- Konu Sahibi BenJademin
-
pink7 çok önemli bi yere değinmişsin doktordan doktora değişiyor doktor ben bunu yapmak istemiyorum diyorsa iyi bir dktordur zaten rahatca güvenebiliriz. ben şimdiye kadarki araştırmalarımda tasarımın tıpatıp aynı olduğunu görmedim zaten ameliyat sırasında bile karar değiştirebiliyorlarmış doktorlar burunun yapısına göre. kendimizi şartlamayalım da kafmdaki burun olmadı diye çok üzülürüz yoksa, aslında doktorun yaptığı daha çok yakışıyordur belki de.
yeni tasrim o kadar ozr deil ki benim ameliyatimdan once tam tasarim yapildi ilk tasarimim emaile gonderilmisti sadece iki kelime sonrasinda istediyim burnu sundu bana altin eleriyle hocam sen nasil istersen soyleyeceksin o da sana cevabini verir benim eski burnum seninkinden uzundu ve de ucu dusuktu ve ben su anda burnumu onden daha cok beyeniyorum her kez yandan beyenir ama onden cok guzl oldu karari sen verecekin ama tam dogru karar yakup avsar bende soylemesi her sye gonlunce olsun cnm
ben en iyisi istanbula gittigimde doktordan randevu alip, üc boyutlu aletlede bi burun tasarimi rica edeyim doktor beyden. olmadi 3 boyutlu tasarimin ücretini de öderim artik.... sonrada pisman olacagima önceden param gitsin daha iyi..
cance benim burnum felaket etlik ayni zenci burnu gibi...etini kesmezse nasil kücülür bu burun... burnumun ucunda kikirdakdan cok cok fazla et var.....bilmiyorumkismile
ben en iyisi istanbula gittigimde doktordan randevu alip, üc boyutlu aletlede bi burun tasarimi rica edeyim doktor beyden. olmadi 3 boyutlu tasarimin ücretini de öderim artik.... sonrada pisman olacagima önceden param gitsin daha iyi..
cance benim burnum felaket etlik ayni zenci burnu gibi...etini kesmezse nasil kücülür bu burun... burnumun ucunda kikirdakdan cok cok fazla et var.....bilmiyorumkismile
birincisi çok guzel olmamış ıdare eder ....pink 7 ben ibrahim oskui ye oldum ve çok guzel oldu burnum
birincisi çok guzel olmamış ıdare eder ....pink 7 ben ibrahim oskui ye oldum ve çok guzel oldu burnum
bence tasarımn tam tersi çok düz v kavisle biraz daha yumuştılabilir hatların
birincisi tasarim degil zaten , birinicisi koca burnum:sinifsinif:
Canımm merak ettim önden veya ön çaprazdan resmin varmı burnunun gerçekten koca koca diip durdnn acaba senmi abartıosn yada sanamı öle geliokiii bilmiyorumkismile
cok genis.. zencilerin burnu gibi, kendimi bildim bileli ameliyat istiyorum... ta bu zamana kadar oyalandim durdum..
istersen mail yoluyla önden fotoraf gönderebilirim canim
evet yakup bey yapti, yok ben karismadim söyle söyle olsun diye...benim asil merak etigim önden görünüs...patates burnum nasil olur acaba..
bence hoş bi tasarımmm canımmm :hulya:
Merak ettim acana yakup avşar görüşme ücreti alıyor mu? Benim dr 200 TL alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?