Bu Tarz Benim Show TV

Oda ne, format a bak. Erkek ler icin yarisma duzenlenicek diye dusunurken, direk erkeklerle kizlari mix etmisler.
Isin icine oyunculukda girmis. Galiba bu kizlari secerken bu format i goz onunde bulundurmuslar. Bu format mahkeme sonuclanmadan B plani olarak dusunulmus olmali. Erkek yarismacilari önceden secmisler.

Yalnız nasıl eslestirdiler orası mechul, kuramı cektiler, yoksa secim hakkı mi verdiler taraflara.
Örnek versek mesela öteki yarısmalarda olsaydı erkek yarısmacılara sorsalar kiminle eslesmek istersiniz diye heralde cogu, Ezgi Baylar, Nazlı Sultan, Gizem derdi. Aynı 2-3 kisiyi isterdi hepsi.
Heralde kızlar seciyor veya juri eslestiriyor.
Birbirleriyle anlasamayan ciftler cok handicap yasar, anlasanlar avantaj.

Tarz değil yetenek yarışmasına dönmüş. Çiftler her hafta değişecek anladığım kadarıyla.

Kızlar ve erkekler cift halinde mi yarisiyor ?

Çift halinde juri karşısına çıkıp yorumlanıp puan alıyorlar.

Tarz değil yetenek yarışmasına dönmüş. Çiftler her hafta değişecek anladığım kadarıyla.

Çift halinde juri karşısına çıkıp yorumlanıp puan alıyorlar.

Biraz ondan biraz bundan...
Evlenme programıymış ama tutmamış,yetenek yarışmasına çevirecekken hadi bari tarz yarışması olsun demişler gibi..
Bir yemek programı katmamışlar içine,yakında o da olur bekliyoruz.

Google'da dj nikita ve nil anka'yı aratın lutfen

Bakalım dj nikitayı tanıyacakmısınız:KK53:

herkes idil e karşı neden bu kadar sevgi dolu oldu anlayamadım o_O

Program bitiyormusta ondan. :21:

Boylece herkesin rating ugruna kavga ettigi gorulmus oldu.:KK6: Yorgan gitti , kavga bitti.:KK70:

TV 8 i izlemiyordum ama show tv bu tarz benim 'i arada izliyordum. Erkeklerle daha bir renklenmisti ama yeni formati akillica kullanamadilar.:KK51: Show tv artik tek bir diziyi gunde on kere yayinlayip rating alir. :confused:

Program bitiyormusta ondan. :21:

Boylece herkesin rating ugruna kavga ettigi gorulmus oldu.:KK6: Yorgan gitti , kavga bitti.:KK70:

TV 8 i izlemiyordum ama show tv bu tarz benim 'i arada izliyordum. Erkeklerle daha bir renklenmisti ama yeni formati akillica kullanamadilar.:KK51: Show tv artik tek bir diziyi gunde on kere yayinlayip rating alir. :confused:
aa bitiyor muymuş erkekler katılınca izlenilebilirliği artmıştı bence ama demek izlenmedi :KK69:

aynen hepsi rating uğrunaymış yoksa bu kadar sevgi dolu olmaları bir anda inanamamıştım zaten :KK75:

Dun final yapildi. Erkekleri de boyle bir yarisma da izlemek guzeldi .

Tutmamasinin nedenleri ;

1- En basta juri... Cem Ipekci haric juri elle tutulur degildi. + Hic bir juri uyesi tatile cikip , puanlari program sunucuna verdiremez.
2- Yeni formata cok cabuk gecildi. On hazirlik yapilmaliydi. Format degisikligi ile birlikte yarismanin adi da degismeliydi.
3- Kavgalar, tartismalar tarzin onune gecerse bu yarisma izlenmez.
4- Kavga ederken bile samimiyet yoktu. Hafta ici kavgalar havada ucusurken final gunu herkes sevgi pitircigi oldu.
5- Yarismacilar kafasina gore takildi. Basini alan gitti ve gelmesine izin verildi. -ki bir zamanlar ayni seyi yapan Serpil Cansiz'i diskalifiye etmislerdi.

http://webtv.hurriyet.com.tr/playli...masina-firsat-vermedi-thug-life-icerir_105633

Bu hareketi işte benim stilimde sergilemiş olsa o kızı oraya gömerlerdi linç ederlerdi. Yerden yere vururlardı. Ki vurulmalı da. Ne demek yahu bu , nasıl bir saygısızlık bu kadar mı düştük ? Misafire saygı nerede kaldı bizim misafirperver kültürümüz nerede kaldı ? Bir ivana serte gösterilen saygıya bakıyorum bir de chloe sertaça .. Demek ki bu insanlara bağırınca aşağılayınca kıymete biniyorsun , yanılıyor muyum ? Ki sen zaten orada eleştirilmeye gidiyorsun ki daha iyi olasın fazladan aldığın 2 yorum sana kar orada neyin tribi bu ? Böyle bir üslup varken izlenilecek program değil yahu ıyy..

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hafta daha devam edip daha az kisi ile final yapmalari uygun olurdu 7 kiz ve 7 erkek ile final yaptilar.
Ancak Ödül mantıgı iyi idi, tüm finalistler (14 kişi) ajanslarla sozlesme imzalayacak.
Kazanan lar bir dizi de basrol oynayacak ve 90 saatlik oyunculuk kursuna gidecek. Para ödülü yok kariyer fırsatı veriyorlar.

Can ve İdil yarısmanın birincileri. Tum haftalar ve final gecesi puanları toplanarak ilk 3 belirlendi ve en yüksek puanlı birinciler acıklandı.

Back
X