Bu yasadigim duygu ne

Azicik aynayi kendine tutsan mi acaba artik?
Actigin konular olmasa yutturacaksin millete.
Tum hayatin sorun senin.
Eski esin sorun, ailen sorun, ev sahiblerin sorun, calisma arkadaslarin sorun.
Tum calistigin yerlerde binbir sorun yasadin.
Ailen cocuguna bakiyor nankorler deyip babani kotuledin durdun.
Babani esine bile dovdurmustun sanirim.
Yani senin hayatin hep boyle :)
Kendinde hic hata yok, hep hata baskalarinda.
Ayni is yerinde calisiyor olsaydik kesinlikle bu kadin normal degil derdim.
Uzak dururdum.

Biz buna tıp dilinde kör ölür badem gözlü olur sendromu diyoruzhiç sevmediğimiz kişileri ve yerleri bıraktığımızda bile tanıdığımız aşina olduğumuz güvenli alanımızı terk etmiş oluyoruz bu da gelecekle ilgili belirsizlikten dolayı kaygılanmamıza sebep oluyor,3 bilemedin 5 ay kadar sonra geçer

Gercekten oyle değil mi.buradan gidecem sıkıldım diyen bendim.simdi evime gidecem.guvenli alanım orası.evin kapısını açtığımda kokusu bile bana huzuru yaşatıyor evet psikologl çözemedik yaşadığım huzursuzluk bu guvenli alanimdan çıkıyorum geçecek demen çok güzel.su anki evimle vedalaşmak zor olacak.gozlerim doluyor.orada yalnızlık hissi duydum.gerci balikesirde de yalnızdım hatta duyduğum o acı büyüktü ki bir psikiyatri ye mi gitsem dedim.nefes ve meditasyon yaptım online atolyelere kaydoldum ve terapi aliyorum terapi bir işe yaramadı.cunku bak senin dediğini demedi bana, güvenli alandan ayrılıyor sun demedi.

Samsunu istemistim samsuna tayinim oldu.o çok istediğim ilçeden mahalleden evimi tuttum.gorunurde hersey benim istediğim gibi.yoruldum otelde kal elektrik su açtır vs.zorlandim zor geldi.hemen eşim aklıma geldi oysa biz kaç kez ev taşıdık hep eşim hallediyordu.sizin dediğiniz gibi alışırım sanırım şu an Balıkesire geldim, beynim daha sağlıklı düşünebiliyor

Elektrik,su açtırmak kaç dakikalık iş. İstanbul da bile 30-45 dakikada bitiyor. Bazen neyden şikayet etsem diye etrafa baktığınızı düşünüyorum.

Evinizin bence güzel bir rakama güzel bir yerden tutmuşsunuz azıcık pozitif bakın bence. Yorucu olduğunu kabul ediyorum bu bakış açısı sizi daha çok yorar

Siz şu an çok istediğiniz bir hayali yaşıyorsunuz çok heyecanlı ve mutlu olmanız gerekirken mutsuzsunuz ama böyle olursa en güzel anların içine eden kötü karakter olursunuz. Kendinize bunu yapıyorsunuz ama en azından çocuğunuza karşı mutlu gözükün. Suratsızlığı ile en güzel anların içine eden insanları hiç sevmem

Samsunluları sevmiyorlar mı orada? Anlamadım ki. Kendi memleketiniz yani,bir zahmet alışıverin birkaç güne. Ne sorunlu insansınız

Samsunluları sevmiyorlar mı orada? Anlamadım ki. Kendi memleketiniz yani,bir zahmet alışıverin birkaç güne. Ne sorunlu insansınız
Sevme sevmeme olayı değil.buradaki duzenime alışkınım.buraya geldiğimde mutlu oldum bağlanmışım 5 yilda

Sen onu bunu bırak da yeni yerinde insanlarla sorun yaşamamaya bak.
Ne yapıyorum da her gittiğim yerde insanlar benden illallah ediyor diye düşün. Yoksa bir iki aya kalmaz, müdürüm onu dedi, iş arkadaşım bunu dedi bana mobing yapıyorlar diye konu açacaksın yine.

Son düzenleme:
Ben yeni isyerinde iş hariç ve günaydın iyi akşamlar haric cümle kurmak istemiyorum.cunku iş hayatındaki insanlara güvenmiyorum arkadaş olunmaz işimi yapar gelirim.su yaşadıklarım saçma.adam geçen ağustos ta geldi.sadece mudur öyle dediği için bana kötü davranıyor bağırıp çağırıyor ve ben bu adama bisi yapmadım güya ayağımı kaydırıp kendi karısını es durumundan getirecekti ama olmadı, başkasını verdiler buraya.ama insanlara güvenim kırıldı

Burada benden kaynaklı değildi sorun.eger öyle olsaydı bana vakit ayırıp beni dinleyip beni memlekete göndermezler di.tercihlerimde 5 farklı şehir vardı.ben sorunlu idim boşanma sonrası gelmiştim ama geldiğim yer de sorunlu idi.benimle aynı gerekçelerle ancak 3 ay dayandı hizmetli ve istifa etti diğeri emekli oldu.

Lütfen sende artik kendine bir çeki düzen ver. Her gittigin kurumda insanlar sana kumpas kurmuyordur , kendinde olan hataları anla düzelt. Ve en önemlisi ailem gelecek demişsin onlarida pişman etme çocuğun tek başına kalmasın evde biraz mutlu olmayi seç , dene çabala. Herkeste sorun yoktur, herkes bir tepki veriyorsa kendini sorgula ve doğru yolu bul.

Dediğim gibi sert esnek olmayan dediğim dedik taraflarını torpuleyip kimseyle yüz göz olmayacağım.is dışında konusma6acagim

Siz devlet memuru olduğunuz için her gün bunun sadakasını verseniz gene yetmez. Özelde 1 gün çalıştırılma imkanınız yok. Herkes sorun siz pürüpak, en muhteşem memursunuz. Yapmayın ablacım hata o zaman dikkatinizi verin, ağzınıza cakcak sakızla insan azarlamayın. Konsantre olun. Emin olun tek siz çalışmıyorsunuz! Ben hayatımda da şu sitede de sizden sorunlu bir kişi görmedim. Allah psikoloğunuza sabır versin.

Tabi tabi kesin öyle.
Sen de hiç suç yok. Hep etrafındakiler sorunlu.
Hayattaki en büyük şansını memur olarak kullanmışsın.
Özel sektörde olsan asla çalışamazdın.
Çocuğun düzenini de bozma artık.
Biraz normal olmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…