Erkek İnfertilitesi BU TOPIK OLMESIN

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba kızlar rabbim çocuk isteyen her kadının kucağını hayırlı sağlıklı evlatlarla doldursun inşallah. Benim eşimde milyonlar nerde 3-5 tane sperm çıkıyodu. Doktor tüp bebk kesinlikle dedi. Tüp bebeğe başlamadan 1 ay kadar impryl kullandı sigarayı azalttı 3 5 olan sperm arttı yoksa tese olacaktı artık impryl mi sigara mı ne etki etti bilmiyorum tüp bebiş bir tane 6 aylık kızım var çok şükür Allah sizlere de nasip etsin inşallah doktor bizim tedaviden (sperm çıkacağından) ümitsizdi ama oldu elhamdülillah
esimin milyonlarda spermi tup bebek yaptırırken normal yolla kaldm ama kalbi durdu bebegn 7+4 te tup bebektede oluşmus 1 embıryom var smdı transfer olursam oda öyle olursa dıye cok korkuyorum

esimin milyonlarda spermi tup bebek yaptırırken normal yolla kaldm ama kalbi durdu bebegn 7+4 te tup bebektede oluşmus 1 embıryom var smdı transfer olursam oda öyle olursa dıye cok korkuyorum
Korkma canım Allah Bi daha yaşatmasın inşallah o acıyı sana ne güzel hazırda varmış embriyon inşallah sana bebiş olur sağlıklı hayırlı

Valla kuzum nasıl başardık bilmiyorum ama biz promen artmed klomen keci boynuzu kullanıp 8 milyonluk sayısı 5 milyona dusurduk🤦🏻‍♀️
Keçi boynuzunu nasıl kullandın canım eğer saraçoğlunun söylediği gibi kaynatıp içildiysen çok düşürüyor o haberin olsun doktorumuz bize de demişti

Korkma canım Allah Bi daha yaşatmasın inşallah o acıyı sana ne güzel hazırda varmış embriyon inşallah sana bebiş olur sağlıklı hayırlı
belki o can olur kan olur saglıkla kucagıma alırım diye teselli ediyorm suan kendimi doktor eylule kdar normal deneyin olmazsa gelirsn transferini yaprız dedi hayrlısı

arkadaslar onlarca çeşit takviye var biz impryl kullanıyoruz ama baska takviyede almak istiyoruz promortil men içeriği en zengin takviye gibi geldi kullanan varmi veya hangi takviyeler ile nereden nereye geldiniz anlatırmısınız lütfen herkes faydalansın yazandan aktif olan üyenin 1000 katı okuyan gizlice takip edenler var lütfen duyarlı olalım 2 3 dk ayırıp üşenmeden takviyelerimizi ve sonucları yazalim
Promotil men bir yıldan fazla kullandık başka şeylerde kullandık canım biz değer yükseldi ama ondan mı başka şeyden mi bilmiyorz bizim ileri hızlı değeri çok düşük 0 dı en son %4 olmuş ama yeterli değil tabi

belki o can olur kan olur saglıkla kucagıma alırım diye teselli ediyorm suan kendimi doktor eylule kdar normal deneyin olmazsa gelirsn transferini yaprız dedi hayrlısı
Bir kere normal olmuş bakarsın yine olur
Bir kere normal olmuş bakarsın yine olur inşallah 🙏

Keçi boynuzunu nasıl kullandın canım eğer saraçoğlunun söylediği gibi kaynatıp içildiysen çok düşürüyor o haberin olsun doktorumuz bize de demişti
Kaynatıp içirmiştim :( bıraktıktan sonra eski Haline döner mi ki

canım bende kaynatıp içiriyorum öyle yapılmıcakmı
öyle yapılması gerekiyor nurellam...
3-4 tane keçiboynuzu küçük küçük kırıp kaynamış suda 3 dk daha kaynatıp
20 dk demliyorsun
düzenli 3 ay yapılması lazım AMA.. AMASI var.. eşinin hormon değerlerinin iyi olması lazım
değilse ters tepebiliyor

20 dk demliyorsun
düzenli 3 ay yapılması lazım AMA.. AMASI var.. eşinin hormon değerlerinin iyi olması lazım
değilse ters tepebiliyor
öylemii tmm kuzum biran önce doktora gidip baktırsın bari takviye falan alıcaktım promen gibi doktora görünmeden almıyım bari

Kaynatıp içirmiştim :KK43: bıraktıktan sonra eski Haline döner mi ki
Döner canım bende doktora gitmeden öyle çok araştırmıştım dedim bi de onu kaynatıp içireyim Prof doktor keçi boynuzu önerdi ama böyle içi jöleli olacak eski olmayacak dedi bazıları küflü oluyor ya öyle olmasın bi de çıkarken dedi asla keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içme öyle çok yapıyorlar deyince şok oldum o zaman değerlerimiz yerlerdeydi bir iki kere içmesine rağmen ama bir daha yapmadım bir sonraki ay ötekine göre değer yüksekti demek ki o çok etkiledi

20 dk demliyorsun
değilse ters tepebiliyor
Asla böyle bir şey yapma canım bize doktor o var olan hücreleri de öldürüyor demişti 😒

Asla böyle bir şey yapma canım bize doktor o var olan hücreleri de öldürüyor demişti 😒
bizim sayımız arttı.. 4 milyondan 15 milyona ki doktorun listesinde vardı vede
ama dediğim gibi hormonlarda sıkıntı olmayacak
yada dna da

Döner canım bende doktora gitmeden öyle çok araştırmıştım dedim bi de onu kaynatıp içireyim Prof doktor keçi boynuzu önerdi ama böyle içi jöleli olacak eski olmayacak dedi bazıları küflü oluyor ya öyle olmasın bi de çıkarken dedi asla keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içme öyle çok yapıyorlar deyince şok oldum o zaman değerlerimiz yerlerdeydi bir iki kere içmesine rağmen ama bir daha yapmadım bir sonraki ay ötekine göre değer yüksekti demek ki o çok etkiledi
Ya insallah canım ya şok olduk o kadar üzüldük ki 8 milyondu iki ay sonra 5 milyona düşmüştü klomen de kullanmıştı eşim o da düşürdü galiba .. şimdi tüp bebek tedavisine başladık ama ben de hep korkuyordum sayı iyice azaldıysa diye içimi rahatlattın🙏🏽

Ya insallah canım ya şok olduk o kadar üzüldük ki 8 milyondu iki ay sonra 5 milyona düşmüştü klomen de kullanmıştı eşim o da düşürdü galiba .. şimdi tüp bebek tedavisine başladık ama ben de hep korkuyordum sayı iyice azaldıysa diye içimi rahatlattın🙏🏽
Senin yerinde olsam biraz daha beklerdim tüp bebek için canım biz doktora gittiğimizde 20 milyondu şuan çok şükür en son 76 milyon oldu ama 1 yıldan fazladır eşim tedavi görüyor promotil men kullanıyordu şimdi doktor başka 2 ilaç yazdı onu kullanıyor aktardan macun yaptırdık çocuk macunu diye geçiyormuş 400 lira ama çok büyük 6 aya ancak bitiyor

Senin yerinde olsam biraz daha beklerdim tüp bebek için canım biz doktora gittiğimizde 20 milyondu şuan çok şükür en son 76 milyon oldu ama 1 yıldan fazladır eşim tedavi görüyor promotil men kullanıyordu şimdi doktor başka 2 ilaç yazdı onu kullanıyor aktardan macun yaptırdık çocuk macunu diye geçiyormuş 400 lira ama çok büyük 6 aya ancak bitiyor
Bize yapısal artış olmaz dediler kuzum promen artmed klomen kullandı düştü sayı şimdi tedaviye kadar progeny diye bir takviye kullanıyor

Bize yapısal artış olmaz dediler kuzum promen artmed klomen kullandı düştü sayı şimdi tedaviye kadar progeny diye bir takviye kullanıyor
Anladım canım ama artık hangi doktorun dediği doğru bazen anlamak imkansız oluyor kime gitsek farklı diyor Allah tez zamanda isteyen herkesin kucağını doldursun bizde 2 kez aşılama yaptırdık ama tutmadı tüp bebeğe mi geçsek 3.yü denesek mi kararsızız

Back
X