- 30 Aralık 2009
- 23.704
- 94.648
- 1.123
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Azicik aynayi kendine tutsan mi acaba artik?Her gun isyerinde sinir stres sağlığım bozuldu.en ufak hatada dikkatsizsin diyor.mudur yardımcısı, allahin delisi diyor, iletişimin yok diyor, bir şey soruyorum cevap vermiyor .rutin bobrek kontrolüm için izin vermedi ben ameliyatliydim.yillik izinle gittim.
Simdi ayrılıyorum yolluğunu gittiğin yerden yap diyor.kisacasi bikmistim artık.laf sokma hakaretler, bunu buraya hangi geri zekalı koydu diyen bir iş arkadaşı,o da zamanında birini dövmüş övünerek anlatıyor.fazla cevap da veremiyorum.beni küçük düşürecek sekilde kilom ve yasimla her türlü dalga gecme vs oldu.dayanamadim.
Biz buna tıp dilinde kör ölür badem gözlü olur sendromu diyoruzKızlar memlekete tayin aldım ama şu an pişmanım üzülüyorum alışamadım ve şu an oturduğum yeri benimsemisim ben.gecer mi duygular.surekli ağlama hissi, eski yerimden ayrılmak istememe yabancı gibi hissetme.gecer mi bu duygular.gerci şu anki yerime tayin aldığımda 5 sene önce orayı da begenmemistim sonra sonra sevdim.hatta hiç begenmemistim simdi bırakamıyorum
Gercekten oyle değil mi.buradan gidecem sıkıldım diyen bendim.simdi evime gidecem.guvenli alanım orası.evin kapısını açtığımda kokusu bile bana huzuru yaşatıyor evet psikologl çözemedik yaşadığım huzursuzluk bu guvenli alanimdan çıkıyorum geçecek demen çok güzel.su anki evimle vedalaşmak zor olacak.gozlerim doluyor.orada yalnızlık hissi duydum.gerci balikesirde de yalnızdım hatta duyduğum o acı büyüktü ki bir psikiyatri ye mi gitsem dedim.nefes ve meditasyon yaptım online atolyelere kaydoldum ve terapi aliyorum terapi bir işe yaramadı.cunku bak senin dediğini demedi bana, güvenli alandan ayrılıyor sun demedi.Biz buna tıp dilinde kör ölür badem gözlü olur sendromu diyoruzhiç sevmediğimiz kişileri ve yerleri bıraktığımızda bile tanıdığımız aşina olduğumuz güvenli alanımızı terk etmiş oluyoruz bu da gelecekle ilgili belirsizlikten dolayı kaygılanmamıza sebep oluyor,3 bilemedin 5 ay kadar sonra geçer
Haklısın Hakkaten öyle.ben memnuniyetsiz memnune.guluyorum kendime.ama mobing vardi zorladılar beni.sanki kovulmuş gibi hissetmesi cabasi.ben çok zor bir insanım yaGeldi bizim memnuniyetsiz
Samsunu istemistim samsuna tayinim oldu.o çok istediğim ilçeden mahalleden evimi tuttum.gorunurde hersey benim istediğim gibi.yoruldum otelde kal elektrik su açtır vs.zorlandim zor geldi.hemen eşim aklıma geldi oysa biz kaç kez ev taşıdık hep eşim hallediyordu.sizin dediğiniz gibi alışırım sanırım şu an Balıkesire geldim, beynim daha sağlıklı düşünebiliyor
Minibüsteki ve kendime dışarıdan bakınca kahkaha attım ya.guldurdun benj fark etmemi sagladinGeldi bizim memnuniyetsiz
Elektrik,su açtırmak kaç dakikalık iş. İstanbul da bile 30-45 dakikada bitiyor. Bazen neyden şikayet etsem diye etrafa baktığınızı düşünüyorum.
Evinizin bence güzel bir rakama güzel bir yerden tutmuşsunuz azıcık pozitif bakın bence. Yorucu olduğunu kabul ediyorum bu bakış açısı sizi daha çok
Sevme sevmeme olayı değil.buradaki duzenime alışkınım.buraya geldiğimde mutlu oldum bağlanmışım 5 yildaSamsunluları sevmiyorlar mı orada? Anlamadım ki. Kendi memleketiniz yani,bir zahmet alışıverin birkaç güne. Ne sorunlu insansınız
Sevme sevmeme olayı değil.buradaki duzenime alışkınım.buraya geldiğimde mutlu oldum bağlanmışım 5 yilda
Gerçi Balıkesire alışmam da zaman aldı.ilk geldiğimde keşke gelmeseydim demiştim.simdi kopamıyorumHerkes her yere alışıyor zamanla.
Ben yeni isyerinde iş hariç ve günaydın iyi akşamlar haric cümle kurmak istemiyorum.cunku iş hayatındaki insanlara güvenmiyorum arkadaş olunmaz işimi yapar gelirim.su yaşadıklarım saçma.adam geçen ağustos ta geldi.sadece mudur öyle dediği için bana kötü davranıyor bağırıp çağırıyor ve ben bu adama bisi yapmadım güya ayağımı kaydırıp kendi karısını es durumundan getirecekti ama olmadı, başkasını verdiler buraya.ama insanlara güvenim kırıldıSen onu bunu bırak da yeni yerinde insanlarla sorun yaşamamaya bak.
Ne yapıyorum da her gittiğim yerde insalar benden illallah ediyor diye düşün. Yoksa bir iki aya kalmaz, müdürüm onu dedi,iş arkadaşım bunu dedi bana mobing yapıyorlar diye konu açacaksın yine.
Burada benden kaynaklı değildi sorun.eger öyle olsaydı bana vakit ayırıp beni dinleyip beni memlekete göndermezler di.tercihlerimde 5 farklı şehir vardı.ben sorunlu idim boşanma sonrası gelmiştim ama geldiğim yer de sorunlu idi.benimle aynı gerekçelerle ancak 3 ay dayandı hizmetli ve istifa etti diğeri emekli oldu.Sen onu bunu bırak da yeni yerinde insanlarla sorun yaşamamaya bak.
Ne yapıyorum da her gittiğim yerde insanlar benden illallah ediyor diye düşün. Yoksa bir iki aya kalmaz, müdürüm onu dedi, iş arkadaşım bunu dedi bana mobing yapıyorlar diye konu açacaksın yine.
Dediğim gibi sert esnek olmayan dediğim dedik taraflarını torpuleyip kimseyle yüz göz olmayacağım.is dışında konusma6acagimLütfen sende artik kendine bir çeki düzen ver. Her gittigin kurumda insanlar sana kumpas kurmuyordur , kendinde olan hataları anla düzelt. Ve en önemlisi ailem gelecek demişsin onlarida pişman etme çocuğun tek başına kalmasın evde biraz mutlu olmayi seç , dene çabala. Herkeste sorun yoktur, herkes bir tepki veriyorsa kendini sorgula ve doğru yolu bul.
Tabi tabi kesin öyle.Burada benden kaynaklı değildi sorun.eger öyle olsaydı bana vakit ayırıp beni dinleyip beni memlekete göndermezler di.tercihlerimde 5 farklı şehir vardı.ben sorunlu idim boşanma sonrası gelmiştim ama geldiğim yer de sorunlu idi.benimle aynı gerekçelerle ancak 3 ay dayandı hizmetli ve istifa etti diğeri emekli oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?