- 26 Mayıs 2018
- 8.210
- 38.801
- 548
- 51
- Konu Sahibi 06Melisa06
-
Yani demek istediğim: Konu sahibi küçük yaşta babayı kaybetmiş. Ebeveyn olarak tek anne kalıyor. Sığınağı tek liman annesi ve kardeşi. Babasını kaybettiği yetmiyormuş gibi anne sevgisinden mahrum kalıyor. Üstelik en çok sevgisini ve korumasına muhtaç olduğu çocukluk ve ergenlik yıllarda fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalıyor. Babanın ölümü baştan başa bir çocuk için travma. Annenin ve kardeşin yaptığı ayrı travmalar yaratmıştır. Her çocuk annesi tarafından sevilmek ister. Ne kötü olsa olsun. Eminim konu sahibi de uzun süre kendini kusurlu bulup, suçlayıp annenin sevgisini kazanmaya çalışmıştır bu yüzden. Ama maalesef sorunlu anneden ne istediği sevgiyi nede ilgiyi görmüş. Üstüne elinde olmayan sebeblerden dolayı kardeşine kurban edilmiş. Yani nerden tutsak elde kalır. Konu sahibinin öfkesini anlıyorum. Ama öfkesinden büyük yaşadığı sevgisizlik var ortada
İşim var onlarla görüşmek istemiyorum ama beni devamlı arayıp duruyorlar çok pişmanlarmış yüzlerine bakmam onların
İşsiz parasız olsaydin aramazlardi diye düşünüyorum, bence doğru yapıyorsun, gorusursen psikolojin iyice bozulur..İşim var onlarla görüşmek istemiyorum ama beni devamlı arayıp duruyorlar çok pişmanlarmış yüzlerine bakmam onların
Bu kadar öfke size zarar. Öfkenizi çok iyi anlıyorum. Annenizin şiddet uygulama sebebi kendisinin de şiddet görmesi. Genel de hep böyle oluyor. Ailede yardım alabileceğiniz ya da annenizi uyaracak hiç kimse yok muydu?
Annenin yerinde olsam yaşlanmak istemezdim. Elinize düşerse yandı. Ama etme bulma dünyası napcan...Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
Valla yaşlansa umrum olmaz oğlu baksınAnnenin yerinde olsam yaşlanmak istemezdim. Elinize düşerse yandı. Ama etme bulma dünyası napcan...
Tabi ki de haklısınız. Benim demek istediğim şiddet gören kişiler, şiddet uygulamaya daha eğilimli oluyor.Kirmiziyla yazilan yere katilmiyorum. Benim annemde dayak yiyerek buyumus hatta eve kapatmislar okutmamislar ama o benim icin herseyi yapti. Bunun anneninde siddet görmesiyle bagdastirmayin lutfen bu kendini gelistirememekle alakali
Konu sahibi ben fiziksel bir dayak yemedim ama baba ve baba tarafindan psikolojik iskencelere maruz kaldim. Bu nedenle icinizdeki kinide nefretide anliyorum. Gorusmeyin ve numaranizi degistirin sonrasinda tek yapacaginiz maddi ve manevi olarak somurulmeden tek ve dik bir sekilde hayatiniza bakmaniz yasadiklariniz sizi yildirmasin ders alarak yuruyun bu yolda ❤
Anlıyorum seninde hayatın zordu dedemden sürekli dayak yerdin 2 evladını babasız büyüttün ama benim hayatımı mafvetmeyecektin anne ben ağladığımda benle dalga geçmeyecektin anne erkek kardeşimle bir olup beni ezmeyecektin anne 20 yaşıma kadar senden ve o manyak oğlundan dayak yemeyecektim anne 15 yaşıdayken sırf kardeşime karşılık verdim diye üstüme çullanmayacaktın anne bunları ağlayrak yazıyorsam sebebi sen ve o aşağılık oğlundur anne allahın günü kardeşimle berarber beni dövmeyecektin anne o dayaklar canımdan daha çok yüreğimi acıttı anne üniversite hayatım benden 5 yaş küçük kardeşim ve senden dayak yiyerek geçmeyecekti anne heleki oğlum için herşeyi yaparım ama senin gibi bir s..tük için kılımı kıpırdatmam demeyecektin anne sana.para mara yok demeyecektin anne madem beni sevmeyecektin niye doğurdun anne oğlunla yaşardınız mutlu mesut sen orul orul o...busun anne kardeşim olacak ruh hastası sende tam bir p.çsin ne istedin benden ne yaptım sana artık arama beni senden nefret ediyorum benim senin gibi kardeşim yok 7 sene boyumca dövdünüz annemle beraber beni sizle asla barışmayacam 25 yaşındayım çok şükür şuan iyiyim allahım benim niye böyle bir hayatım var sizce ne yapmalıyım bana akıl verin içimi dökmek istedim lütfen yanıt verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?