Bu yazıyı şerefsiz anneme yazdım

Annelik kutsallaştıra kutsallaştıra ortada bir çok psikopat ve psikolojisi bozuk bireyler var. Bunların tek sorunlusu o sorumsuz anne/babalar. Ama kimse kabul etmez annelerin suçlarını niye çünkü o bir anne kutsal. Yav kardeşim madem dünyaya getiriyorsun bakacaksın bu zaten annenin görevi. Şu zihniyetlerden kurtulsakta bir çok çocukta kurtulsa. Benim tek üzüldüğüm yanlız sevgisiz şiddet istismara uğrayan çocuklar.

Doğurma eylemi kadını anne yapmaz düşüncesindeyim kendi ruhunu iyileştir ve onları unut bence

O senin annenciler az geri durun artık ya. Doğurmak, 9 ay taşımak, acı çekmek, süt vermek vb vb. Bunlar kutsal falan yapmıyor kimseyi. Daha önce yaşamamıştım böyle düşünüyordum, yaşadım hala böyle düşünüyorum.
Bir çocuğu sevginle beslemiyorsan 10 sene emzirsen de kutsal mutsal olmuyosun arkadaş..
Bir insanı bu kadar nefret ile doldurabilmek için bayağı çaba sarf etmiş kadın. 25 sene dayak attıktan sonra evladından hala annesine sevgi duymasını bekleyemeyiz değil mi? Herhalde nefret edecekti.

Bu nasıl bir şey biliyormusun,adeta törpüyü ısırıp parçalamaya çalışırken kendi dişlerini yok edip kan içinde kalmak gibi...
Ömrün başı haksızlığa uğramakla,devamı bundan nefretle ve öfkeyle,kalanı da kalbinden bu nefreti kazımaya çalışmakla geçiyor.
Çünki mermere dökülen asit gibi önce sahibini yok ediyor,yaşayacaklarını,güzel günleri,sahip olduklarını...
Bazen toparlarsın,elinde olanlarla yaranı sararsın,iyileştirirsin ve "HAYATA KALDIĞIN YERDEN DEVAM"

insanlarin ne kadar acimasiz olduğunu ve kendi sefalari icin bir baskasini ne kadar kolay harcayabildiklerini en yakinlarindan öğrenmişsin evet aci bir tecrube ama bu tecrubeler dimdik ayakta durman icin sana bir sebep olsun hic bir zaman unutma ama kurcalayip kendinide üzme
keser döner sap döner gün gelir hesap döner
umarim bundan sonra hayatinda hep güzellikler olur
biz hayatinda hep en yakinlari tarafindan ezilmis sahislar bence her zaman daha gucluyuz sana soyleyecegim tek bir sey var her yuzune guleni seni seviyor zannetme olurmu

yeter artık bukadar olmaz seklınde bır hayat gecırmışsin ve artık ayaklarının ustunde durabılıyorsan kurtul artık

Canım benimmm üzülme evli misin ? Evliysen kendi hayatına bak eşine bak yuvana bak ne güzel bağımsızmışsın. Seni aradıklarında bu dediklerini aynen söyle içine atma gerekirse küfür et bu nedir allah aşkına sinirlerim bozuldu ya içinde kalmamış olur. Kendine sakın acıma üzülme herkesin derdi sıkıntısı var bir senin değil önemli olan şimdi. Öpüyorum kocaman seni.

Cok uzuldum. Benim annem de anlatir hep. Iki erkek kardesi var, eskiden ev islerini hep anneme yaptirirmis annesi. hatta erkek kardesleri ona hizmetci muamelesi yaparmis. camasir falan yikarken de annemin kiyafetlerini ayirip yikamazmis, sadece diger erkek cocuklarininkilerini ve kocasininkileri yikarmis. Tabi dayak da var, ama o rahmetli dedem tarafindan geliyor. Annemin 60'ina merdiven dayadi. Hala psikolojik sorunlari var bu konularda, cok sinirli ve cok basit sebeplerden sinir krizine girebiliyor. Ailesinde sevgi gormedigi icin bize de cok sevgi gosteremedi. Kendisi universite mezunu, hem de cocuk gelisimi uzerine. Bir kutuphanelik kitap okumus bir insan, hala da okur, psikologa falan da gitti, ozunde cok cok iyi niyetli ve cevresi tarafindan sevilen birisi, ama yine de bu tur yaralar hic iyilesmiyor. Umarim sizin sonunuz bu sekilde olmaz. Bu arada benim erkek kardesim yok, ve olmadigi icin de memnunum acikcasi. Evlat ayirt edilmesi kadar incitici cok az sey var dunyada.

Üzüldüm annenen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…