- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
bulamabilir. benim evlenmeden önce cok flortum oldu. kısmet bunaymış20 yaşındayım.Üniversitesi öğrencisiyim.Benle yaşıt bir arkadaşım yaklaşık 2 yıldır evli.Bir diğer arkadaşım ise evlilik hazırlığında.(Arkadaşlarımla farklı şehirlerdeyiz).Ben şu ana kadar hoşlandığım kişilerden bi karşılık alamamışken yaşıtlarımın evleniyor olması beni bir garip hissettiriyor.İki kişinin birbirinden hoşlanması,sevmesi bana o kadar uzak ki ve bir o kadar da olağanüstü bir durum.İnsan bir kere sevgisine karşılık bulamaz mı ya.
Sadece içimi dökmek istedim.Siz bu konuda ne dersiniz?
Ben sadece sevgime karşılık arıyorum,ama olmuyor.Tabii ki bu yaşta evlilik düşünmüyorum.Sadece ben daha sevgime karşılık alamamışken, arkadaşlarımın bunları aşıp evlenmesi bazen garip hissettiriyor.Evet gerçekten bunları düşünmen için erken. Bir o kadar da manasız.
Bu aşk, sevgi, hoşlanma işi nasip. Bana da evlilik gibi şeyler çok uzak geliyordu ama zamanı gelince oluveriyor.
Arkadaşlarının ikisi de çok erken yaşta evliliği seçmişler. Ne işin var Allah aşkına o yaşta evlilikle? Okulunu oku, işini eline al, gez toz sonra bakarsın.
Ben de evliliği düşünmüyorum.Sadece sevgime karşılık arıyorum.Her şey çok iyi ,bir tek bu eksik.Insanoğlu ışte ara sıra bu eksiklik gözüme batıyor.Bazen de, ölene kadar karşılık alamasam nolur,hayatta başka şeyler de var diye düşünüyorum . Biri olsun çok istiyorum ama belki olunca da keşke olmasaydı derim.Sadece içimi dökmek istedim.Yoksa kolay kolay kocaya kaçacak biri değilim.20 yaşında ne evlenmesi ya. çocuksun daha. hele üniversite bitsin sonra önüne bakarsın. onların yaptığı hatalı. ilerde ne demek istediğimi anlarsın
Ben evlilik değil sevgime karşılık arıyorum ama olmuyor.Evlilik nedir yaa,daha küçüğüm zaten.Bunun tam tersi olması gerekiyor normalde. Sen üniversite okuyorsun diye o evlenen kızların sana özenmesi lazım.
20 yaş evlilik için o kadar küçük ki. Okumanın gezmenin yeni şeyler kesfetmenin yaşı bu. Olaya aşk olarak bakacak olursan da mutlaka çıkacaktır karşına zamanı gelmemiştir sadece.
Birine platonik aşık olduğunu sanıyorsun galiba.Ben evlilik değil sevgime karşılık arıyorum ama olmuyor.Evlilik nedir yaa,daha küçüğüm zaten.
Haklısınız .Ama param için peşimden koşacaksa aman kalsın.Garip hissetmekle haklısın,ben de garip hissettim.
İnsan okumayı,çalışmayı hiç mi düşünmez?
Bu yaşta nedir bu koca merakı kızlarda anlayamadım bir türlü?
Neyse sen hele bir mesleğini eline al,bak peşinde kimler kimler koşacak.
Ne parası?Haklısınız .Ama param için peşimden koşacaksa aman kalsın.
Ben evlilik değil sevgime karşılık arıyorum ama olmuyor.Evlilik nedir yaa,daha küçüğüm zaten.
Aşık değilim.Sadece beğeniyorum,hoşlanıyorum.İnşallah bulurum.Tabii hayırlı olmayacaksa hiç bulmayayım,orası da ayrı.Birine platonik aşık olduğunu sanıyorsun galiba.
Takma kafana,çabul geçiyor,karşılıklı olanı bulursun ileride inşallah..
Mesleğini eline al,peşinden kimler koşacak dediniz ya.Meslek deyince aklıma ilk gelen para oldu.Yanlış düşündüm herhalde.Ne parası?
Ne alakası var parayla?
sacmalik. 29 a gidiyorum, bir suru şey yaşadım iyisiyle kotusuyle hayatimin tadini cikarttim. Bu yil evleniyorum, bana kalsa hala erken.20 yaşındayım.Üniversitesi öğrencisiyim.Benle yaşıt bir arkadaşım yaklaşık 2 yıldır evli.Bir diğer arkadaşım ise evlilik hazırlığında.(Arkadaşlarımla farklı şehirlerdeyiz).Ben şu ana kadar hoşlandığım kişilerden bi karşılık alamamışken yaşıtlarımın evleniyor olması beni bir garip hissettiriyor.İki kişinin birbirinden hoşlanması,sevmesi bana o kadar uzak ki ve bir o kadar da olağanüstü bir durum.İnsan bir kere sevgisine karşılık bulamaz mı ya.
Sadece içimi dökmek istedim.Siz bu konuda ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?