- Konu Sahibi BenJademin
-
nem benim asil sorunum burnumun önden genis olmasi, sence cok kavis verilirse burnumun ucu öne dogru kaba bi sekilde cikarmi. Dr yakup avsar da burnumu yaptirmayi düsünüyorum. sence öndende iyi olurmu cok korkuyorum..
evet yakup bey yapti, yok ben karismadim söyle söyle olsun diye...benim asil merak etigim önden görünüs...patates burnum nasil olur acaba..
bence tasarım çok güzel canım yüzünede çok gitmiş herkese kalkık fındık kadar burun gitmezki .. önden direk bakıldığında burun delikleri görünüyor bu burunlarda :umursamaz:
Yakup beyi uyar benceee iyice sorununu belirt olmayacak bişeye olcak yapıcam diyen bi doktor değil benceee bi ark gitmişti önceden aemliyat olmuş başka doktora kıkırdaklarını baya alıp atmışlar burnundan yakup bey bunu dedi herkes demiyor burnunu ameliyatta açıp bakarım burnunu bozmam ama deiştiremiyceksemde aynen kapatırım ellemem dedii ve gerçekten bütün doktorlar paracı olmuş o parayı almak için başka bi doktor eller parayıda alırdıı ama yakup bey bunu yapmıyor bende gittim revizyon için bana allahtan korkma yeterli kıkırdağın var oynama yaparsam diye dedi.
sagol pink..yardimci oldugun icin... doktorun assistanini aradim bugün ve önden görünüsünüde cok merak ettigimi söyledim... bana resim olarak degil ama konusmaya gittigimde yeni cikmis bi sistemle burunun görüntüsünü her acidan gösterebiliyorlarmis. Bunu ama sirf ameliyata karar verdikden mi ameliyatdan önce mi ne yapiyorlarmis, cok zahmetli ve zaman alan is oldugu icin dedi..
senin de ameliyatdan önce her acidan burnunu o göstermislermiydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?