- 31 Mart 2016
- 77
- 13
- 3
- Konu Sahibi gulumsekaderine69
-
İki ay değil iki yıl birlikteydik ama biz ayrılıp barışalı iki ay olduİki ay da böylesine büyük bir aşk hissediyorsanız bravo size..
Benimle iki yıl konuştu bu muhabbet gecmedi bile benle yaşamadığı bana söyşemediği çoğu seyi onla yaşayıp ona söyledi benim de zoruma bu gidiyo15 günde çocukların isimlerini mi belirlemişler?
Allah akıl fikir versin.
Ah pardon yanlış okumuşum.İki ay değil iki yıl birlikteydik ama biz ayrılıp barışalı iki ay oldu
Ben onun yaşadığı şehirde okudum o ilçedeydi bende merkezdeydim bu sene mezun oldum ve ben mezun olucaö diye hep gelsin görüşelim istedim ama Onunla aynı yerdeydi her akşam görüşüyolardı benle arasında mesafe vardı ama iki saatlik mesafeydi bu ozamanlar gelmiyoduYaşlar kaç bilmiyorum ama sevgilinizin düşünceleri ve duyguları henüz oturmamış gibi ya da yaşla alakasız olarak yapısı böyledir. Tecrübelerim böyle erkeklerden hayır gelmeyeceği yönünde ama aklınızdakileri son kez olmak kaydıyla bir kere daha sorun, madem çok sevmiyordun neden her gün onu görmeye gittin bana neden bunu yapmadın diye. Cevaplarınızı alın, sindirebiliyorsanız devam edin ve konuyu kapatın.
Eğer ters giden bir şeyler varsa zaten bu ilişki maalesef bitme yoluna girecektir. Bunu en iyi siz anlarsınız. Bir başkasını sizden daha fazla önemsemiş olduğunu hissediyorsanız ve bu sizin için problemse ya bitireceksiniz ya da konuyu açmayıp gittiği yere kadar devam edeceksiniz.
Ve 15 gün tanıdığı biriyle her gün buluşup sizin ilişkinizde sizi ihmal eden biriyle NEDEN barıştınız?Peki nasi baristiniz? Nasil affettiniz?
Konuşmaya gittim yüzyüze son kez o zaman bana ben seni unutmak içi n yaptım barışalım falan dedi ünandım barıştım yaşadıkları şeyleri daha sonradan öğrendim ama.Peki nasi baristiniz? Nasil affettiniz?
:)15 günde çocuklarının ismine mi karar vermişler pöfff..
Ben onun yaşadığı şehirde okudum o ilçedeydi bende merkezdeydim bu sene mezun oldum ve ben mezun olucaö diye hep gelsin görüşelim istedim ama Onunla aynı yerdeydi her akşam görüşüyolardı benle arasında mesafe vardı ama iki saatlik mesafeydi bu ozamanlar gelmiyoduşimdi ben istanbuldayım o sivasta gel bile demeye dilim varmıyo
Konuşmaya gittim yüzyüze son kez o zaman bana ben seni unutmak içi n yaptım barışalım falan dedi ünandım barıştım yaşadıkları şeyleri daha sonradan öğrendim ama.ben ona ulaşamiyim diye numarasını değiştirip ben tlf kullanmıyorum bile dedi bana sizce beni unutmak isteyen insan mı bu kadarını yapar yoksa o kızla mutlu olmaknisteyen insan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?