İkisi de okuyor ,evli olan açıktan okuyor.Arkadaşlarınız üni okumuyor mu?
Garip hissetmekle haklısın,ben de garip hissettim.20 yaşındayım.Üniversitesi öğrencisiyim.Benle yaşıt bir arkadaşım yaklaşık 2 yıldır evli.Bir diğer arkadaşım ise evlilik hazırlığında.(Arkadaşlarımla farklı şehirlerdeyiz).Ben şu ana kadar hoşlandığım kişilerden bi karşılık alamamışken yaşıtlarımın evleniyor olması beni bir garip hissettiriyor.İki kişinin birbirinden hoşlanması,sevmesi bana o kadar uzak ki ve bir o kadar da olağanüstü bir durum.İnsan bir kere sevgisine karşılık bulamaz mı ya.
Sadece içimi dökmek istedim.Siz bu konuda ne dersiniz?
Açıktan okuyan en rahatı. Diğer arkadaşının ise yükü 2 kat daha fazla. Evlenmek hayatımızdaki en önemli şey olmamalı bayanlar için. Önce üniversiteyi bitir meslek sahibi ol. Sonra işini bul paranı kazan. Öncelikle bir bayan tek başına ayakta durabilmeli. Evlilik sonra oluyor zaten. Sen düzeyli ilişkiler yaşayarak erkekleri tanımaya çalış bu yaşlarda bence. İlk hedefin okulu bitirip para kazanmak ve güçlü olmak olsun. Daha okulun son yıllarında da evlenenleri göreceksin ama imrenme bence. Önce kendini yetiştir.İkisi de okuyor ,evli olan açıktan okuyor.
20 yaşındayım.Üniversitesi öğrencisiyim.Benle yaşıt bir arkadaşım yaklaşık 2 yıldır evli.Bir diğer arkadaşım ise evlilik hazırlığında.(Arkadaşlarımla farklı şehirlerdeyiz).Ben şu ana kadar hoşlandığım kişilerden bi karşılık alamamışken yaşıtlarımın evleniyor olması beni bir garip hissettiriyor.İki kişinin birbirinden hoşlanması,sevmesi bana o kadar uzak ki ve bir o kadar da olağanüstü bir durum.İnsan bir kere sevgisine karşılık bulamaz mı ya.
Sadece içimi dökmek istedim.Siz bu konuda ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?