- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi gulsecicekk
Tabii citirimOlur tabii,çıtırsın galiba,ben ayda 2 kaşık pilav yiyorum anca:)O da rahatsız ediyor hafifliğe alışınca ,pilavsızlık iyidir:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii citirimOlur tabii,çıtırsın galiba,ben ayda 2 kaşık pilav yiyorum anca:)O da rahatsız ediyor hafifliğe alışınca ,pilavsızlık iyidir:)
Tabii citirim![]()
Gece yapsamda yiyorum ama benO zaman gel kerebiç tatlısı yapıyorum,sen ye ben bakayım
Yarın iftara davetliyiz,tatlı da benden dedim ama gel de dayan![]()
Kesinlikle size katılıyorum sert cıkmak lazım. Ben konu sahibi bu haliyle eşiyle daha fazla sorun yasamasın diye menüye pratik alternatifler yazmaya calıstım ama aynı seyi ben yasasam eşimin daha lafı bitmeden agzını payını verirdim hemde sizin gibi kibar bir şekilde de degil baya carlardım yaniAmin..
Aynı fikirdeyim benimde kızım 19 yaşında konu sahibinden bir yaş küçük ve okurken bende çok üzüldüm konu sahibine
Allah eşinin kalbine merhamet versin ne diyeyim çok zor.
Ama konu sahibininde biraz sert olması gerekiyor gibi geliyor bana."Bazen benim elimden gelen bu kadar durumumu biliyorsun ben senden destek beklerken hata bulman beni üzüyor"diyebilmeli..bu dünyaya eşe hizmet etmek için gelmedik ki biz.Insan kendi kıymetini bilmezse hickimse ona değer vermiyor maalesef..
Zaten kaptan ceza verdiGece yapsamda yiyorum ama bengel senle spor yapalim gunduzleri:))
Konu sahibi demiş ki benim durumum bu, yaptığım yemeği eşim yetersiz buluyor eksiklerimi yazar mısınız demiş sadece.
Konudaki yorumlar benim menüm şu, aaa ben şunu illa ki yaparım, cocuğunuz ne yiyiyor, vay efendim o yaştaki adamla evlenme sebebin nedir. Konu bizim menülerimiz değil. Bize ne yahu neden evlendi ise evlendi. Yaş farkını sorsaydı bize o zaman yorum yapardık da konu o değil. Bir anne cocuğunu eminim bizden daha iyi düşünüyordur. Konu neden çocuk yaptığına kadar gelmiş pess. Bazen anlamakta zorluk çekiyorum :)
Haklısınız bunun yerine sihirli değneklerimizle eşini düzeltebilirdik halbuki.
Bizim kızlarımıza da kızıyorum, koca kaçıyor 18 yaşından sonra çünkü. Tazecik ömürlerini kıymet bilmeyen öküzlere kurban ediyorlar. Ki bence bu ilişki pedofili, adamdan tutun kızın ailesi dahi suçluİşyerine staja gelen lise ogrencisine göz koyan adam(?) bu kızin gençliğini sömürür. Karnından çocuğunu yüzüne karşı ise psikolojik baskısını da eksik etmez
Ay yok bende konu sahibinin mizacına göre yazdım o cevabı zaten belli ki biraz ağırdan alması gerekiyor carlama isini))Kesinlikle size katılıyorum sert cıkmak lazım. Ben konu sahibi bu haliyle eşiyle daha fazla sorun yasamasın diye menüye pratik alternatifler yazmaya calıstım ama aynı seyi ben yasasam eşimin daha lafı bitmeden agzını payını verirdim hemde sizin gibi kibar bir şekilde de degil baya carlardım yani![]()
Makarnayi yemekten saymayan adam bir zahmet mutfağa girip yemek yapsın.Allah kolaylık versin.
Bende de tam tersi, ikizlerim var ve şuan tek bebeğe hamileyim.
Oruç tutamıyorum. Ama kocam tutuyor,çocuklar da ramazanı hissetsin diye daha bir özenliyim yemek konusunda.
AMA aslında iyiyim de ondan
Yani iyi olmasam yapamazdımki.
Hamileliğimin çok zor geçtiği ilk aylarda yemek yapamadım ve bakıma muhtaçtım.
Bir şekilde eş ve anne yardımı ile atlattım o günleri ama ben şimdi size üzüldüm.
Yardımcınız da olmayacakmış.
Moral bozmuş olmak istemem ama bir anda 3 çocuklu olacaksınız, zor olacak.
Allah eşinizin kalbine merhamet versin.
Yetersiz bulduğu yemeklere şükretmesi gereken bir aydayız, idrak etmesini nasip etsin Allah.
Menülerinizde birşey yok, yapabildiğinize şükretmeli.Şöyle de bir tavsiye vereyim.
Makarna yerine çorba ve salata yaparsanız daha iyi olabilir belki.
Makarnayı yemekten saymayan erkekler biliyorum belki bu da öylesidir.
Çorba iyidir, salata karpuz vs çeşitlendirebilirsiniz.
Eşinizle de konuşun madem göremiyor ortadaki olağanüstü durumu, gözünü açmasına yardımcı olun.
Destek isteyin.
Destek olmayacaksa en azından söylenmesin.
Size bol bol kolaylık dilerim.
Yapsın, benlik bi durum yok :)Makarnayi yemekten saymayan adam bir zahmet mutfağa girip yemek yapsın.