Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarismada degismis galiba kim kazanicak falan diye biseyler geciyo off cok sacmalamislar yakoko ayrılmış sanırım
serdar ortaçın eşi başka bir manken var yerinde iki gündür
neden acaba
Burada Aygün denen bir kız var,orada olsam her programda yolardım bu kızı.İdil denen başka bir kız daha var,ağız ishali olmuş 'saman ye,ben tokum sen ye.' tarzında eleştiriler yapıyor,sonra bir de laf soktum sanıyor,güzelim sanıyor onada ayrı gıcık oluyorum.
Ben sadece bu hafta izledim bu hafta bir kız geldi kız kendini dünyanın en kariyerli kişisi zannediyor,tv sektöründeymiş hiç görmedik tv de nedense..Bir de bir kız daha var igrenc bir lens takıyor,gözleri berbat görünüyor.
Jürilere gelirsek coco yarışmack ve diğer jürilerin yorumundan kopya çekiyor,cemil ipekçi ve sibel arna aşırı egolu,umut eker bebeğim..
Neden bu kadsr uzun bi yorum yaptım bilmiyorum doluymuşum herhalde.Favorim oradaki herkesle teker teker dalga geçen Ecem.Bebeğimm..![]()
Vay be ne dikkatli seyretmişsiniz. Maşallah. :)
Dava sonucunda formatin degistirilmesine karar verilmis formati degistirerek cekim yapilacakmis o yuzden suan kaldirildi bende internetten ogrendim.Yayından mı kaldırldı mı
Bugün neden yok
Teşekkür ederim bilgi içinDava sonucunda formatin degistirilmesine karar verilmis formati degistirerek cekim yapilacakmis o yuzden suan kaldirildi bende internetten ogrendim.