Bu yazıyı şerefsiz anneme yazdım

su an hayretler icindeyim.ben mi yazdim acaba bu yaziyi diye dusunuyorum.baban hayatta mj

Yani travmatik olaylar. Cocukken bende dayak yerdim. Ama fiziksel şiddetden çok, "annem beni istemiyor/sevmiyor" hissi daha kötüydü.onun için içinizdeki öfkeyi ve kırgınlığı az cok tahmin edebiliyorum
ya canim travmatik olaylar demissin ya biraz acar misin bu travma meselesini

Anneye o denmez diye psikolojisi normal olmayan birini neden böyle sıkıştırıyorsunuz e insaf lütfen!
Çocuk ailenin aynasıdır ne öğretirseniz onu konuşur, yapar. Anne böyle olunca bu kızcağızın söyledikleri gayet haklı bir yakarış.
Anne anneliğini bilmeli ki evlat evlatlık yapsın. Boşa duyar kasmayın. Sizler bu olanlar karşısında okul bitirebilir misiniz acaba bu kız gibi?!?!
Canım tebrik ediyorum üniversiteni bitirip mesleğini eline aldığın için. Numaranın son iki hanesini değiştir ulaşamasınlar adresini filan da değiştir ve adresini numaranı kayıtlarda gizli tut. Paran var diye bu özürler ama inanma. Ama en önemlisi içindeki bu kini öfkeyi kontrol altına almak için de bi doktora görün.
İnsanoğlu fiziksel olarak nasıl hastalandığında ilacını alıyorsa ruhsal olarak da hastalanabilir ve önemli olan ilacı almak tedavi görmek.
İnşallah herşeyi unutturabilecek bir eş ve evlat sahibi olman dileğiyle hayatında başarılar

Çok zor affetmek için den gelmiyorsa affetme açma telefonlarını ve imkanınız varsa psikolojik destek alın. Böyle küfürler etmenizin sadece size zararı var

ya canim travmatik olaylar demissin ya biraz acar misin bu travma meselesini

Yani demek istediğim: Konu sahibi küçük yaşta babayı kaybetmiş. Ebeveyn olarak tek anne kalıyor. Sığınağı tek liman annesi ve kardeşi. Babasını kaybettiği yetmiyormuş gibi anne sevgisinden mahrum kalıyor. Üstelik en çok sevgisini ve korumasına muhtaç olduğu çocukluk ve ergenlik yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyor. Babanın ölümü baştan başa bir çocuk için travma. Annenin ve kardeşin yaptığı ayrı travmalar yaratmıştır. Her çocuk annesi tarafından sevilmek ister. Ne kötü olsa olsun. Eminim konu sahibi de uzun süre kendini kusurlu bulup, suçlayıp annenin sevgisini kazanmaya çalışmıştır bu yüzden. Ama maalesef sorunlu anneden ne istediği sevgiyi nede ilgiyi görmüş. Üstüne elinde olmayan sebeblerden dolayı kardeşine kurban edilmiş. Yani nerden tutsak elde kalır. Konu sahibinin öfkesini anlıyorum. Ama öfkesinden büyük yaşadığı sevgisizlik var ortada

İşiniz gücünüz yerinde olduğu için artık görüşmek istiyorlar büyük ihtimal. Numaranızı değiştirin irtibatı tamamen koparın. Yaşasın oğluyla ne güzel . ( ve sizde psikolojik destek alın lütfen anlıyorum çok cekmissiniz ama üslup çok yanlış bu sizi sakinlestirmez daha çok gerer )

0 06Melisa06 ne yalan söyleyim bir miktar anladım sizi. Kadın erkek ayrımının erkek üstünlüğünün had safhada olduğu bir evde büyüdüm. Fiziki şiddet olmasa da o ayrımcılığı psikolojik şiddet olarak bziimkilerde çok yaptı. Özellikle babam erkek kardeşlerimle bizi ayırdı yetmedi, kız kardeşimle de ayırdı. Annem de ayırır erkek o, sen onla bir değilsin tarzı söylemler, çok daha ağırları, neyse. Ben de acısını çektim bunun, şu anda da çekiyorum, çok lanet bir şey. Herkes evebyn olmamalı.

Ayni yastaymisiz canim ve soyleyebilecegim tek sey anne olmak gercekten cok zormus saat 4 olmus ve hala kahvalti yapamadim zaten zorlu bi surecten gectim tup bebekle hamile kaldim su 5 aydir ne yasadigimi bir ben bilirim bilirse anlarsa birde evladim kiymet bilmek gerek sadece bunu anne olacagim icin demiyorum evlat olarakta anne olarakta hayat cok kisa
keske boyle bi hayat yasamak zorunda kalmasaydin kuzum ya rabbim sabir versin hepsi birer imtihan
ihtiyac elbette her zaman vardir ama bakilacak bi yasta degilsin kendi yolunu ciz sana yasatilani kendi evlatlarina yasatma daima guclu olursun insallah senin icin dua edecegim uzuldum gercekten

Anne ile kurduğun ilişki ömür boyu karşına çıkan bir şey.Terapi desteği alman kendini daha iyi hissettirecektir sana.Sorun yaşamadıkça farkına varmıyorsun ama sonra bir anda öfke veya anksiyete olarak karşına çıkabiliyor ya da karşı cinste aynı özellikleri olan kişiyi seçiyorsun.Ben naçizane görüşmemenizi tavsiye ederim, bu ilişki size iyi gelmez, en azından kendi içinizde halletmeden meseleyi temasa geçmeyin.

Kk beni şoka soktu. Genelde bu tür konularda kutsaldır annelik mottosunu benimsemiş üyeler, annendir o naparsa yapsın küfretme derler, üyeyi taşlardı.
Burada desteklenmişsin. Bende destekliyorum seni. Görüşme onlarla. İyi küfretmişsin. İçin soğumuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…