Bu yazıyı şerefsiz anneme yazdım

Neden gidemiyorsunki annem bana gidersen kan çıkar diye tehditler savurudu kardeşim bu kapıdan anca ölün çıkar diyordu ben ne yaptım bir arkadaştan yardım aldım haberleri olmadan gittim bok çukurundan

Hayatına bak, onları sil...

Pişmanlarmış mış. Tabii oldu. Affetmek kolaydı sanki. Tamamen çıkar onları hayatından. Geçmişini de deşmemiş olursun böylece.

Sorun onların yaptıkları değil sırtınız da bıraktıkları yük .
Evrene gönderin affettim diye bağırın filan diyorlar ya doğru olabilir .Öfkeniz sizi bitirir .

Yazık anneciginize demeyin öyle şeyler sizi babasız büyütmesi bile onu affetmek için yeterli sebep bir gün ölürse çok pişman olursunuz inanın

Mağdur olan acı çeken benim bana acıyacağına o kadına acıyorsun birşey diyemiyorum sana
Size de aciyorym çok zor şeyler yasamissiniz gerçekten çok yazık yaptığını asla takdir etmiyorum sizi öyle iyi anlıyorum ki yureginizin paramparça olduğunu herşeyi anlıyorum ne diym İnsAllah çok mutlu olursunuz uzak durun iletişimi tamamen kesin güzel mutlu huzurlu bir yuva kurar çok iyi bir anne olursunuz insAllah

Yazık anneciginize demeyin öyle şeyler sizi babasız büyütmesi bile onu affetmek için yeterli sebep bir gün ölürse çok pişman olursunuz inanın
Nasıl ya acaba ölümüne sebepsiz dayak yedin mi yillarca hicbir sebep yokken dayak hakret küfür işittin mi kusura ve sonra gidip yine anamdir diye sevgini gosterdin mi kusura bakma sinanmadigin bir aci ile ilgili yorum yapma ayyy annendir yazik iyi ben8 dogurdu diye her yaptigi rezillige boyun egicem bu insanin durusuna aykiri

Ne yaşadınız bilmiyorum tam olarak ama bunları yazdığınıza göre nefret dolmuşsunuz. Umarım iyileşir, en azından kendiniz için nefreti silersiniz içinizden.

Konu sahibi zaten boyun eğmiyor karşı çıkıp lanet ediyor
Annesine acımıyorum böyle anne olmaz olsun diyorum da konu sahibinin yaklaşımı kendine geleceğine zarar verebilir
Bu nefret normal değil bedelini öder
Önün içindir ki bencede bir uzmandan yardım almalı hayatını daha sağlıklı yaşaması adına

Ben duruma sempatik yaklasip terapi gor vs demeyecegim. Ha gormeniz gerekli o ayri. Ama bunlari ben yasasam el isi iscilik yapan bir yerde bi guzel beyzbol sopasi yaptirir ustune ismimi kabartma olarak yazdiririm. Sonra ikisinide bayiltana kadar doverim. Anneymis kardesmis umursamam.

Evet tamda o söylediğin kelimelerdenmis anne dedigin anne müsveddesi
Arama sorma
Ararsa da açma
Boyle insana anne diyorsun ya sana da ayıp valla
Anne olamaz herkes bazısı annecik olur.

Doğru diyorsun valla bunu düşünmeliyim

Siz nereden biliyorsunuz benim neyle sinanip sınanmadigimi? Allah var kötülerin, haksızlık yapanların herşeyin cezasını verecek olan Rabbimiz var bugüne kadar yaptığı kötülüğün yanına kaldığı kimseyi görmedim. Kötülüğe karşı iyilik yapanların gördüğü mükafatı da çok iyi gördüm.

Çok ağır şeyler yaşamışsınız gerçek bir travma aile travması. Ve en zor geçen travmalardan biri.Affetmek zorunda değilsiniz kimseyi üstünüzde baskı hissetmeyin. Böyle içinizi dökmenizde iyi olmuş sizin için. Rahatlamışsınızdır. Ne hissediyorsanız onu yaşayın bastırmayın duygularınızı. Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin. Daha iyi hissetmek için bir destek alsanız çok iyi olur

Niye öyle demesin annesine? Annelik kutsal ne yaparsa yapsın annedir haklıdır mantığı! Hayır öyle değil haklı olan sadece çocuktur. Çocuk. Masum olan suçsuz olan sadece çocuktur. Dünyaya gelmeye kendisinin karar verilmediği bir düzende bir çocuk annesi tarafından böylesine aşşagılanıyor şiddet görüyorsa suçlu ailedir annedir. Nasıl büyürse büyüsün ruh hali ne olursa olsun evladına bu şiddeti uygulayamaz. Madem bozuktu ruh hali bir çocuk dünyaya getirmeyecekti. Zevk için çocuk dünyaya getirilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…