- 9 Haziran 2019
- 28
- 26
- 8
- 31
- Konu Sahibi 06Melisa06
-
Neden gidemiyorsunki annem bana gidersen kan çıkar diye tehditler savurudu kardeşim bu kapıdan anca ölün çıkar diyordu ben ne yaptım bir arkadaştan yardım aldım haberleri olmadan gittim bok çukurundanseni çok iyi anlıyorum ve bence ayrı ev tutmakla ve kendi paranı kazanmakla çok iyi yapmışsın,sakın onlarla bi daha görüşme yoksa benim gibi bok çukuruna düşersin bi daha da kurtulamazsın.inşallah ben de kurtulurum çünkü ben de 22 yaşıma kadar bözek muamelesi gördüm,dövüldüm,küfürün haddi hesabı yok zaten, şimdi de kendi paramla sömürülüyorum. ben çekip gidemiyorum o işler öyle olmuyor ama Allah seni kurtarmış inşallah darısı bana ve bizim gibi olanlara.
Geberse cenazesine gitmemYazık anneciginize demeyin öyle şeyler sizi babasız büyütmesi bile onu affetmek için yeterli sebep bir gün ölürse çok pişman olursunuz inanın
Mağdur olan acı çeken benim bana acıyacağına o kadına acıyorsun birşey diyemiyorum sanaYazık anneciginize demeyin öyle şeyler sizi babasız büyütmesi bile onu affetmek için yeterli sebep bir gün ölürse çok pişman olursunuz inanın
Size de aciyorym çok zor şeyler yasamissiniz gerçekten çok yazık yaptığını asla takdir etmiyorum sizi öyle iyi anlıyorum ki yureginizin paramparça olduğunu herşeyi anlıyorumMağdur olan acı çeken benim bana acıyacağına o kadına acıyorsun birşey diyemiyorum sana
Nasıl ya acaba ölümüne sebepsiz dayak yedin mi yillarca hicbir sebep yokken dayak hakret küfür işittin mi kusura ve sonra gidip yine anamdir diye sevgini gosterdin mi kusura bakma sinanmadigin bir aci ile ilgili yorum yapma ayyy annendir yazik iyi ben8 dogurdu diye her yaptigi rezillige boyun egicem bu insanin durusuna aykiriYazık anneciginize demeyin öyle şeyler sizi babasız büyütmesi bile onu affetmek için yeterli sebep bir gün ölürse çok pişman olursunuz inanın
Ne yaşadınız bilmiyorum tam olarak ama bunları yazdığınıza göre nefret dolmuşsunuz. Umarım iyileşir, en azından kendiniz için nefreti silersiniz içinizden.Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Konu sahibi zaten boyun eğmiyor karşı çıkıp lanet ediyorNasıl ya acaba ölümüne sebepsiz dayak yedin mi yillarca hicbir sebep yokken dayak hakret küfür işittin mi kusura ve sonra gidip yine anamdir diye sevgini gosterdin mi kusura bakma sinanmadigin bir aci ile ilgili yorum yapma ayyy annendir yazik iyi ben8 dogurdu diye her yaptigi rezillige boyun egicem bu insanin durusuna aykiri
Doğru diyorsun valla bunu düşünmeliyimBen duruma sempatik yaklasip terapi gor vs demeyecegim. Ha gormeniz gerekli o ayri. Ama bunlari ben yasasam el isi iscilik yapan bir yerde bi guzel beyzbol sopasi yaptirir ustune ismimi kabartma olarak yazdiririm. Sonra ikisinide bayiltana kadar doverim. Anneymis kardesmis umursamam.
Yav heNi
Nedense yeni uyelerin konulari hep bir acayip oluyor
Siz nereden biliyorsunuz benim neyle sinanip sınanmadigimi? Allah var kötülerin, haksızlık yapanların herşeyin cezasını verecek olan Rabbimiz var bugüne kadar yaptığı kötülüğün yanına kaldığı kimseyi görmedim. Kötülüğe karşı iyilik yapanların gördüğü mükafatı da çok iyi gördüm.Nasıl ya acaba ölümüne sebepsiz dayak yedin mi yillarca hicbir sebep yokken dayak hakret küfür işittin mi kusura ve sonra gidip yine anamdir diye sevgini gosterdin mi kusura bakma sinanmadigin bir aci ile ilgili yorum yapma ayyy annendir yazik iyi ben8 dogurdu diye her yaptigi rezillige boyun egicem bu insanin durusuna aykiri
Niye? Bir çocuğa şiddet uyguladığı için ne denilebilir????“şerefsiz” olmamış.
Niye öyle demesin annesine? Annelik kutsal ne yaparsa yapsın annedir haklıdır mantığı! Hayır öyle değil haklı olan sadece çocuktur. Çocuk. Masum olan suçsuz olan sadece çocuktur. Dünyaya gelmeye kendisinin karar verilmediği bir düzende bir çocuk annesi tarafından böylesine aşşagılanıyor şiddet görüyorsa suçlu ailedir annedir. Nasıl büyürse büyüsün ruh hali ne olursa olsun evladına bu şiddeti uygulayamaz. Madem bozuktu ruh hali bir çocuk dünyaya getirmeyecekti. Zevk için çocuk dünyaya getirilmezSana kızmaya geldim ama böylekaldım,yine de annene öyle deme,haklı da olsan deme,ama kendine onlarsız hayat kur,yaşadıkça belki affedersin haketmeseler de...Affet demiyorum,ama kardeşini boşver de belki anneni anlarsın,nasıl büyüdüğünü vs of çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?