Bu unutulur mu a dostlar ?

İşte hep karşısında ben varmışım gibi konuşöuş böyle seyler diyo bana sevmedim ben onu seni unutmaktı amacıö ınutamadım barışmaknistedim diye

Onu her gördüğünüzde aklınıza gelecekse ve aşamayacaksanız ayrılmak daha mantıklı kendi canınıza da yazık ama bir açıdan da şu an o sizin yanınızda

Kusura bakmayin da cabuk kanmissiniz. Terkedilmissiniz uzerine son kez konusmaya siz gitmissiniz sonra da bir lafina kanmissiniz.
Evet 24 yaşındayım ama 14 yaşında bi çocuk gibi davrndım şimdi geri dönemiyorum ayrılamıyorum ailem çevrem de biliyo onla olduğumu sanki ayrılırsam yalnız kalıcam kimse beni sevmyeck ben kimseyi sevmicem gibi hissediyorum

Hayir yani sizi terkeden o, unutmak icin baska kollara kosan o, buna inanan siz. Kiz ona tekmeyi basti, iki ayda ne mal oldugunu anladi. O da sizi gorunce size dondu bence. Onda bile cabalamamis. Siz gitmissiniz gorusmeye.

İşte hep karşısında ben varmışım gibi konuşöuş böyle seyler diyo bana sevmedim ben onu seni unutmaktı amacıö ınutamadım barışmaknistedim diye

Bu cevap bana mantıksız geldi, seni üzmek istemem ama ben olsam inanmazdım. Çok seviyorsam devam ederdim o yüzden sana ayrıl diyemem ama içten içe de bilirdim bu ilişkinin artık eski ilişkim olmadığını.

Neden siz ona ulaşamayasınız diye numarasını değiştirdi bunu öğrenseydiniz. Yaşınız kaç bilemiyorum ama sevgilinizin yaşının olgunluğunu almadığı davranışlarının tutarsızlığından belli. Bir insan yeni tanıştığı bir kızla çocuk ismi filan konuşmaz . Üstelik size telefon kullanmıyorum diyerek yalan konuşmuş. Gitmiş o kızla görüşmüş. Kendini size acındırarak geri dönmeye çalışmış ama lütfen kanmayın. Unutmayın herkes ederi kadar sevgide değeri kadardır dengededir bu hayatta herşeyin fazlası zarardır o kızla o kadar çabuk evliliği çocuğu konuşabilen bir erkek ve onu bırakıp size geri dönüş yapabilecek kadar hareketli bir yapıya sahip bir insana ne olursa olsun aldanmamanz gerekir. Çünkü yine aynı şeyleri yapar emin olun tecrübelerimden hareketle söylüyorum karar sizin sıkmayın canınızı.

Bu cevap bana mantıksız geldi, seni üzmek istemem ama ben olsam inanmazdım. Çok seviyorsam devam ederdim o yüzden sana ayrıl diyemem ama içten içe de bilirdim bu ilişkinin artık eski ilişkim olmadığını.
Biliyorum ama ayrılamıyorum nasıl ayrılcam bilmiyorum ben senin yanındayım ondan ayrıldım geri sana geldim diyip diyip duruyo. Ondan benim yanımda ayrıldı. Ayrılmasında bile eski sevgilimle barıştık diyemedi ailem kızdı bizi görüp dedi bunların hep farkındayım ama bitürlü yeniden onsuzluğu düşünemiyprum

Hayir yani sizi terkeden o, unutmak icin baska kollara kosan o, buna inanan siz. Kiz ona tekmeyi basti, iki ayda ne mal oldugunu anladi. O da sizi gorunce size dondu bence. Onda bile cabalamamis. Siz gitmissiniz gorusmeye.
Yok o kızdan ayrıldı ama ben garanti olunca ondan ayrıldı :)

Açık açık diğer kıza da açık kapı bırakıyor gibi geldi bana. Bence bir süre zaman isteyin. Ve bu zaman zarfında neler yapacak ona bakın derim. Bugün ona yapan yarın size de yapar ayrıca. Ailem kızdı der başka bir şey der ama soluğu başkasının yanında alır. Bence güvenmeyin.

Tabiki ben onu öyle bırakır mıyım :) kıza ulaşıp benle barıştığı için ayrıldığını söylettim en azından kızdan yana acık kapı yok ama kızı hala seviyo şüphesi de içimden hiç gitmiyo

Yaptığı doğru değil, dediğim gibi bugün o kıza yapan yarın size de yapar. Bence ondan biraz zaman isteyin, sizi gerçekten seviyorsa bu zaman zarfında onu kaybetmezsiniz hatta sizi kazanmak için çabalar. Uzaklaşır diye korkmayın uzaklaşıyorsa aklı başka yerdedir.

Ay hadi çocuklarının isimlerine kadar konuştular da bir de bunları sana mal gibi anlatması ayrı değişik...

Biz şimdi barışalı iki ay oldu şimdi zaman istesem iki aydır aklın nerdeydi derse ama ben iki ay boyunca benim yanımda gerisi mühim değik diypdum artık öyle diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…