• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi BU TOPIK OLMESIN

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
toplam sayı 21 den 93 hız da 21 den 38 e çıktı. Kaan aydos da tedavi görüyoruz şu an promen k yanında klomen de kullanıyor
Canım Masallah nazar değmesin insallah kucağınız dolar bizde impryl kullanıyoruz bakalim nasil sonuç alıcaz

Canım Masallah nazar değmesin insallah kucağınız dolar bizde impryl kullanıyoruz bakalim nasil sonuç alıcaz
İnşallah tüm isteyen herkese nasip olsun benim iki tane oldu ama kalp atışları durdu 6 ve 7 haftalarda gelişimi durdu ondan sonra araştırdıgımız da eşim de sperm değerleri düşük çıktı bende de pıhtılaşma çıktı ikisine yönelik tedavimimizi tamamlayıp tekrardan düşünüyoruz inşallah bu sefer olur

Biz proxeed plus kullanıyoruz yanında keciboynuzu pekmezi içiyor bende proxy women kullanıyorum ama şu olaylardan dolayı test yaptırmaya gidemedik en son morfoloji %2 ileri hızlı hareketlilik %33 bende sorun yok bakalım inşallah ise yarar . Geçen ay aşılama oldum tutmadı bayramdan sonra tekrar aşılama yaptırmayı dusunuyoruz
Canım tekrar test yaptırdınız mi haber edermisiniz rica etsem hareketiniz kötü degil morfoloji cok az bozuk oda düzelir insallah

Canım tekrar test yaptırdınız mi haber edermisiniz rica etsem hareketiniz kötü degil morfoloji cok az bozuk oda düzelir insallah
Henüz gidemedik canım test yaptiramadik bayramdan sonra ortalık biraz daha normallesince gideriz diye kararlaştırdık eşimle aşılama tedavisinide baslatiriz dedik hem

Eşim 1 aydır impryl kullanıyor 3 aydır sigarayi bıraktı değerlerde aşırı artış var ama doktor ilaç etkisi değil ilacın etki etmesi için 2 ay daha geçmesi gerekir dedi bi sigara bu kadar nasil etkiler değerleri anlam veremiyorum Lutfen yardimci olun 1 aylik ilaç kullanımı etki edermi spermlere yoksa en az 72 gun içmek mi gerek bu ilaclari

Eşim 1 aydır impryl kullanıyor 3 aydır sigarayi bıraktı değerlerde aşırı artış var ama doktor ilaç etkisi değil ilacın etki etmesi için 2 ay daha geçmesi gerekir dedi bi sigara bu kadar nasil etkiler değerleri anlam veremiyorum Lutfen yardimci olun 1 aylik ilaç kullanımı etki edermi spermlere yoksa en az 72 gun içmek mi gerek bu ilaclari
Bize doktor en az 3 ay kullanması gerekiyor dedi

Sonumuz evli mutlu çocuklu olsun hepimizin :)ımpryl ye ben çok güveniyorum
Selamlar imprly almayi düşünüyorun esime siz güveniyorum yazinca sormak istedim proxeed yada promotil kullandınız mı imprly le kıyaslayabilir misiniz

Bize doktor en az 3 ay kullanması gerekiyor dedi
Bizde aralıktan beri içmiyoruz sigara ikimizde bıraktık. Ilacida kullanali daha 1 ay olmadı sonuç nasıl merak ediyorum ama bayramı beklemek zorundayız biz ama test yaptırır yaptırmaz yazarım buraya

Belliki esininizin vucudu ilaca hızlı tepki vermiş tabi sigaranında etkisi vardır ama ilacada bağlı geldi

Selamlar imprly almayi düşünüyorun esime siz güveniyorum yazinca sormak istedim proxeed yada promotil kullandınız mı imprly le kıyaslayabilir misiniz
Canım sole soliyim bizim sayı iyi hareket ve morfoloji zayıftı doktor beye dedimki ben proxeed plus istiyorum dedim dedim eşim icin doktor bana sayıda sorun olsa proxeed plus verirdim ama hareket ve morfoloji sorunu var o yuzden impryl yazicam dedi

Canım sole soliyim bizim sayı iyi hareket ve morfoloji zayıftı doktor beye dedimki ben proxeed plus istiyorum dedim dedim eşim icin doktor bana sayıda sorun olsa proxeed plus verirdim ama hareket ve morfoloji sorunu var o yuzden impryl yazicam dedi
Anladım bize doktorumuz soylemedi oyle ya promotil yazmisti 3 ay kullandik.cok az faydasini gördük buradan proxeedi duydum onu kullandık ama o da etki etmedi biz de sayisi gayet yuksek morfolojidede sorun yok ama ileri hareket hizimiz dusuk

Promotili kullanınca sayı hız kaç ken kaç oldu

Promotili kullanınca sayı hız kaç ken kaç oldu
Sayııda degisiklik olmadı 172 milyondu 180 milyon oldu hizimiz sadece yuzde 6 arttı tabi esim sigarayi tam birakamadı azalttı oda etkiliyor olabilir

Bak canım bizim hareket 0 morfoloji 0 di 3 ay sigarayı bıraktı elektironik sigara içti tutunu bıraktı 1 ay impryl kullandı hareket 0 dan 28 e morfoloji 0 dan 5 e yükseldi var gel gerisini sen düşün

Ayrıca gittigimiz hekim doçentti yani nasil desem seçkin hastahaneler grubunun urologuydu sigara en çok hareketi etkiler dedi tamda dediği gibi sigarayı bi bıraktı eşim fırladı degerleri

Bak canım bizim hareket 0 morfoloji 0 di 3 ay sigarayı bıraktı elektironik sigara içti tutunu bıraktı 1 ay impryl kullandı hareket 0 dan 28 e morfoloji 0 dan 5 e yükseldi var gel gerisini sen düşün
Aynen söylüyorum esime ama evde icirtmiyorum isyerinde ne yapıyor onu takip edemiyorum ne yazık ki kendisine tekrarlıcam bu sigara bırakma isini bende çok şükur sorun çıkmadı ama esimin hızindan dolayı neredeyse 2 yıldır gebelik olusmadı 😔 bu markayı kullanalım ve sigarayı bıraktırayım bu ay eğer regli olursam eğer...

Kuzum elektronik içsin kötunun iyisi bari hareket yüzde kaç sizin

Kuzum elektronik içsin kötunun iyisi bari hareket yüzde kaç sizin
Hızli Ileri hızımız yüzde 10 çıktı yavas ileri yuzde 20 yerinde hareketli yuzde 15 tabi bu 2 ay önceki degerlerimiz koronadan dolayi tekrar gitmedi sigaraya da aynı hizla devam ettigi icin degerleri dusmustur 😑😑

Hızli Ileri hızımız yüzde 10 çıktı yavas ileri yuzde 20 yerinde hareketli yuzde 15 tabi bu 2 ay önceki degerlerimiz koronadan dolayi tekrar gitmedi sigaraya da aynı hizla devam ettigi icin degerleri dusmustur 😑😑
Aman kuzum ben rest cektim ya sigara ya ben dedim ole bıraktı elektronik içiyor cok cOk düzeldi hareket

Aman kuzum ben rest cektim ya sigara ya ben dedim ole bıraktı elektronik içiyor cok cOk düzeldi hareket
Elektronigi aldık biz de ama sonra pes etti onu icecegime az icerim falan dedi ama nerde ayni sekilde icmeye devam ediyor ayni resti bende cekicem her ay regli olup üzulmekten artık bihal oldum insallah faydası olur bu ilacın ve sigarayı birakacagı icin onunda faydası olur umarım. Çok çok tesekkur ederim canım cevapların icin. Siz ne zamandır istiyorsunuz bebek

Back
X