olabilir
ben öyle fazla yorum görmedim genelde arkadaşları öyle yazıyo bence
çünkü daha çok fake durduğundan filan bahsetmişler
silikonlarıyla ve lensleriyle dalga gçiyolardı
hatta alişanın programına çıkmış sanırım dans etmiş inanılmaz dalga geçiyodu herkes
ben de linke tıklayıp izledim nasıl bi dans anlamadım çok saçmaydı
ayrıca şimdi takipçi sayısına baktım
özlem denen kızın takipçisi ayşenurdan daha çoktu
Bir durum olunca herkes uzerinden prim yapmaya çalışıyor iste diyorum ya hergun acaba ne sacmalayacaklar diye izliyorum ayşegüle bgn ozlem iyi laf soktu ama
Ben izlemedim canım ya bu her şey dahil de, bu tarz benimin sponsoru herhalde bütün yarışmacılar sırayla çıkıyoOzlemin saclari kisa hersey dahilde gordun mu saclarinin onu koyu fazla yakismamis hele o ziplayarak yurumesi =)
Terk etsin geç bile kaldı ama ben artık bu olayların kurgu olduğunu düşünüyorum..yalnız yarın nur terkediyo sanırım artık programı
ayşegül yine nura saldırmaya başladı anlaşılan ama jüriyle kavga ediyodu sanki
merak ettim
Hersey dahilde show tv nin programi oldugu icin malzeme cikiyor isteBen izlemedim canım ya bu her şey dahil de, bu tarz benimin sponsoru herhalde bütün yarışmacılar sırayla çıkıyo
Ayy evet reklamlarda bende gordumnur bozar da bozdu baktı kavga edilince iyi oluyor bende başlliiim kavga dedi studyo terk ediyor hehehhe
evet nur da sert çıkmaya başladı
ama ayşegül acayip torpilli bence
yine jüride nurellaya sarılıyoduyarınki bölümde
bütün kavgayı o başlatıyo kabak diğerlerinin başına patlıyo anlamadım gitti
kimse ona karşı tavır almıyo nedense
Terk etsin geç bile kaldı ama ben artık bu olayların kurgu olduğunu düşünüyorum..
Sarki soyletiyor yineNur Yerlitaş artık kafa buluyor kızlarla özellikle de Özlemle. Çok ayıp ama o hepsinden yaşça büyük, küçükler önünde böyle dalgaya alması bilemedim
Kesinlikle bunu yarışmanın ilk bölümünden beri söylüyorum. Ayşegül Nur Yerlitaş ve Kemal bey tarafından torpilli gibi duruyor.evet nur da sert çıkmaya başladı
ama ayşegül acayip torpilli bence
yine jüride nurellaya sarılıyoduyarınki bölümde
bütün kavgayı o başlatıyo kabak diğerlerinin başına patlıyo anlamadım gitti
kimse ona karşı tavır almıyo nedense
Kesinlikle bunu yarışmanın ilk bölümünden beri söylüyorum. Ayşegül Nur Yerlitaş ve Kemal bey tarafından torpilli gibi duruyor.
İğrenç giyinmesine rağmen ona gidip "bu senin tarzın artık senı böyle kabul ettik" diyor ama Nur'un kendi tarzına eleştirileri yağdırmayı biliyor.
Bana göre Nur da Ayşegül de güzel giyinmiyor gerçi. Ama bu yaşanan olaylar sayesinde Nur'u desteklemeye başladım.
bu yarışmada kimse çok iyi değil aslında
fizikleri iyi olduğu için giydikleri yakışıyo gibi duruyo
çoğunun boyu uzun ve inceler
o açıdan giydikleri zaten kötü durmaz ki
daha çok deri ceket kombini vs yapıyolar zaten
deriler her insana yakışır zaten normalde de
çok frklı kombinler yapamıyolar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?