Bu yemekler yetersiz diyor

O yemekler bu halinle o adama çok bile. Benim eşim de iki çocukla yemek hazırlayıp önüne koyduğuma şükretmiyor bir de yemeğime laf ediyor. Bugün bir sürü kavga kıyamet koptu bu yüzden. Birkaç gün yemek falan yapmıyorum ona . Çocuklarla biz yeriz kendi ne yerse yesin.Çok sinirliyim 😡

Bak güzelim en kolayindan bir çorba, etli birseyler (en kolayı fırın yemekleri) salata (birgun domates birgün çoban birgün yeşillik birgün turşu, cacık falan) ve ardından iki üç gün gidecek tatlı yap. Ramazanın hatırına.

Sadece size yapılıyorsa gayet normal yemekler bence.
Yani misafir falan gelse amenna ama ,sorun edecek birşey göremedim.
Hamilesiniz,minik çocuğunuz var,yapabildiğinize şükretsin eşiniz.

Amin..
Aynı fikirdeyim benimde kızım 19 yaşında konu sahibinden bir yaş küçük ve okurken bende çok üzüldüm konu sahibine
Allah eşinin kalbine merhamet versin ne diyeyim çok zor.
Ama konu sahibininde biraz sert olması gerekiyor gibi geliyor bana."Bazen benim elimden gelen bu kadar durumumu biliyorsun ben senden destek beklerken hata bulman beni üzüyor"diyebilmeli..bu dünyaya eşe hizmet etmek için gelmedik ki biz.Insan kendi kıymetini bilmezse hickimse ona değer vermiyor maalesef..
Kesinlikle size katılıyorum sert cıkmak lazım. Ben konu sahibi bu haliyle eşiyle daha fazla sorun yasamasın diye menüye pratik alternatifler yazmaya calıstım ama aynı seyi ben yasasam eşimin daha lafı bitmeden agzını payını verirdim hemde sizin gibi kibar bir şekilde de degil baya carlardım yani :sinirli:

Konu sahibi demiş ki benim durumum bu, yaptığım yemeği eşim yetersiz buluyor eksiklerimi yazar mısınız demiş sadece.
Konudaki yorumlar benim menüm şu, aaa ben şunu illa ki yaparım, cocuğunuz ne yiyiyor, vay efendim o yaştaki adamla evlenme sebebin nedir. Konu bizim menülerimiz değil. Bize ne yahu neden evlendi ise evlendi. Yaş farkını sorsaydı bize o zaman yorum yapardık da konu o değil. Bir anne cocuğunu eminim bizden daha iyi düşünüyordur. Konu neden çocuk yaptığına kadar gelmiş pess. Bazen anlamakta zorluk çekiyorum :)

Haklısınız bunun yerine sihirli değneklerimizle eşini düzeltebilirdik halbuki.

1.5 yasinda bebeginiz var ustelik ikiz bebeklere hamilesiniz ve son ayiniz.koca kisisini baya simartmissiniz cok biliyosan kendin yap bu halde seni mi memnun edicem diyin

Yemekler güzel ama iftar için üst üste fazla kuru ve fastfood tarzı inan kürü fasulye pilav yapmak köfte patatesten kolay biraz daha iftarda tencere yemeklerine yönel hem daha kolay hem doyurucu hem hazmı kolay makarna haftada bir olabilir

Valla merak ediyorum. Babanız yaşınızdaki adamla evlenirken aklınız neredeydi.
Benim de var böyle bir arkadaşım. Kendisi 18 kocası 40'lı yaşlarda.
Resmen pedofilinin dibi, rezillik.

İşyerine staja gelen lise ogrencisine göz koyan adam(?) bu kızin gençliğini sömürür. Karnından çocuğunu yüzüne karşı ise psikolojik baskısını da eksik etmez
Bizim kızlarımıza da kızıyorum, koca kaçıyor 18 yaşından sonra çünkü. Tazecik ömürlerini kıymet bilmeyen öküzlere kurban ediyorlar. Ki bence bu ilişki pedofili, adamdan tutun kızın ailesi dahi suçlu

Kesinlikle size katılıyorum sert cıkmak lazım. Ben konu sahibi bu haliyle eşiyle daha fazla sorun yasamasın diye menüye pratik alternatifler yazmaya calıstım ama aynı seyi ben yasasam eşimin daha lafı bitmeden agzını payını verirdim hemde sizin gibi kibar bir şekilde de degil baya carlardım yani :sinirli:
Ay yok bende konu sahibinin mizacına göre yazdım o cevabı zaten belli ki biraz ağırdan alması gerekiyor carlama isini))
Bana kalsa neler derdim kimbilir :sinirli:

Orası lokanta değil. Her gün her çeşit yemek olmaz. 2 çeşit varsa yeter de artar bile. Ayrıca hem çocuk hem hamilelik kolay mı

1 buçuk yasinda bebeğin var, ayriyetten ikiz bebeklere sekiz aylık hamilesin ve eşin senden yemek yapmani bekliyor öyle mi?

Allah kolaylık versin.
Bende de tam tersi, ikizlerim var ve şuan tek bebeğe hamileyim.
Oruç tutamıyorum. Ama kocam tutuyor,çocuklar da ramazanı hissetsin diye daha bir özenliyim yemek konusunda.
AMA aslında iyiyim de ondan :KK66:
Yani iyi olmasam yapamazdımki.
Hamileliğimin çok zor geçtiği ilk aylarda yemek yapamadım ve bakıma muhtaçtım.
Bir şekilde eş ve anne yardımı ile atlattım o günleri ama ben şimdi size üzüldüm.
Yardımcınız da olmayacakmış.
Moral bozmuş olmak istemem ama bir anda 3 çocuklu olacaksınız, zor olacak.
Allah eşinizin kalbine merhamet versin.
Yetersiz bulduğu yemeklere şükretmesi gereken bir aydayız, idrak etmesini nasip etsin Allah.
Menülerinizde birşey yok, yapabildiğinize şükretmeli.Şöyle de bir tavsiye vereyim.
Makarna yerine çorba ve salata yaparsanız daha iyi olabilir belki.
Makarnayı yemekten saymayan erkekler biliyorum belki bu da öylesidir.
Çorba iyidir, salata karpuz vs çeşitlendirebilirsiniz.
Eşinizle de konuşun madem göremiyor ortadaki olağanüstü durumu, gözünü açmasına yardımcı olun.
Destek isteyin.
Destek olmayacaksa en azından söylenmesin.

Size bol bol kolaylık dilerim.
Makarnayi yemekten saymayan adam bir zahmet mutfağa girip yemek yapsın.

Back
X