Doğuma Hazırlık Bu Yatağı Ne Yapmalı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sheylaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
1.480
0
116
45
Ankara
arkadaşlar bebilerin cicilerinede yazdım,ama belki oraya bakmazsınız diye burayada yazıyorum.ben bu park yataktan hiç memnun değilim.şöyle sallanan büyük çocuk yatakları yokmu yaa :uhm: sabahın bu saatinde ayaktayım uyku muyku kalmadı,yok kıza mama ver,yok kıza emziğini ver,yok üstünü açtı ört..........:bbo:

sallanarak mı uyumak istiyo Süheyla'cım??? ben beşikte yatırmıyorum yere minder koydum kocaman gerçi emdiği için geceleri yanına yatıyorum emziriyorum benim için minder daha rahat oldu bide oğlum için büyük bayyatniye almıştı anneannemiz onuda örtüyorum üstüne tabi açıyo yine üstünü ama hemen açamıyo... hoş bu yaramazların inadı tuttumu mümkün değil uyutmak:umursamaz:

evet malesef sallanmaya alıştı,bazen sallamadan yanıma yatırıp pışpışladığımda da uyuyor ama çok nadir.

süheyla sallanmaya alıştıysa yandın ben de geçen aya kadar sallıyordum yeni alıştı normal uyumaya. normal dediysem kucağımda mama içerken uyuyor sonra yatırıyorum yatağına. bende park yatak kullanıyorum memnunum ben heralde 1.5 yaşına kadar falan kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…