Bu yasadigim duygu ne

Normal olmak ne demek?sence benim neyim anormal?eleştiri değil sadece kendime ne kalabilirim diye soruyorum ben neyi değiştirmeliyim kendimde

Normal olmak ne demek?sence benim neyim anormal?eleştiri değil sadece kendime ne kalabilirim diye soruyorum ben neyi değiştirmeliyim kendimde
Sen gittiğin her yerde sorun yaşıyorsun insanlarla. Komşu, müdür, iş arkadaşı. Bu durumda senin normal bir iletişim dilin olduğunu söyleyebilir miyiz?
Hala neyi değiştirebilir miyim diye soruyorsan, yine aynı şeyleri yaşayacaksın demektir.

Hanımefendi siz niye anaokulundan ve arkadaşlarından ayrılıp bunalıma girmiş çocuklar gibi davranıyorsunuz sürekli? Koskoca kadınsınız, alışmanın zaman alacağını bilecek kadar da büyüksünüz bence. Her şeyin, her yerin, her işin ilk evreleri zordır sonra alışılır, düzen kurulur.

Farkındaysanız sizin iletişim dilinizden büyük.sikinti var, sadece kırıcı yazıyorsunuz.iyi niyetli çözüme yönelik olsanız bu soruya cevap verebilirdiniz.neyi değiştirmem lazım.dolayisiyla yorumlarınızı dikkate almıyorum

Aman alma.
Ben seni gerçekten hayatta tanıyor muyum ki tek tek örnek vereyim? Konularından aklıma gelenler var ama yazmakla uğraşmayacağım onları.
Bunu burdan birinden istemen bile mantıksız.
Bir insan herkesle sorun yaşıyorsa, kaynağı kendisidir. Denklem bu kadar basit. Bunun üzerine gidecek olan da sensin. Ama tabi millete laf söyleyip kendini aklamak kolay iş. Aynen devam.

ben anlamadım sizin gittiğiniz bütün iş yerleri sanki mobbing uyguluyor size kaç tane konunuz var iş üzerine ,sığdaramadık valla sizi 81 ilden birine.

Benim kendi adıma söylemek istiyorum çok şikayet ediyorsunuz. reelde arkadaş olsak telefonları açmam. Ben sevmem mesela sürekli dert yanan, her şeye negatif bakan insanları. Böyle insanları görünce ben kendi yaşadıklarımı anlatıyorum, iş bir müddet sonra s.dik yarışına dönüyor ama olsun kimsenin hayatı mükemmel değil ki.

Taşınmak zor ama mesela size tayin çıkmayabilirdi, hiç bilmediğiniz bir yere çıkabilirdi, ev bulması zor olurdu vs vs. Çok şükür bence işler yolunda gidiyor ama siz hep hep hep şikayet ediyorsunuz. Ya şikayet etmeyin yada değişiklik yapmayın.

Tesekkur ediyorum ve hep sorun anlatıyorum.bana yapıcı eleştiri ile gelecek olan varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.yorunlariniz değerli ama sadece üzme maksatlı yazı yazacaksaniz lütfen yazmayın.zaten sıkıntılarım var kaldıramıyorum.Allah için üzmeyin beni.benim. morale ihtiyacım var

Ben de sehre kurdum evi.45 dk yol sürüyor.otobusbeklemesi vs 1 saat.evim merkezde ve hatta çok merkezi sosyal etkinlik vs çok fazla sayıda var.cocuk için merkez çok daha iyi.
Çocuk icin daha iyi, he mi? Sabah okula kendi gidecek, akşam 3,5-4 saat tek başına sizin dönmenizi bekleyecek ve ANNE BEN KORKARIM diyen cocuk icin daha iyi.

Merdivenden düşer diye dubleks evin alt katini kullanmayacaksiniz ama cocuk bütün gün korka korka yalniz kalacak.

Gercekten ya kafaniz cok acayip calisiyor ya açtığınız konulari unutuyorsunuz.

Annem gelecek cocuk icin.sorun yok yani

Anneniz kendi evini barkini, duzenini birakip ne kadar kalacak ki sizinle?
Insallah cocugunuz bir an once alisir gecis surecine.
Hayir balikesirde ev kurdular samsuna gelmek istiyorlar ev tutarlar sorun değil 10 yıldır ayrı evlerde birlikteyiz zaten.babam samsun annem Giresun lu.sorun yok yani

Hayir balikesirde ev kurdular samsuna gelmek istiyorlar ev tutarlar sorun değil 10 yıldır ayrı evlerde birlikteyiz zaten.babam samsun annem Giresun lu.sorun yok yani
En başta ben istememiştim gelmelerini.babam biz de geliyoruz dedi.ben hayir demiştim.su anki şartlarda gelmeleri cocuk için iyi olur.mesaj attım bakalım.gelirler ya onlar.

Çünkü 45 dakika mesafe var.okul.nakli için izin alacagim.bunun hastaligi var vs vs.hem yaşayacağımız ilce turkiyenin en güzel ilçelerinden.istanbulda da düzenleri var ama samsun daha iyi

Aslında ev dubleks.hep birlikte yaşayabilir dik.ama işte huzur vermiyorlar.alt kat boş.simdi ben bunları düşünüyorum da onlar bana bir oda veremediler git dediler.ben evimi paylaşır dimi ama kötü yaşanmışlıklar var ki.

En başta ben istememiştim gelmelerini.babam biz de geliyoruz dedi.ben hayir demiştim.su anki şartlarda gelmeleri cocuk için iyi olur.mesaj attım bakalım.gelirler ya onlar.

Bakın mutlu olmanız bir sebep daha. Öyle yada böyle sizi bırakmak istemeyen anne babanız var. Ama siz dünden beri hep ağladım, bağırdım,aksilik oldu. Bunu bile sorunca söylemek zorunda kaldınız. Ben dünde sordum kimse yok mu diye, akrabalarla görüşmüyoruz dediniz. Olayları bu kadar negatif görmeyin.

Ailen huzur vermiyor mu ?
Nankörlük böyle bir şey :)
Kız sen babanı kocana dövdürmüş insansın, yazdırma beni şimdi.
Adam seninle sorun yaşadı ama torununa asla kıyamadı. Hep başında oldular, banane demediler.
Bu nasıl nankörlük la ?
Sen kötü aile görmemişsin hayatında.
Ailenin vefasız ve işe yaramayan evladı sensin ama kötü olan ailen öyle mi ? Haha

İnsan yaş aldıkça kemale erer, Pamuk daha cıvıtıyo.

İnsan yaş aldıkça kemale erer, Pamuk daha cıvıtıyo.
Ay katip annemin bir komşusu var evladı inan bana aynı pamuk.
Hatta pamuk aklıma gelirdi kadın anlattıkça.
Ay yazık o kadına çok üzülüyordum ben.
Böyle ayarsız bir tipte evladı var o da eşinden boşandı.
Vallahi tayin tayin geziyor, sürekli sorun yaşıyor birileriyle.
Ailesiyle bir ara birleşti ama kavga kıyamet koptu.
Çocuklu kadınsın sen azıcık kendine ayar ver diyen herkese car car carlıyordu.
Bir gün ipsiz sapsız sevgilisi ailenin evini basınca koydular kapının önüne.
Abisi katil olacaktı az daha bu kadın yüzünden.
Torunu ziyan oluyor ama aile artık illlah etti, ne olursa olsun kafasındalar artık.
Görüşmüyorlar kızıyla ama arada haber yolluyor ebleh çocuguma gelip baksınlar diye.
En son işyerinde birisiyle kavga etmişler bunu dövmüşlerdi daha ne oldu bilmiyorum.
Soramıyorsun da haliyle.
Ölüsü olan bir gün, gelisi olan her gün aglarmış.
Aha işte pamuk da ailesi için maalesef bu minvalde.
Ailesi yazık aglıyordur her gün.
Neyseki memur. Yemin ederim özel şirket olsa içinden geçerlerdi bunun.
Benimle aynı ofiste çalışacak ben bunu çekemezdim ayol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…