Aynen bi ağlama tutturdu herkes gidio varya .. önce gizem sonra melek özlemden rol ağlama tuğçe ezgi ayyyy baydılar .. Başka ağlayan var mıydı ?

Ayy ben son bir haftadır fena sardım bu programa. Geceleri izliyorum izliyorum sonra rüyama giriyor :) Favorim ikizlerin siyah saçlısı ama öbür ikiz hem kötü giyiniyor hem sevimsiz. Özleme de üzülüyorum, bir yandan da yarışmada kalma amacını anlayamıyorum. Bir de dengesiz, hakaret yiyince susup, kendisini savunmaya kalkan insanlara çemkiriyor, bugün Nur ile Melek onu savunuyorken konuşturmadı ikisini de. Ayşegülle, Nur Yerlitaş hakkında çok çelişkili düşüncelerim var biryandan sinir oluyorum, bir yandan eğlenceli geliyorlar.

Telden griyorum yapamıyorum kii beğen var çoklu alıntı ile cvp ver var basıorum olmuyo ki anlamadım

Zaten o yapiyor herseyi
Cnm cvp yazarken benden alinti yapsana
hh oldu kızzz :) telden giryodum olmuyodu ..
çok sinir olyorum o kadına zaten ..
Modacı mı o kadın ? Nasıl olmuş acabaaa ? Ama yarınki bölümde tuğçenin annesi konuşulyo herkes salya sümük..

yarında bol bol ağlamalı bir bölğm bekliyor bizi ilk zamanlar özlemi ezilmesini saf hareketlerini seviyordum cevap vermesine çok gülüyordum ama bu hafta fena sıktıııı

kızlar ayşenura nolmuş ilk haftalar ben seviyordudm artık hiç hoşuma gitmiyor yaaa saçlaorı uzun seviyordum bide.. kemalde heer kestiği saçı beğeniyor heee ikizlerden nurcanın esmer olana uzun saç cok yamkışıyordu bugun hiç beğenmedim mahvetti kızları

Evet yarın bol bol ağlamalı bi bölüm ben ilk haftadan beri ayşegüle uyuzum hatta kaba tabirle ayar oluyorum yani

aynen ayşegüle uyuzum bende yaaa patavatsız tam..
bence onu bilerek seçmiş getrmişker oyun yani bde modacıymış butiği varmış giydiklerinde meymenet yok yürümekten haberi yok ona buna yürüyemyosun diye yorum yapıyo ..

bence onu bilerek seçmiş getrmişker oyun yani bde modacıymış butiği varmış giydiklerinde meymenet yok yürümekten haberi yok ona buna yürüyemyosun diye yorum yapıyo ..

haha kesinlikle ya yüryemiyor gerçekten bide onun bunun yürümesine laf ediyor ya
yarun sanırm artık 3 buçukta olcak bu tarz benimçç

Artık izlemek ve yorum yapmak istemyiorum ama kobani olayları çok boğdugu için kafamı dagıtmak için izledim. Sadece ayşenur a sözüm var:
Özleme, "bizim vucudumuza özeniyorsun" dedin ama, selulitten zarar gelmez bebegim, ama karnına inmiş gögüsler hiç estetik değil. İki sene sonra kopacaklar haberin yok. daha 19 yaşındasın. sana özenilmez, hatta Allah korusun, Allah senin gibi hata yaptırmasın.
gogüslerine kafam kadar silikon taktırana kadar dişlerine tel taktıraydın, ruj sürdüğünde bişey benzerdi. bence koyu renk rujla çok kötü duruyor.

çok kısa saç tarz olabilir de ayşenurun saçı çok güdük kaldı ya, kızın bi havası vardı, şimdi komşu kızı ayşenur oldu gözümde saçları kesilince :)

şu bayram tatilinde evde olduğum saatlere denk geldi izledim 2 gün. Aman Allah'ım bu ne saçma ne bozuk bir yarışma! aklı başında olan, kendine azıcık saygısı olan bi insan bu yarışmaya katılmaz! aptal aptal konuşmalar vardı, merakımdan baktım, 2. gün de eşime izletmek için baktım. kızları resmen kavga ettiriyorlar, o sunucular, özellikle yapıyorlar belli ki. ayşegülle ayşenur bi de tuhaf dudaklı bi kız var sarışın gibi, saçlarını yolasım geldi. o kadar yani! nur güzel kız, jüri de tarafsız değil, taraflı. aman ne biçim bi şeydi ya.

çok doğru ya bu ayşenur iyice havalandı sosyal ortamda çok seviliyor diye kendini bişey sandı heryeri estetikli valla gögüsler falan 19 gibi durmuyor 25 falan gibi derdim ben ona ya

hh oldu kızzz :) telden giryodum olmuyodu ..
çok sinir olyorum o kadına zaten ..
Modacı mı o kadın ? Nasıl olmuş acabaaa ? Ama yarınki bölümde tuğçenin annesi konuşulyo herkes salya sümük..
Modaciymis sozde =) o saclari ne oyle be vasat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…