- 31 Temmuz 2017
- 1.012
- 1.200
- 133
- Konu Sahibi lavitabella1
-
Ya öyle 23 gibi yatıyorum .ailem de eleştiriyor çalış uyu hep ne olacak böyle ama ne yapabilirim kiiAllah yardımcınız olsun
yıllardır bilfiil (doğru mu yazdım bilemedim) 6 6:05 sularında kalkıyorum işbaşı saatim 7:45 aslında
gerek ev uzaklığı vs den ötürü alışıyorsun bir şekilde yaşım 41 bu arada
ben nasıl çocukların okulu düzenim vs gibi sebeplerden daha yakına taşınamıyorsam sizde aile düzeninizden taşınamazsınız gibi
dayanmaya çalışın evinize daha yakın yerden iş bakın bir yandan olmazsa
takviye falan da alabilirsiniz
akşam erken yatabiliyor musunuz bari
Aileniz eleştirecek baska şey mi bulamamışYa öyle 23 gibi yatıyorum .ailem de eleştiriyor çalış uyu hep ne olacak böyle ama ne yapabilirim kii
Her yere üniversite açmalarının sonucu bu. Çok olan kıymetsizdir. Yanında çalıştırdığı işten çıkınca, başka 1000 kişi başvuruyorsa, işveren de şımarır böyle.Asgari ucret bile yetmiyor yasamaya. Cok ayip gercekren
Universite mezunu olmayan biri icin de yeterli degil bu ucretlerHer yere üniversite açmalarının sonucu bu. Çok olan kıymetsizdir. Yanında çalıştırdığı işten çıkınca, başka 1000 kişi başvuruyorsa, işveren de şımarır böyle.
Devlet e geçmeye çalışırsanız iyi olur.Calismayip evde durunca insan işi özlüyor.Sizi saatler bunaltmış.Merhabalar bu aralar biraz sık konu açtım çünkü pek iyi hissettiğim bir dönemde değilim biraz desteğinize ihtiyacım var .
İstanbul’da özel hastanede çalışıyorum 23 yaşıma yeni girdim . daha 1 yyılım dolmamışken çalışmaktan bunaldım .Sabahları 5:30 da kalkıyorum eve 19:30 giriyorum bana pek bir zaman kalmıyor açıkçası . Tahammülsüz birine döndüm insanlara laf anlatmaktan yoruldum .öyle çok da bayılmıyorum işime .sahiplenemediö bir türlü .
Sevgilim de iş konusunda problemli dönemden geçiyor ona destek olamıyorum . Üzülüyorum halime de ona da . Dua etmekten başka çarem yok .
Asıl üzüldüğüm başka konu ise kafamın üstünde sanki bir ağırlık hissi var . Yapmam gereken işleri unutup her zaman yaptığım şeylerde de hata yapıyorum ve çok göze batıyorum .pratik düşünemiyorum .sanki beynimde aksaklıklar var .kendimi bildim bileli şarkı sözü falan hiç ezberleyemedim . İyi bölüm kazandım okudum ama alzehimer belirtileri gösteriyorum . Tükenmişlik sendromuyla ilgili olabilir mi bilmiyorum artık .yaşıtlarım gibi kıpır kıpır olmak istiyorum .ilerde evlilik olacak sorumluluklarım artacak ben ne halt yapacağım .
5.30 da kalkınca 23te yatmak zorundasınızYa öyle 23 gibi yatıyorum .ailem de eleştiriyor çalış uyu hep ne olacak böyle ama ne yapabilirim kii
Bu ben olabilirimBazı insanlar çalışırken hem aşırı yoruluyor hem de yıpranıyor. Belki de sen de çalışmayı sevmiyor olabilirsin, yapı olarak çabuk yıpranan biri olabilirsin.
ay cidden severek çalışan var mı yaBen olayı ruhsal açıdan değerlendiricem.
Seçtiğiniz yol, yaşam planınıza uygun değil. Hatta birçok kişininki değil. Uygun olsaydı severek, coşkuyla bu işi yapıyor olmanız gerekirdi. İstediğiniz kadar erken kalkın, istediğiniz kadar yoğun olun, içinizde tatmin duygusu olması lazımdı. Çok kişi tanıyorum, sert geçişler yaparak aradığını bulan.
Acaba siz ne yapsanız ve nerede olsanız mutlu olurdunuz?
severek çalışayım diye proje bazlı çalışıyorum ben meselaay cidden severek çalışan var mı ya
ay ben herkesi kendim gibi koala sanıyorum,severek çalışayım diye proje bazlı çalışıyorum ben mesela
sevmediğim işleri almamaya çalışıyorum
alanımı severek bilerek seçtim, sevmediğim dersler olsa da severek okudum
işimin büyük kısmını seviyorum
sevmediğim insanlarla çalışmama lüksüm olsun diye ona göre ilerledim, 18. senemi çalışıyorum (okurken yaptığım işler kariyerimle alakalı değildi, geçinmek içindi onları saymayayım) büyük oranda severek çalıştım. Katlanamayacağım kadar sevmediğim şeyler olunca bıraktım, değiştirdim öyle gitti.
yani çalışmaya bayılmıyorum belki ama alanımı, alanımda yaptığım işin türünü (başka şeyler de yapıyor olabilirdim) seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?