- 30 Mart 2009
- 3.628
- 55
- 683
- Konu Sahibi elmakurdumusun
-
Bahçelievler Yenibosna'da büyük bir sitede şarküteri açtım, burada çalışacak 16-20 yaş arası erkek servis elemanı ihtiyacım var.
Part time çalışabilecek lise, üniversite okuyan öğrenci olur.
Çevrenizde işe ihtiyacı olan kardeşlerimiz varsa lütfen benimle iletişime geçin.
Notükkanın olduğu yer büyük bir çarşı ve çevre dükkanlarında eleman ihtiyaçları var geneli restorant ve cafe burada çalışabilecek kişilerede yol göstermeye çalışırım.
İş beğenmemek falan yok inanın. Ben mühendisim mesleğimden iş bulamadım satış elemanlığına kasiyerliğe falan bile başvuruyorum. Yaşamayan bilmiyor. Bu ülkede işsizlik yok siz beğenmiyorsunuz denilince çok üzülüyorum. Ne diyeyim allah böyle düşünenlere ve çocuklarına yaşatmaz umarım.Sonuna kadar katılıyorum size.İş var ama iş beğenmeyen çok .Herkes masa başı iş istiyor .Ohhhh .Diğer işleri kim yapacak ?
Canım , sen böyle değilsin...ama benim çevremde şahit olduğum o kadar çok örnek var ki... Lise mezunu bile olmadığı halde masa başı olmazsa çalışmam diyen bir sürü örnek gördüm. Sanılanın aksine her genç okumuyorda.İş beğenmemek falan yok inanın. Ben mühendisim mesleğimden iş bulamadım satış elemanlığına kasiyerliğe falan bile başvuruyorum. Yaşamayan bilmiyor. Bu ülkede işsizlik yok siz beğenmiyorsunuz denilince çok üzülüyorum. Ne diyeyim allah böyle düşünenlere ve çocuklarına yaşatmaz umarım.
Muhakkak öylesi de vardır ama cidden üzülüyorum bu tip laflara. Zaten bu ülkede işsizlik okumayana değil okuyana var. Aileler bir çocuğu okutup bu günlere getirene kadar en az 200 milyar harcıyor. Karşılığını alamıyoruz ama. Keşke okumasaydım diyorum bazen. Yani bir de kendisi işsizliği yaşamamış insanların rahat rahat konuşması sinir bozucu. Çocuğunu üniversiteden mezun etmiş hiçbir aile işsizlik yok demiyor zaten. Çeken bilir. Allah herkesin gönlüne göre versin.Canım , sen böyle değilsin...ama benim çevremde şahit olduğum o kadar çok örnek var ki... Lise mezunu bile olmadığı halde masa başı olmazsa çalışmam diyen bir sürü örnek gördüm. Sanılanın aksine her genç okumuyorda.
En yakınımızda komşu oğlu. Babasi vefat etti, annesi temiz yaparak evin kirasını ödüyor, o kimsenin bulduğu işi beğenmiyor. Lise terk çocuğa, gel bu koltukta senin olsunda diye davet eden çıkacak sanki.
Muhakkak öylesi de vardır ama cidden üzülüyorum bu tip laflara. Zaten bu ülkede işsizlik okumayana değil okuyana var. Aileler bir çocuğu okutup bu günlere getirene kadar en az 200 milyar harcıyor. Karşılığını alamıyoruz ama. Keşke okumasaydım diyorum bazen. Yani bir de kendisi işsizliği yaşamamış insanların rahat rahat konuşması sinir bozucu. Çocuğunu üniversiteden mezun etmiş hiçbir aile işsizlik yok demiyor zaten. Çeken bilir. Allah herkesin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?