bu vicdan azabindan kurtulamiyorum bıktım

Benim kizim 21 aylik peteklerin tezgahin dolaplarin sehpalarin pencerelerin ustunde cok hareketli kipir kipir.ben 10 dakika biryere oturdugunu bilmem surekli eli kolu hareket halinde.beni ve babasini hic bos birakmiyor surekli oyun ilgi istiyor ben calisiyorum inan isyerinde dinleniyorum.hafta sonu hicbir is yapamadim evde.napayim canlari sag olsun.

vicdan yapacaginiz birsey yok ki siz annesisiniz o da babasi. evladiniz suan babasiyla sizde kendinize vakit ayiriyorsuniz cok insani bir ihtiyac vicdan yapilacak bit durum yok bir arkadasin yazdigi gibi alin cayinizi kahvenizi bir de film acin keyiflenin :)

Boşuna kendinizi yıpratmayın ne güzel köye gitmiş açık hava, rahatlar oynar Mutlu olur, ben aksine modern hayat denilen bu yaşadığımız hayat içinde çocuklar dört duvar arasına sıkıştığı için böyle olduğunu düşünüyorum, benim bir oğlum da böyle aksi huysuz vs, birkaç haftadır başka bir yerde Bahçeli evdeyiz , çocuk melek oldu.
Sizinde imkanınız varsa soğuk vs demeyin sıkıca giydirip parka vs sokağa çıkarın hergün , dışarda yorulsun enerjisini atsın

Ne kadar iyi bir annesin üzülme bu kadarı da senin hakkın emin ol o enerjisini stresini koştura koştura atıyodur benim kardeşim de böyle hiperaktif 1saniye durmuyo etraf toplu bile durmuyo imkansız yani dinlenmek senin de hakkın :)

4 yasinda kuzum 2 saatlik gittiler ama bn burda kendi kendimi yiyorum

Altı üstü 2 saatlik gitmiş ablacım ya sonuçta o da babası arada bir onun bakması normal hepimiz çocukluk döneminde babamızla annemiz olmadan gezmişizdir ne var ki bunda? Kafanız rahat olsun çocuk hiç normal değil ben hiç gelemiyorum bu kadar yaramaz çocuklara. Şimdi hamileyim benim de kızım olacak ve benim kızım da böyle olsa ne yaparım diyorum... Hiç vakit kaybetmeden bir psikolog mu pedogog mu neyse gösteririm çocuğu. İsterse ilaç yazsın.

Merak ettim gebelik döneminizde omega3 takviyesi aldınız mı? 5.-6. Aydan sonra tavsiye ediyor doktorlar. Benim doktorum isteğe bağlı zararı olmaz alabilirsin ama şart değil dedi. Ben yine de alacağım çünkü anne karnından itibaren omega alan çocuk sakin ve uslu oluyormuş. Bir hormon vardı adını unuttum onun eksikliği böyle hiperaktiviteye sebep oluyormuş. Çevremde hamileliğinde omega kullanmış kişiler var çocukları hem uslu hem de yaşına göre daha zeki. Bence çocuğunuza omega3 takviyesi yapın doktora danışarak.

Gitsin hem enerjisini atar orada yorulur belki çocuk evde sıkılıyodrur.Hem senin ne suçun var ki hiç vicdan azabı çekme sonuçta babasıyla gitmiş.Sen de bu arada dinlenir çocuğunla daha iyi ilgilenirsin daha iyi olur işte.

Canım senin sinirlerin ve psikolojin bozulmuş baya. Bu çocuk senin olduğu kadar eşinin de ne var tabiki babasida bakacak. Kendine bu şekilde yuklendikce bi süre sonra çocuğuna hiç faydan olamayacak. Bence uzman bi doktordan yardım al. Eğer cocugunda normalin üstünde bir durum varsa bunun içinde tedavi gerekli. Bu şekilde devam edersen hem sen hem çocuğun hemde evliliğin yipranacak. Destek al

sık sık koye goturuyorum babaannesinin yanina koyden gelince enerjisi bitmis oluyor genelde cok yoruluyor onun dsinda parka goturuyorum karadeniz bolgesinde yasiyorum yesil alan cok fakat tek basima gidemiyorum uzak oldugu icin esim evde olunca gidebiliyorum birtek

ben doktora goturmem demiyorum sadece cok kucuk o yuzden ilac almasini istemiyorum zaten goturecegm bir pedagoga

tesekkur ederim

İyi de çocuğunuz zaten babasıyla vakit geçiremiyormuş babası geldiğinde çocuk uyumuş oluyormuş neden vicdan azabı çekiyorsunuz ki? Her çocuğun babasıyla vakit geçirmesi bir ihtiyaç. Asıl babasıyla göndermeseniz vicdan azabı çekmeliymişsiniz babasıyla geçireceği 2 saate mani oldum diye.

Kiyamam ya gercekten yazmadan edemedim babasiyla zaten birkac saatlik bir yere gidiyor azicik dinleneceginize kendinizi sucluyorsunuz anneler cok hassas cok sekerler... uzulmeyin...
Annelik cok zor bir o kadar da guzel .. c
cok sagolun cok tesekkur ederim insallah gercekten iyi bir anneyimdir en azindan olmaya calisiyorum annelik cok zor bir o kadar da guzel ... Ama ben bazen kizima yetemedigimi dusunuyorum

Evet onumzdeki yaz verecegm krese zaten paylasmayi bilmiyor cnku belki arkadas edindikce degisik ortama girince paylasmayi ogrenir gun boyu sıkilmaz da hem birseyler ogrenir onun icin de iyi olur

Evet onumzdeki yaz verecegm krese zaten paylasmayi bilmiyor cnku belki arkadas edindikce degisik ortama girince paylasmayi ogrenir gun boyu sıkilmaz da hem birseyler ogrenir onun icin de iyi olur

Bence yazı beklemeyin, en azından haftada 2 gün gideceği bir yuva bulun. Bu şekilde size de nefes alacak zaman kalır.
Disiplin sorunu yaşıyorsanız konuyla ilgili kitaplar okuyun. İnternette de faydalanabileceğiniz siteler var.

4 yasinda kuzum 2 saatlik gittiler ama bn burda kendi kendimi yiyorum
Ya Allah aşkına, tabi ki siz de dinlenmelisiniz. Asla bencillik değil. Gönderdiğiniz kişi de babası yani, alsın o kadar da sorumluluk...
Siz çok bunalmışsınız. O yüzden objektif düşünemiyorsunuz şu anda. 4 yaşında çocuğa babası rahat bakar, hiperaktif de olsa.
Kendinizi de benden ona geçti fln diye yıpratmayın. Tabi ki her dert çekene zor; ama Allah daha büyük hastalık vermesin. Sonuçta ilacı var yani siz vermemeyi tercih ediyorsunuz.

Siz biraz kendinizi dinlendirin. Bakamıyorlar demeyin 1 saatliğine olsa ailenize, babasına bırakıp, bi dolaşmaya çıkın. Unutmayın, mutlu anne mutlu çocuk demek! Allah kolaylık versin..

Kreş fikri de çok mantıklı. Haftada iki gün yarım gün bile gönderseniz hem ona faydalı olur. Hem de siz nefes alırsınız biraz.

Allah yardimcin olsun.ama vicdan azabi cekmene gerek yokki sonuçta babasiyla göndermişsin yabanci biriyle degil. Hem babasiyla da vakit geçirmis olur oyle dusun

Annelik cok zor bir o kadar da guzel .. c

cok sagolun cok tesekkur ederim insallah gercekten iyi bir anneyimdir en azindan olmaya calisiyorum annelik cok zor bir o kadar da guzel ... Ama ben bazen kizima yetemedigimi dusunuyorum
Yetiyosundur tabi ki senin halini kimse anlayamaz çocuğun hareketlidir diğer çocuklardan bir farkı var sen iyi bir anne ve iyi bir eşsin emin ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…