Bu yaşta bu durum normal mi sizce ?

lavitabella1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.012
1.200
133
Merhabalar bu aralar biraz sık konu açtım çünkü pek iyi hissettiğim bir dönemde değilim biraz desteğinize ihtiyacım var .
İstanbul’da özel hastanede çalışıyorum 23 yaşıma yeni girdim . daha 1 yyılım dolmamışken çalışmaktan bunaldım .Sabahları 5:30 da kalkıyorum eve 19:30 giriyorum bana pek bir zaman kalmıyor açıkçası . Tahammülsüz birine döndüm insanlara laf anlatmaktan yoruldum .öyle çok da bayılmıyorum işime .sahiplenemediö bir türlü .
Sevgilim de iş konusunda problemli dönemden geçiyor ona destek olamıyorum . Üzülüyorum halime de ona da . Dua etmekten başka çarem yok .
Asıl üzüldüğüm başka konu ise kafamın üstünde sanki bir ağırlık hissi var . Yapmam gereken işleri unutup her zaman yaptığım şeylerde de hata yapıyorum ve çok göze batıyorum .pratik düşünemiyorum .sanki beynimde aksaklıklar var .kendimi bildim bileli şarkı sözü falan hiç ezberleyemedim . İyi bölüm kazandım okudum ama alzehimer belirtileri gösteriyorum . Tükenmişlik sendromuyla ilgili olabilir mi bilmiyorum artık .yaşıtlarım gibi kıpır kıpır olmak istiyorum .ilerde evlilik olacak sorumluluklarım artacak ben ne halt yapacağım .

Hemşire değil miydiniz siz? Neden eczane ortamına geçmiyorsunuz hastanede devam ediyorsunuz?

O kadar erken kalkıp geç eve döndüğünüze göre evle iş yeri arasında mesafe var. Hastaneye yakın bir yere taşınsanız? İşinizi sevseniz aslında sadece bedensel yorgunluğu dert ederdiniz.

İzinli günlerinizde iyi vakit geçirip rahatlamaya çalışın. Eğer işinizden memnhn değilseniz farklı sektöregeçiş yapın.

Kötü bir haberim de var. Çalışma hayatına devam ettiğinizde yoğunluk devam edecek. Belki de çalışmak size göre değildir.

Eczacıyım ben .eczane ortamı daha yıpratıcı benim için çünkü . Ve eczanede adam akıllı maaş da verilmiyor
Ay pardon hemşire arkadaşımla mesajlaşırken size hemşire yazdım Ama eczacı demek istedim o yüzden eczane dedim. Benim eczacı çok arkadaşım var, bazısı eczane açtı bazısı daha açmadı çalışıyor bir yerde. Bir ekstrem şikayetlerini duymadım, çalışma saatleri de daha normal zaten. O yüzden dedim

Beslenme şeklinizi değiştirip iyi uyumaya çalışın. Çok erken çıkıp geç saatte mesai bitirdiğiniz için vücut yorgunluktan bu hale geliyor. Sizin durumunuz için çok normal özellikle bunun etkilerini en çok da çalıştığınız ilk yıllarda hissedersiniz. Yoğunluk as uyku sürekli iş derken beyin de yorulur, unutmalar dalgınlıklar sakarlıklar başlar

Ailemle yaşıyorum şu an pek mümkün değil kiradan maaş kalmaz zaten bana

Eczacıyım ben .eczane ortamı daha yıpratıcı benim için çünkü . Ve eczanede adam akıllı maaş da verilmiyor
Eczane açma şansınız yok mu ya da bir eczaneye ortak olma şansınız

12 saat çalışıyorsunuz ve dışardasınız
Sizin zaten kendi hayatınız yok ki
Tahammülsüz biri olmanız çok normal
Muhtemelen çalışmadığınız zamanlarda da uyuyorsunuz yorgunluktan

Tamam da iş hayatı bu.

Emin ol hiç kimseye yattığı yerden milyarlar yağmıyor.

Hele şu zamanda çalışma hayatının rahat olduğunu söyleyen hiç kimse duymadım.

Bir de hep diyorum çalışmak herkese göre değil. Bazı insanlar çalışırken hem aşırı yoruluyor hem de yıpranıyor. Belki de sen de çalışmayı sevmiyor olabilirsin, yapı olarak çabuk yıpranan biri olabilirsin. Olabilir yani normal bence.

İnşallah çalışmak zorunda değilsindir. Önemli olan bu bence.

eski mezunlar ekmeğini yedi bu mesleğin.zorluk çekmeden açtılar eczanelerini olan bize oldu

Servis erken alıyır (6:20 gibi) o yüzden erken kalkıyorum .10 saat çalışmış oluyorum .yol da 1.5 saat sürüyor

Lale abla hassas yapıda biriyim belki de uygun değildir sizin dediğiniz gibi ama çalışmak zorundayım zaten de istiyorum çalışmayı .5 yıl boşa okumadım sonuçta (

Lale abla hassas yapıda biriyim belki de uygun değildir sizin dediğiniz gibi ama çalışmak zorundayım zaten de istiyorum çalışmayı .5 yıl boşa okumadım sonuçta (
Çalışmak istiyorsan kendini zorlayacaksın.

Gerekirse bir kan tahlili yaptır,eksik vitaminlerin varsa takviye al.

Başka çaresi yok maalesef.

Ay ne hoş. Benim görüştüğüm eczacı bana demişti ki sabah 8 akşam 7, ekstra gece nöbeti de senin. Eee maaş deyince asgari altı demişti
O ucretlere kimse calismazken eczaciya bunu teklif etmeleri cok komik. Insanlarin zor durumundan faydalaniyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…