- 20 Ocak 2021
- 2.187
- -164
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
İnsanoğlu her şeye çabuk alışıyor korkmaKızlar memlekete tayin aldım ama şu an pişmanım üzülüyorum alışamadım ve şu an oturduğum yeri benimsemisim ben.gecer mi duygular.surekli ağlama hissi, eski yerimden ayrılmak istememe yabancı gibi hissetme.gecer mi bu duygular.gerci şu anki yerime tayin aldığımda 5 sene önce orayı da begenmemistim sonra sonra sevdim.hatta hiç begenmemistim simdi bırakamıyorum
Yaşadığı m o ağır mobinge rağmen neden gidemediğim anladim.su anki yerimi benim alanım diye çıkmışım kafamda ve ayrılmak düzen bozmak istemedim.bu alınamaması sorunu ile ilgili psikologla görüştüm gene ağlıyor gene ağlıyorumİnsanoğlu her şeye çabuk alışıyor korkma
Var görüşmek isteyenler de var ama ne biliyimHiç eşin dostun yok mu. Niye kimse seni sevmiyor. Sorguladın mı hiç?
Akrabalar samsunun köyünde uzak ve ailece zaten gorusmuyordukBen gerçekten sizi hiç anlamıyorum. Samsun Samsun dediniz, orası memleketim dediniz, gittiniz Samsun'a şimdi kimsem yok diyorsunuz, pişmanım diyorsunuz, mutsuzum ağlıyorum diyorsunuz.Neden gittiniz o zaman.
Yanınızda çocukla taşınmak zor, süreç zor ama biraz daha mantıklı hareket etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Bence Samsun ve Balıkesir in bir farkı yok. İkiside ortalama büyüklükte bir şehir. İkisinde de yanlızsanız biraz sakin olun belki burası daha iyi olur. Dün bir bugün iki gerçekten. Anneniz, ablanızı, teyzenin yok mi size yardıma gelsin.
Samsun da akrabanız vsr mı merak ediyorum?
Evi samsunun en güzel ilçesinden ve en güzel semtinden tuttum.ailem de gelecek.cocuk icin bu gerekli.zaten yer degisimi travmatik.calistigim ilçeden tutacaktim evi.okul ilçenin çok dışında, yürüme yolu ormanlık ve orda bos olan kiralık eve yaklaşık 1 km ye yakın uzaklıkta idi.Ben gerçekten sizi hiç anlamıyorum. Samsun Samsun dediniz, orası memleketim dediniz, gittiniz Samsun'a şimdi kimsem yok diyorsunuz, pişmanım diyorsunuz, mutsuzum ağlıyorum diyorsunuz.Neden gittiniz o zaman.
Yanınızda çocukla taşınmak zor, süreç zor ama biraz daha mantıklı hareket etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Bence Samsun ve Balıkesir in bir farkı yok. İkiside ortalama büyüklükte bir şehir. İkisinde de yanlızsanız biraz sakin olun belki burası daha iyi olur. Dün bir bugün iki gerçekten. Anneniz, ablanızı, teyzenin yok mi size yardıma gelsin.
Balikesir söyle iyiydi istanbul ve bursa ya yakındı hatta yalovaya.samsun da gerçi hava limanı var ama istanbul a her istediğimde gidemeyecegimBen gerçekten sizi hiç anlamıyorum. Samsun Samsun dediniz, orası memleketim dediniz, gittiniz Samsun'a şimdi kimsem yok diyorsunuz, pişmanım diyorsunuz, mutsuzum ağlıyorum diyorsunuz.Neden gittiniz o zaman.
Evi samsunun en güzel ilçesinden ve en güzel semtinden tuttum.ailem de gelecek.cocuk icin bu gerekli.zaten yer degisimi travmatik.calistigim ilçeden tutacaktim evi.okul ilçenin çok dışında, yürüme yolu ormanlık ve orda bos oln eve yaklaşık 1 km ye yakın uzaklıkta idi.
calisacagim ilçeyi sevemedim.orda yaşayamayız. Ben de sehre kurdum evi.45 dk yol sürüyor.otobusbeklemesi vs 1 saat.evim merkezde ve hatta çok merkezi sosyal etkinlik vs çok fazla sayıda var.cocuk için merkez çok daha iyi.
Annem gelecek.travma yasatamam ona.ailem ilgilendi hep.hem de yer degisimi travmasi zor olur.birinin ilgilenmesi gerek.Dediğim gibi çocuk hayrına ne olacaksa öyle yaparak iyi yapmışsınız. Tabiki evin okula, kursa, merkeze yakın olması lazım.
Cocuga akıllı saat yada akılsız telefon alırsınız. Eve gelince arar sizi. İlk başlarda anneniz kalırsa alışana kadar çocuk için iyi olur. Artık tayin oldunuz mutlu olmaya bakın. Bu kadar gerginlik hem size hem çocuğa zarar.
Telefon ve hat aldım çocuğa.sadece çocuk için değil ben de merkezde yaşamak istedim.yasim 43 neredeyse, guzel yerlerde oturmak sorunsuz bir çevre iyi insanlarla çevrili olmak istiyorum.su anki hayat standardı m iyi ,bunun altına düşersem daha da mutsuz olurdumDediğim gibi çocuk hayrına ne olacaksa öyle yaparak iyi yapmışsınız. Tabiki evin okula, kursa, merkeze yakın olması lazım.
Cocuga akıllı saat yada akılsız telefon alırsınız. Eve gelince arar sizi. İlk başlarda anneniz kalırsa alışana kadar çocuk için iyi olur. Artık tayin oldunuz mutlu olmaya bakın. Bu kadar gerginlik hem size hem çocuğa zarar.
Balikesir söyle iyiydi istanbul ve bursa ya yakındı hatta yalovaya.samsun da gerçi hava limanı var ama istanbul a her istediğimde gidemeyecegim
Demek istediğim biz burada imkanlar ve il olarak rahattık memnundik.onemli bir sağlık sorununda istanbul bursa gidebiliyor dum.samsjn da bir tık kiralar dusuk olur diye düşünmüştüm.o da olmadı.kira artı yol 17.000 liraya geliyor.Tek derdiniz İstanbul a uzaklık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?