Bu yüzden gece tartışmak

Yaşınız çok genç olmalı .. Yoksa bu kadar çocukça hayallere dalmazdınız..

Ön yargı, peşin hüküm evliliginizi çok yıpratır.. İki aile arasında dengeyi sağlayamazsanız bırakin çocuk yapmayı evliliğiniz 5 seneyi görmeyebilir.

Sorun kv degil es kisisi
Anasindan gobek bagini koparamamis madem ne diye evlenmis
Bir de aman da iyi niyetli sana öğretiyor falan cok sacma
Istenmeden verilen tavsiye sadece ise maydanoz olmaktir baska bir sey degil
Yok yok o es kisisi olmamis daha evlenecek olgunlukta değilmiş

Sorun kv degil es kisisi
Anasindan gobek bagini koparamamis madem ne diye evlenmis
Bir de aman da iyi niyetli sana öğretiyor falan cok sacma
Istenmeden verilen tavsiye sadece ise maydanoz olmaktir baska bir sey degil
Yok yok o es kisisi olmamis daha evlenecek olgunlukta değilmiş
İkisi de birbirine acayip düşkün. Başlarda mesela gezmeye çıkardık. Solugu ailesinde alırdık. Eşim hep oraya gıtmek ısterdi.Şimdiyse ben sürekli gitmediğim için annesini sevmedıgımi, annem gıbı görmedıgımı söyluyor. Eşime diyorum ki benım 1 tane annem var. Onun yerını kımse tutamaz. Babamı baban gıbı gör dıyor. Olmuyor. Baba kavramı boş bende yok. Ben saygımı sevgımo gösteriyorum. Ama canciger degılım. Bu da eşimi tatmin etmıyor

Çalışıyor musun sınava. Ben buralarda çok fazla oluyorum ve seni de devamlı görüyorum. Kk da takılırken derslere nasıl konsantre oluyorsun
Ben bu saatlerde uyuyorum. 3 te kalkıyorum. 8 9 da yatıyorum. 12 de kalkıyorum. Vala günde 7 8 saat calısıyorum. Bugün 5saat baktım. Sıkıldım bayaa dersten çünkü.Mola verınce hep gırıyorum buraya

Çalışıyor musun sınava. Ben buralarda çok fazla oluyorum ve seni de devamlı görüyorum. Kk da takılırken derslere nasıl konsantre oluyorsun
Hangi konularda görüyorsun peki tabi ki kayinvalideli konular istisnasız, orada da kendini anlatıp yorum istiyor. 😂

Yaşınız çok genç olmalı .. Yoksa bu kadar çocukça hayallere dalmazdınız..

Ön yargı, peşin hüküm evliliginizi çok yıpratır.. İki aile arasında dengeyi sağlayamazsanız bırakin çocuk yapmayı evliliğiniz 5 seneyi görmeyebilir.
Ben bi tarafa gidince diger tarafa da gidiyorum. Ama kv yi kendı annem gibi göremiyorum.

İkisi de birbirine acayip düşkün. Başlarda mesela gezmeye çıkardık. Solugu ailesinde alırdık. Eşim hep oraya gıtmek ısterdi.Şimdiyse ben sürekli gitmediğim için annesini sevmedıgımi, annem gıbı görmedıgımı söyluyor. Eşime diyorum ki benım 1 tane annem var. Onun yerını kımse tutamaz. Babamı baban gıbı gör dıyor. Olmuyor. Baba kavramı boş bende yok. Ben saygımı sevgımo gösteriyorum. Ama canciger degılım. Bu da eşimi tatmin etmıyor
O sizin ailenize ne kadar duskun?

Ben bi tarafa gidince diger tarafa da gidiyorum. Ama kv yi kendı annem gibi göremiyorum.
Hayatım sen değil miydin eşimin ailesine gitmek zorunda kalmamak için kendi anneme gizlice eşime söylemeden gidiyorum diyen?
Bizi mi yiyorsun sen?
Kendine ait algın mı farklı?
Hayır hadi sen ne yaptığını veya ne söylediğini unutuyorsun da biz unutmuyoruz
O ne olacak?

Ne kayinvalideler anne gibi gorulur, ne de onlar gelinini kendi kizi gibi gorur. Sen hep "el" kizisin onlaron gozunde, bunu unutma. Her ne kadar kizimsin dese de asla kendi kizi gibi olamazsin.
Bir buyuk tavsiyesi: daha yeni evlisin. Iki sene olmadan bebek dusunme. Evliligin oturmadan asla cocuk dusunme. Bebek dusunmek icin cok erken. Cocuk olunca tum yasantin degisecek. Bu nedenle once kendi yasamini bir duzene koy. Kendi gelecegini garantile. Evliligin herseyin yoluna girsin ondan sonra cocugu dusun.

Ne kayinvalideler anne gibi gorulur, ne de onlar gelinini kendi kizi gibi gorur. Sen hep "el" kizisin onlaron gozunde, bunu unutma. Her ne kadar kizimsin dese de asla kendi kizi gibi olamazsin.
Bir buyuk tavsiyesi: daha yeni evlisin. Iki sene olmadan bebek dusunme. Evliligin oturmadan asla cocuk dusunme. Bebek dusunmek icin cok erken. Cocuk olunca tum yasantin degisecek. Bu nedenle once kendi yasamini bir duzene koy. Kendi gelecegini garantile. Evliligin herseyin yoluna girsin ondan sonra cocugu dusun.
Yok zaten düşünmüyorum.Atanıp birikim falan yapmak istiyorum. Herşey iyice otursun öyle yaparım ancak. O da en fazla bir tane. Annesi hep kızım desede beni eşim kadar sevmiyor eminim buna. Eşime düşkünlüğü çok farklı. Biraz o da alışamadı oğlunun evlenmesine. Sanırım başlarda bizi alıştırmak için sürekli çağırdı. Ben atanıp meslegımı yapmak istiyorum. Çocuk son düşüneceğim şey şuan.

Yok zaten düşünmüyorum.Atanıp birikim falan yapmak istiyorum. Herşey iyice otursun öyle yaparım ancak. O da en fazla bir tane. Annesi hep kızım desede beni eşim kadar sevmiyor eminim buna. Eşime düşkünlüğü çok farklı. Biraz o da alışamadı oğlunun evlenmesine. Sanırım başlarda bizi alıştırmak için sürekli çağırdı. Ben atanıp meslegımı yapmak istiyorum. Çocuk son düşüneceğim şey şuan.
Sorun anasinin ogluna duskun olmasindan ziyade, esinin anasina duskun olmasi. Daha emzik cagindan cikamadiysa isin zor. Ne kadar uzaklasirsan uzaklas esin anasina hergun hesap verecektir telefonla da olsa.
Bebek yapsan o bebek buyur de, esini buyutemezsin omur boyu. Anasina duskun adamlar omur boyu anasinin koltugundan cikmaz ki.

Back
X