Bu yaştan sonra önemli değil tabi kafalar uyuşsun ama komik mi görünürüz?

Maşallah bütün herkes 1.85 1.90 çocukları kapmış ben de dahil. Uzun boylu kız arkadaşlarım da ağlıyo bana hep benden kısalar yazıyo diye. Bütün uzunları biz kapmışız onlara da yazık :KK48:

iri yarı adamlar o goruntunun aksine cok koruyucu,şefkatli olurlar alıverir seni koltugunun altina guvende hissedersin kendini;eger kafaniz uyusursa hic dusunme goruntuyu

Valla ne güzel bence
şimdiki eşim 190 110 kilo ama spor yaptığı için vucutlu kaslı
ben 168 55 kilo insanım abes durmuyor hatta eviriyor çeviriyor seni oynuyor güzel oluyor :oops:

tanışacağız önce daha tanışmadık.elbette tek endişem bu değil ama diğerlerini burada paylaşmaya gerek duymadım

O zaman herkes gibi söyleyeyim komik durmazsınız. Komik dursanız da bence sorun değil, benim eşim 1,90 ben de 1,65 im, komik durduğumuzu hiç düşünmedim tam tersi uzun boylu olması hoşuma gidiyor, amaşöyle söyleyeyim sevdiğim insan 1,70 te olsa problem yapmazdım.

Valla ne güzel bence
şimdiki eşim 190 110 kilo ama spor yaptığı için vucutlu kaslı
ben 168 55 kilo insanım abes durmuyor hatta eviriyor çeviriyor seni oynuyor güzel oluyor :oops:
Ya çok özür dileyerek bi şey soracağım şimdiki eşim demişsiniz de ikinci evliliğiniz mi?mutlu musunuz benim de ikinci olacak bulursam birini :)

Maşallah bütün herkes 1.85 1.90 çocukları kapmış ben de dahil. Uzun boylu kız arkadaşlarım da ağlıyo bana hep benden kısalar yazıyo diye. Bütün uzunları biz kapmışız onlara da yazık :KK48:
Valla onları da düşünüyorum ben çok ciddiyim

tanıştırmak istedikleri bir bey var aynı yaştayız.yaşlar 30ların başı.nişanlımla kesin birtikten sonra evlenmeyi de kafama taktım açılçası.karşıma biri çıktı boy 193.ben 167 168.komik mi dururuz dışarıdan?ve o iri baya kilolu da ben de taş çatlasın 55 im.sanki yanında görünmem gibi geliyo:KK12:
Eşim 1,83
Ben 1,60
gayet iyi duruyoruz . Her şey tamamsa buna takılmayın bence..

Ya daha tanışmadım belki olmayacak hani hiç mi buluşmasam acaba demiştim boydan dolayı.ya ne bileyim çok uzun sporcu da değil adam kilolu biraz da.
Adamı fiziksel olarak çekici bulmazsanız devam etmezsiniz olur biter..
Ama boy farkı çok hayati bir şey değil.
Ben 170 im, eşim 195.
Sırıtmıyoruz Yanyana..

Nasıl bir bağlantı kurdunuz? Boy farkından baba-kız olmaya :) yaş farkı olsa anlarım da, merak ettim gerçekten..
Yukarda da açıklamıştım :)
Kısa boylu olanlar genelde minyon duruyor uzun boylu kalıplı erkeklerde büyük duruyor . Yanyana gelince baba kız - abi kardes gibi durabilşyorlar

Back
X