- 20 Ocak 2021
- 2.187
- -164
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Normal olmak ne demek?sence benim neyim anormal?eleştiri değil sadece kendime ne kalabilirim diye soruyorum ben neyi değiştirmeliyim kendimdeTabi tabi kesin öyle.
Sen de hiç suç yok. Hep etrafındakiler sorunlu.
Hayattaki en büyük şansını memur olarak kullanmışsın.
Özel sektörde olsan asla çalışamazdın.
Çocuğun düzenini de bozma artık.
Biraz normal olmaya çalış.
Sen gittiğin her yerde sorun yaşıyorsun insanlarla. Komşu, müdür, iş arkadaşı. Bu durumda senin normal bir iletişim dilin olduğunu söyleyebilir miyiz?Normal olmak ne demek?sence benim neyim anormal?eleştiri değil sadece kendime ne kalabilirim diye soruyorum ben neyi değiştirmeliyim kendimde
Kızlar memlekete tayin aldım ama şu an pişmanım üzülüyorum alışamadım ve şu an oturduğum yeri benimsemisim ben.gecer mi duygular.surekli ağlama hissi, eski yerimden ayrılmak istememe yabancı gibi hissetme.gecer mi bu duygular.gerci şu anki yerime tayin aldığımda 5 sene önce orayı da begenmemistim sonra sonra sevdim.hatta hiç begenmemistim simdi bırakamıyorum
Farkındaysanız sizin iletişim dilinizden büyük.sikinti var, sadece kırıcı yazıyorsunuz.iyi niyetli çözüme yönelik olsanız bu soruya cevap verebilirdiniz.neyi değiştirmem lazım.dolayisiyla yorumlarınızı dikkate almıyorumSen gittiğin her yerde sorun yaşıyorsun insanlarla. Komşu, müdür, iş arkadaşı. Bu durumda senin normal bir iletişim dilin olduğunu söyleyebilir miyiz?
Hala neyi değiştirebilir miyim diye soruyorsan, yine aynı şeyleri yaşayacaksın demektir.
Aman alma.Farkındaysanız sizin iletişim dilinizden büyük.sikinti var, sadece kırıcı yazıyorsunuz.iyi niyetli çözüme yönelik olsanız bu soruya cevap verebilirdiniz.neyi değiştirmem lazım.dolayisiyla yorumlarınızı dikkate almıyorum
ben anlamadım sizin gittiğiniz bütün iş yerleri sanki mobbing uyguluyor size kaç tane konunuz var iş üzerine ,sığdaramadık valla sizi 81 ilden birine.Yaşadığı m o ağır mobinge rağmen neden gidemediğim anladim.su anki yerimi benim alanım diye çıkmışım kafamda ve ayrılmak düzen bozmak istemedim.bu alınamaması sorunu ile ilgili psikologla görüştüm gene ağlıyor gene ağlıyorum
Farkındaysanız sizin iletişim dilinizden büyük.sikinti var, sadece kırıcı yazıyorsunuz.iyi niyetli çözüme yönelik olsanız bu soruya cevap verebilirdiniz.neyi değiştirmem lazım.dolayisiyla yorumlarınızı dikkate almıyorum
Tesekkur ediyorum ve hep sorun anlatıyorum.bana yapıcı eleştiri ile gelecek olan varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.yorunlariniz değerli ama sadece üzme maksatlı yazı yazacaksaniz lütfen yazmayın.zaten sıkıntılarım var kaldıramıyorum.Allah için üzmeyin beni.benim. morale ihtiyacım varBenim kendi adıma söylemek istiyorum çok şikayet ediyorsunuz. reelde arkadaş olsak telefonları açmam. Ben sevmem mesela sürekli dert yanan, her şeye negatif bakan insanları. Böyle insanları görünce ben kendi yaşadıklarımı anlatıyorum, iş bir müddet sonra s.dik yarışına dönüyor ama olsun kimsenin hayatı mükemmel değil ki.
Taşınmak zor ama mesela size tayin çıkmayabilirdi, hiç bilmediğiniz bir yere çıkabilirdi, ev bulması zor olurdu vs vs. Çok şükür bence işler yolunda gidiyor ama siz hep hep hep şikayet ediyorsunuz. Ya şikayet etmeyin yada değişiklik yapmayın.
Çocuk icin daha iyi, he mi? Sabah okula kendi gidecek, akşam 3,5-4 saat tek başına sizin dönmenizi bekleyecek ve ANNE BEN KORKARIM diyen cocuk icin daha iyi.Ben de sehre kurdum evi.45 dk yol sürüyor.otobusbeklemesi vs 1 saat.evim merkezde ve hatta çok merkezi sosyal etkinlik vs çok fazla sayıda var.cocuk için merkez çok daha iyi.
ama cocuguma sorduğumda anne ben sen gelene kadar ne yapacağım korkarım diyor.okulu 15.00 te bitiyor.ben 18.30 da evde olacağım.
sizce cocugum korkuyor diye köye mi yerleşelim?orada çok sıkılırı biz.cocugumun 11 yasi aralik ayında doluyor ama gelisimi biraz geriden geliyor, sakın bir cocuk
Ben sen gelene kadar korkarım orada diyor.yeni taşıyacağız.korkuyor sanırım.ben gelene kadar idare edebilir.mi?en zoru da benim evden 7.20 de falan çıkmam gerek.onun okulu 8.20 gece sanırım.sabah okula gitmemek için binbir bahane uyduran beni bayağı sıkıntıya sokan bir çocuk.bilmiyorum sabah nasıl.olacak.kalkmaz da sabah ama bilmiyorum ki
Annem gelecek cocuk icin.sorun yok yaniÇocuk icin daha iyi, he mi? Sabah okula kendi gidecek, akşam 3,5-4 saat tek başına sizin dönmenizi bekleyecek ve ANNE BEN KORKARIM diyen cocuk icin daha iyi.
Merdivenden düşer diye dubleks evin alt katini kullanmayacaksiniz ama cocuk bütün gün korka korka yalniz kalacak.
Gercekten ya kafaniz cok acayip calisiyor ya açtığınız konulari unutuyorsunuz.
Anneniz kendi evini barkini, duzenini birakip ne kadar kalacak ki sizinle?Annem gelecek cocuk icin.sorun yok yani
Hayir balikesirde ev kurdular samsuna gelmek istiyorlar ev tutarlar sorun değil 10 yıldır ayrı evlerde birlikteyiz zaten.babam samsun annem Giresun lu.sorun yok yaniAnneniz kendi evini barkini, duzenini birakip ne kadar kalacak ki sizinle?
Insallah cocugunuz bir an once alisir gecis surecine.
En başta ben istememiştim gelmelerini.babam biz de geliyoruz dedi.ben hayir demiştim.su anki şartlarda gelmeleri cocuk için iyi olur.mesaj attım bakalım.gelirler ya onlar.Hayir balikesirde ev kurdular samsuna gelmek istiyorlar ev tutarlar sorun değil 10 yıldır ayrı evlerde birlikteyiz zaten.babam samsun annem Giresun lu.sorun yok yani
Çünkü 45 dakika mesafe var.okul.nakli için izin alacagim.bunun hastaligi var vs vs.hem yaşayacağımız ilce turkiyenin en güzel ilçelerinden.istanbulda da düzenleri var ama samsun daha iyiAnneniz kendi evini barkini, duzenini birakip ne kadar kalacak ki sizinle?
Aslında ev dubleks.hep birlikte yaşayabilir dik.ama işte huzur vermiyorlar.alt kat boş.simdi ben bunları düşünüyorum da onlar bana bir oda veremediler git dediler.ben evimi paylaşır dimi ama kötü yaşanmışlıklar var ki.Anneniz kendi evini barkini, duzenini birakip ne kadar kalacak ki sizinle?
En başta ben istememiştim gelmelerini.babam biz de geliyoruz dedi.ben hayir demiştim.su anki şartlarda gelmeleri cocuk için iyi olur.mesaj attım bakalım.gelirler ya onlar.
Ailen huzur vermiyor mu ?Aslında ev dubleks.hep birlikte yaşayabilir dik.ama işte huzur vermiyorlar.alt kat boş.simdi ben bunları düşünüyorum da onlar bana bir oda veremediler git dediler.ben evimi paylaşır dimi ama kötü yaşanmışlıklar var ki.
İnsan yaş aldıkça kemale erer, Pamuk daha cıvıtıyo.Ailen huzur vermiyor mu ?
Nankörlük böyle bir şey :)
Kız sen babanı kocana dövdürmüş insansın, yazdırma beni şimdi.
Adam seninle sorun yaşadı ama torununa asla kıyamadı. Hep başında oldular, banane demediler.
Bu nasıl nankörlük la ?
Sen kötü aile görmemişsin hayatında.
Ailenin vefasız ve işe yaramayan evladı sensin ama kötü olan ailen öyle mi ? Haha
Ay katip annemin bir komşusu var evladı inan bana aynı pamuk.İnsan yaş aldıkça kemale erer, Pamuk daha cıvıtıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?