Bu yenge de fazla olmaya başladı

valla kotu niyet sizden akıyor. evlenince soracağım falan diyorsunuz oh ne guzel de yazmışım. uzak durun milletin ilişkilerinden.
Cidden karşımda sanki zeka sorunları çeken biri var. Yemin ediyorum kendimi 5 yaşındaki çocuğa laf anlatır gibi hissediyorum. Kızım aklın mi yok Anlasana ben zaten bana o kadar terbiyesizlik yapılmasına rağmen sustum diyorum. Abim üzülmesin diye. Kotu niyetli ben mi oldum. Allahım sever misin sabaha mi birakirsin. Git işine hadi

Üzülecekse bir kere üzülecek, ağbiniz üzulmesin diye ya hep susacaksınız ya da eğer müstakbel yengeniz size karşi değişmezse evlendikten sonra olanlar olacak, bu daha mı iyi? İnsan olan bir kereden anlar, bir kere verin ağzının payını, geçinmeye gönlü varsa zaten ayağını denk alır bundan sonra. Sizin kolay lokma sanmış belli ki.

Neyse canım ya sen o yollara gir anca oyle anlarsın bu işleri. Boyle liseli ağzıyla da konuşma komik oluyorsun.
Seni terbiyesiz . bak senin dışında herkes benim hakli olduğumu savunmuş bir tek sivrilen sensin. Demek sen de bahsi gecen kişi gibi egolu kendini beğenmiş kotu kalpli ve daha misafir evinde nasıl davranilacagini bilmeyen bir yabansin. Ya da gorumcenden nedendir bilmem bi yaran var bütün gorumcelerden çıkarıyorsun. Ya da anlama engellisin. Hangisi?

Haklisiniz...

ah bebeğim ya ne güzel dimi herkes seninle aynı fikirdeyken hiçbir sıkıntı yok ama sana farklı bir bakış açısı sunulduğunda resmen saldırıya geçiyorsun. Daha önce söyledim ama tek seferde anlayamıyorsun sanırım ben gorumcemle güllük gülistanlık geçiniyorum. Beni anşadığın gün çok geç olacak. Ama daha toysun gençsin ayarlı giderlisin elbet ayakların suya erecek.

ya kadınının ailede bu kız başka kimswye saygısızlığı yok lendisi oyle anlatıyor. bir buna gıcık demekki var bişey. neden eşler aradona giriyor. yani gelinle anlaşıp anlaşmaması neden bu ladar onemli yapmayın allah aşkına.abitle tenge mıtluysa bunlar neden ortalık karıştırıyor. kimin umrundalar lutfen bayanlar hepiniz evli barklısınız. Demedi demeyin bu kız bozacak aralarını

Şşşşttt ne oluyor aaaa sınıfın kabadayısı gibisiniz.açmışsınız bir konu sizi eleştiren de olur,haklı gören de.haklısın diyene kibar haksızsınız diyene zekasına sayıyorsunuz.ayıp ama değil mi????

Ya simdi kibar kibar konusup laf anlatmaya calisicam da karşında kendini bilmeyen eksikliğinin farkında olmayan biri var. Ne anlatacaksin. Tamam güzel güzel soruyorum sana . yukarıda yazdiklarimi okudun. Sence ne yapmam gerekirdi. Sustum terbiyemi bozmadim. Abim üzülmesin kavga çıkmasın istedim. Bana o kadar laf sokulmasına rağmen konusmadim. Sen de tüm bunların üzerine "oh iyi yapmış neler görüyoruz ne gorumceler var yılanın başını küçükken ezmis" gibi aptalca bir yorum yapmissin. Bana bu beyin yoksunu tavrı açıklar misin?,

hicte ezilecek birine benzemiyorsunuz. altinci his mi dersiniz ne derseniz.. bu davranislari hak eden turde hareketleriniz olabilir. once ozelestiri ardindan elestiri yapin derim.

Hahaha herkes senin gibiydi dimi zaten. Yuva yikacakmisim. Hayati izledigi pembe diziler gibi saniyo.Yuh be şu konuda bile karşı tarafı hakli bulan biri çıktı. Ne yeyip ne iciyosuniz da bu kafalara ulasabiliyosunuz anlamiyorum

Yahu iyi yapmış yılanın başını küçükken ezmis Hahaha diye yorum mu olur.

hicte ezilecek birine benzemiyorsunuz. altinci his mi dersiniz ne derseniz.. bu davranislari hak eden turde hareketleriniz olabilir. once ozelestiri ardindan elestiri yapin derim.
Tabi ko ezilecek biri değilim. Sustuysam abim üzülmesin diyedir. Ben o hanıma eve geldiğinden beri saygıda kusur etmedim . zaten konuyi okuyun anlarsınız. Buradaki yorumlara gelince dilimin kemiği yok demiştim zaten

sen önce bir edebini takın. Ondan sonra insanlara laf sok. Sen bu duşık saygı seviyesiyle çok kalp kırarsın bunu bir yere not al. Kız hiçbişey yapmamış. Seni alışverişte istemwktenhaklı ne işin var yanlarında. Zayıflığını örnek göstermiş ne var bunda sen kem gözle baktığından kötüye yoruyorsun.

Abi konusunda çok hassasım ben ya kızları kıskanıyorum.Çünkü onun canını yakmalarını istemem.Böyle kızları kıskanmakta haklıyım zaten.Bu nedir be çekilir dert deyil valla.Sinir bozucu kene gibi yapışan kızlar asabımı bozuyor

Yahu iyi yapmış yılanın başını küçükken ezmis Hahaha diye yorum mu olur.
Oluyor işte,insanlar isteğimiz şekle sokabileceğimiz oyun hamurları değil.herkes herşeyi düşünebiliyor konu açınca.neden şaşırıyorsunuz???

Aynen aynen. "Yani şöyle de olmak istemezdim " demek çok iyi niyetli bi yorum. Tamam canım. Sen artik biraz sus istersen. Burası benim konum. Eğer adamakıllı sakince yorum yapsaydin ben de saygılı bi şekilde cevap verirdim. Ama yılanın başını küçükken ezmis Hahah iyi olmuş deyip de kosene cekilemezsin sonra. Ayni üslupla cevap alırsın. Güle güle simdi

Hahaha herkes senin gibiydi dimi zaten. Yuva yikacakmisim. Hayati izledigi pembe diziler gibi saniyo.Yuh be şu konuda bile karşı tarafı hakli bulan biri çıktı. Ne yeyip ne iciyosuniz da bu kafalara ulasabiliyosunuz anlamiyorum
şükür ki senin yitip içtiklerini biz kullanmıyoruz. Ne çirkef bir insansın. Oh iyi yapıyor sana kadın.

Y
[h="missladybird, post: 44976039, member: 263402"]şükür ki senin yitip içtiklerini biz kullanmıyoruz. Ne çirkef bir insansın. Oh iyi yapıyor sana kadın.[/QUOTE]
Yav he he bonzai stayla

Cazgira cazgirlik
Dise dis
Hodri meydan
Dehletmeye bakin
Ne insanlar gördüm ustlerinde elbise yok ne elbiseler gordum iclerinde insan yok demis sair o hesap olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…