• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi BU TOPIK OLMESIN

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bal0ncuk Bal0ncuk cnm eşlere hangi takviyeyi öneriyorsun ımprly, promen k , proxeed bunlar var sanırım en iyileri
kuzum biz neofortil man kullanmıştık bide imprly...
neofortil sayı için... sayımız düzelince doktor onu kesti
imprly devam edin dedi hız için

ama klomen tarzı ilaçlar hormon ilaçları.. o spermde ters tepebilir.. asla tavsiye etmem

benim eşiminde sperm sayısı ve hareketliliği ile sıkıntısı vardı doktorumuz carniact Duo tablet takviye başladı 3 ay kullandı ilk kontrolde sayısı arttı :) doktor devam dedi 3 ay daha kullanacak ve konrtole gideceğiz. sigarayı bıraktı lifli gıdalar ve keçiboynuzu pekmezide içiyor.

Merhaba arkadaşlar yeni test yaptırdık dna hasarımız yüzde 9 a düşmüş sperm testimiz de toplam sperm 75 mlyon - 16 milyon ileri hız %25 toplam hız %50 morfoloji 2 ye düşmüş diğer sperm testimiz daha iyiydi bu testte 3 aydır ilaç kullanmamıza rağmen bu şekilde gelmiş yaptırdığımız test sonuçları laboratuvarlara göre değişkenlik gösterir mi sizce arkadaşlar böyle bir durum yaşayan var mıdır?

ben düzenli olarak ımpryl kullanıyorum her açıdan faydasını gördüm tüp bebek tedavisinde ımprylin etki ettiğini düşünüyorum denemekte yarar var

Back
X