Bu yenge de fazla olmaya başladı

offf çoookk gıcık hakkateen ..

eger senden uzak yaşayacaklarsa ne mutlu .
ama yakında yaşayacaklarsa çok sıkıntı ...

hiç umursama diyecem biliyorum çok zor ..

ama benden sana bi tavsiye ..
kendini ezdirme kimseye . o kızı da sürekli alıştırma sana laf etmeye ..

Yok ya, onlar başka şehirde yaşayacaklar, İzmir ya da İstanbul olabilir . ama ankarada olmayacağı kesin. Ya açıkçası ben zaten kendini ezdiren öyle pasif yumuşak başlı biri hicbir zaman olmadım. Hatta cevremdekiler biriyle tartışırken karşı tarafa "eyvah yandın simdi parislondonla tartışmaya girme susmaz o" falan der. Car car car çenesi durmayan biriyim. Yani yenge hanim bu kustahliklara devam ederse emin olun çok uzulecek. Ben su an ali rıza bey agzimizin tadı kaçmasın surecindeyim. Sabrediyorim o da misafir diye.

Çok tatlısın ya bayıldım valla :) ama annene çok üzüldüm benimde bi oğlum var besle büyüt okut kocaa doktor yap hödüğün tekini alsın gelsin evlenecem diye inş ayrılır (böyle ukalaysa tabi haketti yazdıklarımı) ananda kapı kapı dolaşır oğlunada ailesine de uygun bi kız bulur. Anam oğlum gözümün önüne geldide büyük konuşmayım şu çenemi tutuyum diyorm ama yine söyleyecem böyle bi gelin getirse ego yüksek falan ben nerelere giderim uykusuz gecelerimin hesabını kimden sorarım:)

Tesekkurler :) Kız simdi anneme falan asla öyle davranamaz yiyosa yapsın orda dalarim ona . sadece bana ters gidiyo sebebini anlamadım anneme babama karşı soğuk davranıyo. Alicam ifadesini kizin da biraz zaman geçsin bakalım. Hem de ayıp olur ilk günden tersleşmek diye düşünüyorum.

Baştan tavrınızı koyun, ağzının payını münasip bir dille verin bencede. İlk misafirlikde yapamazdım demişsiniz de, bu işler karşılıklı saygı çerçevesinde olmalıdır, sizde öyle bi durum yok, ona gereken cevapları verseydiniz, agbiniz de suçlayamazdı sizi çünki görüyor ki kendi kaşınmış, öyle yani. Tecrübe konuşuyor burda, bende sizin gibi çoook alttan aldım, çok ezdirdim insanlık bende kalsın, aman onlar geçinsinler de diye diye, sinir sahibi olmaktan başka bir şey geçmedi elime, aksine azdıkça azıyorlar ses çıkarmazsan, çünki insanlık yok içlerinde. Ama ALLAH görüyor, veriyor layıklarını elhamdülillah. Benim hesabım öbür dünyada ama siz hesabınızı bu dünyada kesin hakkaten, haklıysan susmayacaksın.

tatlım yaa ben gorumcemi çok severim benden yaşçada büyüktür kendisi gayet iyi geçiniriz çok şükür. Burdabgunde 100 tane elti görünce konusu açılıyor. Şimdi senin bu yazdığın konuyu ywngen yazsa aynen şöyle olurdu: " gorumcem herşeye alınıyor ne söylesem üstüne alıyor kırışıyor. Oysa ben kırmak için söylemiyorum. Geçen gün alış verişe gidecektik başbaşa olmak istiyoruz. Ama sevgilim, kardeşi kırılmasın diye sen de gel dedi. Yok ben gelmiyim falan bir tiriplere girdi ne yapacağımı şaşırdım artık."

gelen yorumlar ise aynen böyle olurdu: 1. Canım ya abisini kıskanıyordur o boşver

2. Aman görünce değil mi hepsi aynı.
3. Tatlım sen ne kadar iyi olsan da o sana takmış bir kere mesafeni koy.
4. Aman ne hali varsa görsün onunla evlenmiyorsun ya boşver.
5. Gorumceniz sizi kıskanıyor.
6. Gorumceniz siz doktor olduğunuz için sizi kıskanıyor.

bu liste ızaaaaaar gider. İşte bu yüzden yaptım o yorumu. Ama sen zaten nasıl bir insan olduğunu gayet güzel göstermişsin benim mesajlarıma yaptığın alıntılarla bu yolda ilerde az bile gelinin yaptıkları sana :)

Ya biliyorum zaten susmamam gerektiğini. Dediğim gibi dilimin kemiği yok. Ben de bilirim yerin dibine sokup onu ömür boyu susturmayi ama abime üzülüyorum sonra. Nasılsa eğer evlenirlerse ona cevap vereceğim çok zamanlar olucak. Hirsimi ve sinirimi o zaman cikaririm. Simdi abim üzülür diye korkuyorum

tatlım yaa ben gorumcemi çok severim benden yaşçada büyüktür kendisi gayet iyi geçiniriz çok şükür. Burdabgunde 100 tane elti görünce konusu açılıyor. Şimdi senin bu yazdığın konuyu ywngen yazsa aynen şöyle olurdu: " gorumcem herşeye alınıyor ne söylesem üstüne alıyor kırışıyor. Oysa ben kırmak için söylemiyorum. Geçen gün alış verişe gidecektik başbaşa olmak istiyoruz. Ama sevgilim, kardeşi kırılmasın diye sen de gel dedi. Yok ben gelmiyim falan bir tiriplere girdi ne yapacağımı şaşırdım artık."

gelen yorumlar ise aynen böyle olurdu: 1. Canım ya abisini kıskanıyordur o boşver

2. Aman görünce değil mi hepsi aynı.
3. Tatlım sen ne kadar iyi olsan da o sana takmış bir kere mesafeni koy.
4. Aman ne hali varsa görsün onunla evlenmiyorsun ya boşver.
5. Gorumceniz sizi kıskanıyor.
6. Gorumceniz siz doktor olduğunuz için sizi kıskanıyor.

bu liste ızaaaaaar gider. İşte bu yüzden yaptım o yorumu. Ama sen zaten nasıl bir insan olduğunu gayet güzel göstermişsin benim mesajlarıma yaptığın alıntılarla bu yolda ilerde az bile gelinin yaptıkları
Hahah sen değil ya başka biri beni haksiz bulmus da onunla dalga geçtim
dibine kadar haksızsın rahat bırak insanları artık onunda bir ailesi olacak ilerde aynısını kocanın kardeşi yapınca gıcığın biri vaktiyle söylediydi dersin. Hahhhahaha

Sen de hakikaten bir takim sorunlar ve sıkıntılar var, benim yukarda actigim konu belli , yüzde yuz hakliyim didik didik etsen de en ufak bir hatami bulamazsin. Zeka sıkıntısı cekiyosan sana bi daha söyleyeyim "ben hicbir kustahligina cevap vermedim sustum". Bunun üzerine iyi yapmış yılanın başını küçükken ezmis falan gibi salakca bir yoruma nasıl cevap vermem lazim gelirdi . heralde haklisin tatlım diyerek değil. Simdi kibar kibar laf anlatmaya çalışma ilk yorumunda ne kadar kotu niyetli bir problemli olduğunu belli ettin. Benden saygı bekleme kendine.

bak işte yuva yıkıcı resmen kızım şimdi kus içindekini evlenince nw milletin huzurunu bozuyorsun. sen kadına laf soyleyeceksin. Kadında abine saracal sonuç abin mutsuz olacak ve tek suçlusu sen olacalsın. kendinle gurur duy.

Arkadaş cidden gulsem mi aglasam mi bilemedim sen cidden bu dünyada mi yasyosun. Manyak midir nedir ya. Ben aile kurmasın mi dedim. Sen eşinin ailesine boyle laf mi sokuyosun devamlı hangi ormandan aldılar seni sen bi onu söyleyiver

valla kotu niyet sizden akıyor. evlenince soracağım falan diyorsunuz oh ne guzel de yazmışım. uzak durun milletin ilişkilerinden.

Hasta misin sen ya. Kızım bi git işine :) ben simdi cevap vermiyorim abimden dolayı ama hep boyle devam ederse susmam tabi ki. Sabrediyorum dedim. Şu durumda bile beni haksiz cikardin sorunlu kadın. Geçmişte gorumcenden sağlam bi kuyruk acin olmuş belli defollllll

Ay bu erkek kardeslerin sevgilileri heo böyle seni görümce olarak ggörüyor acava basima ne isler açacak diye önlemini alıyo. Bak ne yap biliyo musun? Başbaşa bor yere davet et gezme amacli cafeye götür. Telefonun ses kaydını aç ve cok güzel bir konusma yap. Bak xxx abla ben seni sevdim abim de sevmis ama aramizda huzursuzluk var gibi. Seni kiracak ne tyaptım bilmiyorum gibi bir konuşma yyap ama coook hanim hanim konus. Bi baktın kız aslında iyi biri sadece önlem amacli arada mesafe olsun diye öyle davraniyo o zaman ne ala. Amaaa bi de baktın ki kalleş gelin abine gidip senin konuşmalarını yalan yanlis anlatıyorfesatlik yapiyo o zamanda git ses kaydini cçıkar bi kiyti kosede (kizdan gizli) abine dinlet

Ben okurken sinir oldum yengene haddini bildirmek istedim.

Neyse canım ya sen o yollara gir anca oyle anlarsın bu işleri. Boyle liseli ağzıyla da konuşma komik oluyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…