Bu yaşta bu durum normal mi sizce ?

bence artik eczaneler eskiisi gibi kazandırmıyor
ayrıca şu an eczane açmanın malliyetini düşünemiyorum bile.

bence artik eczaneler eskiisi gibi kazandırmıyor
ayrıca şu an eczane açmanın malliyetini düşünemiyorum bile.
Maliyet çok yükselmiş ama kazanıyorlar ya. Bir arkadaşım (aileden de eczacı oldukları için kız da eczacı olunca ona da açtılar bir tane) Bağcılarda açtı İstanbulda 1 sene falan oldu. Eşi de eczacı yine geçen sene evlendiler. Bir de gönüllü nöbete kalma mı ne oluyormuş, ona da kalıyorlar. 2 kere kalalım bodrum tatilimiz çıktı bile diyodu daha yakın zamanda.

Sizi anlıyorum güzel bölüm kazanıp bitirince insanın beklentisi yüksek oluyor. Sonra iş hayatına atılıp şartları, maaşları, ortamı görünce bir de üstüne bu kadar yorgunluk yaşayınca “bu muymuş” diyorsun…

zaten ne kazaniyorlarsa o nobetlerden kazanıyorlar.
bide bodrum tatili anlayışı herkesin farklı bu sitede maddi konuda o kadar farklı düşünüyorum ki ,o yüzden bu konuda net bir şey diyemiyorum

resmen kölelik çağında yaşıyoruz
bu konuda beni de aşırı üzüyor .
sonra önceki caglara bakıyorum , insanlar ne zorluklarla yaşamış ve çalışmışlar ; sesimi kesiyorum.

insan olma deneyimi genel olarak zor zaten.
benden çok iyi panda olurdu

Hangi şehirdesin? Aslında eczacılık mezunlarının özel sektörde geniş bir iş alanı var. Yeni mezun olduğun için sanırım yardımcı eczacı olarak çalışmanız gerekiyor sizin, okulundan mezun bir eczscının yanında çalışma durumun olamaz mı? Daha uygun olur senin için.

Konuda yazdiginiz her detay birbirinin yansimasi gibi sanki. Once isyerinde neden baski altinda hissediyorsunuz bunu cozun. Cunku unutmaniz ve diger seyler bundan kaynaklaniyor olabilir ya da ozel hayatinizda bir sorununuz mu var bunlarin cevabi sizde. Her sey baska bir olayi tetikler. Bu durumda mezun olabildiyseniz demek ki unutkanliginuz ve diger sorunlar cozulebilir seyler. Kendimi bildim bileli sarki sozu ezberleyemem demissiniz. Ezber ve anlamak cok baska seyler. Aradiginiz butun cevaplar sizde ama siz kendinizi oyle bir birakmissiniz dusunmeye bile useniyorsunuz gibi bir haliniz var. Sikayet ederek sorun cozemezsiniz. Butun bunlarin bir sebebi yoksa o zaman bir doktora gidin belki bir saglik sorununuz vardir.

Daha yaşın ufak KPSS’ye hazırlanıp bir devlette eczaneye atanabilirsin Ya da imkanın varsa eczane açabilirsin

Baslı altında olmak değilde artık bıkkınlık var .belirisizlik durumu çokça var hayatımda .bunlar hemen çözülebilecek gibi değil

Seçim öncesi çalışma saatlerine de bı el atılsa hiç fena olmaz
Gerçekten çok yorucu. 5.30 da kalkiyormussun erkenden uyuyor musun peki. Uyku da sorun yasiyor olmayasın

Allah yardımcınız olsun
yıllardır bilfiil (doğru mu yazdım bilemedim) 6 6:05 sularında kalkıyorum işbaşı saatim 7:45 aslında
gerek ev uzaklığı vs den ötürü alışıyorsun bir şekilde yaşım 41 bu arada

ben nasıl çocukların okulu düzenim vs gibi sebeplerden daha yakına taşınamıyorsam sizde aile düzeninizden taşınamazsınız gibi

dayanmaya çalışın evinize daha yakın yerden iş bakın bir yandan olmazsa
takviye falan da alabilirsiniz
akşam erken yatabiliyor musunuz bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…