- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
4 yasinda kuzum 2 saatlik gittiler ama bn burda kendi kendimi yiyorumCanım Allah yardımcın olsun kızın kaç yaşında meraktan soruyorum. Öncelikle sakin ol sonuçta seninde dinlenmeye hakkın var böyle düşünme babasıyla göndermişsin zaten ne olacak canım bir kaç gün sende şarj olursun dinlenirsin kendine vakit ayırırsın doya doya uyursun
amin Rabbim hepimizin yardimcisi olsunCanım Allah yardımcın olsun kızın kaç yaşında meraktan soruyorum. Öncelikle sakin ol sonuçta seninde dinlenmeye hakkın var böyle düşünme babasıyla göndermişsin zaten ne olacak canım bir kaç gün sende şarj olursun dinlenirsin kendine vakit ayırırsın doya doya uyursun
Deme bende dinlenmeliyim yani benim ki bencillik olmuyor demeVicdan yapmaya gerek yok. Arada anneler de dinlenmeli.
2 saat için mi bu kadar kastın canım sende çık dışarı bir kafeye git kahve ismarla yada yemeğe çık bi yemek ismarla benim kızım 19 aylık ve oldukça hareketli kimsede durmuyor ah bir dursa ben de sinemaya gitsem diye fırsat kolluyorum sende zamanin tadını cikart4 yasinda kuzum 2 saatlik gittiler ama bn burda kendi kendimi yiyorum
Valla bakacak kimsem yok. Olsa 15 tatillerde bile gönderirim. Küçük oğlumda, annem yaşasaydı bikaç günlüğüne bile gönderirdim. 2 haşarı oğlan biri 8 biri 3 yaşında. Resmen pilim bitti. Bize de dinlenme lazım. El ense yap gez dolaş.Deme bende dinlenmeliyim yani benim ki bencillik olmuyor deme
4 yaşındaki çocuğunu öz babasıyla 2 saatliğine gönderdin diye vicdan azabından neden ölüp bitiyorsun?4 yasinda kuzum 2 saatlik gittiler ama bn burda kendi kendimi yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?