- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorum söylemiştiDisipinin sadece disler arasinda kalan seyleri cikarmasina yardimci oluyo diye biliyordum..
Ne anlamda sordunuz acaba aydinlatabilirmisiniz benide
EvetYa peki şu tel çıkarıldıktan bi süre sonra dişler hareketli olduğu için eski yerine geri geliyor efsanesi doğru mu acaba ?
kuzenim 30 yaşında taktırdı şu an 32 yaşında hala uğraşıyo düzelmesine düzeliyo da çok sorunlu dişleriniz yok o eziyete o kadar yıl değmez derim bi de 1 yıl diyolar ama en kötü 23 yılı buluyo tam tedavi aklınızda olsunMerhaba kk hanımlari "bu yaş" diye bilirttiğim durum 20 üzerı 30'a yakın diyelim
Her neyse konuya gelicek olursak dişlerime tel taktırsam ne kadar zamanda etki eder acaba?görüldüğü üzere çok aşırı sorun yok sadece resimlerde iyice belirgin çıkıyor nedense..
Doktora elbette gideceğim ama tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim. Evliyim ve tel taktırsam uzun da sürmese iyi olur teknoloji belkide ilerlemiştirResimi de ekledim .Eki Görüntüle 2079517
Of e o zaman o kadar acı ve bide maliyet boşa mı yani, bende taktırmayı düşünüyorum sırf bu yüzden korkuyorumEvet
Rölaps diyeyim yuvarlakça.
O kadar ağrı acı ile düzelen diş, yemin ederim halay çekerek geri geliyor.
Şeffaf aparat kullanımı çok mühim.
Dişin arksına yerleştirilen tel var, mesela ben o aşamaya gelememiştim, aparat kullanmayı ihmal ettiğim için, neyse o da senece duruyor.
Diyeti var tabi bir de
İki yılda ancak düzeliyor ,ben de yaptırdım ve artık şeffaf braket kullanıyorlar hatta istersen renkli lastikler vs ile çok da enerjik olabiliyor .niyetin varsa hiç vakit kaybetme derim :)Merhaba kk hanımlari "bu yaş" diye bilirttiğim durum 20 üzerı 30'a yakın diyelim
Her neyse konuya gelicek olursak dişlerime tel taktırsam ne kadar zamanda etki eder acaba?görüldüğü üzere çok aşırı sorun yok sadece resimlerde iyice belirgin çıkıyor nedense..
Doktora elbette gideceğim ama tecrübeli arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim. Evliyim ve tel taktırsam uzun da sürmese iyi olur teknoloji belkide ilerlemiştirResimi de ekledim .Eki Görüntüle 2079517
Değil çünkü dişlerin arkasına bir aparat takıyorlar ve omların hareket etmesini engelliyorlarYa peki şu tel çıkarıldıktan bi süre sonra dişler hareketli olduğu için eski yerine geri geliyor efsanesi doğru mu acaba ?
Merhaba kk hanımlari "bu yaş" diye bilirttiğim durum 20 üzerı 30'a yakın diyelim
Merhaba kk hanımlari "bu yaş" diye bilirttiğim durum 20 üzerı 30'a yakın diyelim