Bu temizlik bu kadar mı önemli ya?

Az önce eşimle kavga ettik. Sebep benim temizlik yapmamammış. Haftaiçi kursum var bütün gün kursta oluyorum, evimiz zaten benim nefret ettiğim uzak bi semtte, zaten kaç saatim yollarda geçiyor.
Hamileyim de. Aşırı uyku halindeyim bi de üstelik. Hiçbir zaman enerjik sağlıklı bi insan olamadım zaten. Hiçbir zaman uykularım yetmedi bana, uykudan bile yorgun uyanıyorum. Hamile olunca da hepsi 2 katına çıktı bunların.

Günlük ortalık toplamak, mutfağı temizlemek, yemek yapmak, çamaşır yıkamak bile bana zor geliyor ama bi şekilde yapıyorum.
Ama ev süpürüp toz alma işini haftada 1 kere yapıyorum sadece. Özellikle de haftaiçi kursa gittiğim günler sil süpür yapmıyorum. Bu eşime az geliyor evimiz çok pismiş, ben bu evde ne işe yarıyormuşum, fuzuli boş boş yaşıyormuşum, evi otel gibi kullanıyormuşum, daha ne laflar kavga uzadı da uzadı.
Temizlik hastası gibi sözde çok titiz ama lafta titiz. Temiz olan insan, rahatsız olan insan kalkıp bi şeyinde ucundan tutmaz mı? Başkasına temizle temizle, hergün şunu yap diyerek herkes titiz olur. Öyle titiz olmakta ne var ki?

Siz bu evin temizliğine günde kaç saat ayırıyorsunuz? Ben de mi sorun?
Yahu 2 gün önce süpürdüğüm yatak odası neymiş pislik içindeymiş, bana gel bak diye yeri gösteriyor. Gösterdiği yerde de sabah evden çıkmadan saçımı taramıştım saçım dökülmüş saç telleri üst-üste orda yumak gibi kalmış. Görmedim bile. Neymiş o toz yumağıymış kaç gündür ordaymış. 2 gün önce süpürülen odada nasıl o kaç gündür orda olur ya?

Eşiniz çok rahatsız oluyorsa bu durumdan temizliğe kendisi el atacak, hamile bir hanımefendiye bu şekilde davranmayacak ve gerekirse eve kadın alınacak. O evi sadece siz kullanmıyorsunuz o da kullanıyor bir ucundan da o tutmalı

b
Valla 3 çocukla temizligi çok sevdiğim halde evini b. Götürüyor son zamanlar annem uzağa gitti bi haftadır yardım edecek yardımcı tutacak gucumde Yok işlere yetişemeyince sinirden aglayasim geliyor ama yok yok olmuyor 2 yasında 6 aylık bebekle beceremiyorum yapabileni alnından öpmek istiyorum. Neyse ben derdime geldim de esin benim evi görse demek sana tesekkur edecek :KK70: saka bi yana eşim arada laf sokmalar hariç bisey deniyor oda alıştı artik çok rahatsız olan yardim eder[/QU
tek çocuklular neki size gore ihtisas yapmışssınız=) bı zahmet gotursun sızın evı=)

Bir üstteki mesajınız ile bu mesajınız nasıl da çelişiyor.yani kadın evleniyorsa bütün işlerin ona ait oldugunu kabul ediyor demek mi? Kadının evlilikte görevi bu mu? Hayır bir üstteki mesajda da diyorsunuz ki kızlara iş yaptırıyorsunuz sonra ev işleri kadınınmis gibi görünüyor hep. Aferin işleri de bitiriyormussunuz. Bir altın madalyayı hak ediyorsunuz feminist karsitlarindan.
Ben çocukların çalıştırılması taraftarı değilim akşama kadar yatan arkadaşlardan bahsediyorum ki ağır işlerde zaten eşim yardım ediyor ki yardımcı tut sen yapma diyor ama benim ki huy kendim yapmam lazım ki içim rahat olsun ben sadece çalışmayıp evde gri pijamasıyla yatanları kast ediyorum üzerinize alındıysanız bilemiyorum

Back
X