- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.741
- 198
- Konu Sahibi Portakalli ordek
En az 4 sene bekleseydınız keske bu derinleri dusunmek ıcınEşimin ailesi eşime aşırı düşkün, eşimde onlara düşkün. Bu yüzden bir en az 4 sene falan çocuk istemiyorum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En az 4 sene bekleseydınız keske bu derinleri dusunmek ıcınEşimin ailesi eşime aşırı düşkün, eşimde onlara düşkün. Bu yüzden bir en az 4 sene falan çocuk istemiyorum.
Başladığı sorunların sonu gelmeden bırakıp yeni sorunlara geçiyor.Söyleyecek çok şey var da suya yazı yazıyoruz kediciğin konularında.
allah korusun aman iyi düşünelim herşey iyi olsunne diyim, hayat kısa. zaten covid başımızda, her an kendimizi entübe bulabiliriz.
yarına sağ çıkalım da, 4 sene sonrası günü gelince çözülür.
Eneee hiç dikkat etmemişim ama senelerin konusu da değilmiş hani.napıyosun ne düşünüyorsun şuan pekiŞuan bunları takmıyorum da biri konumu hortlatmış![]()
Önceki konuları bilemiyorum ben sadece bu konu üzerinden yorumladım.Konu sahibinin sizin düşündüğünüz gibi tamamen mağdur olduğu, çeşitli psikolojik baskılara maruz kaldığı bi durumu yok çünkü
Aksine çoğu zaman kayınvalideye ve eşine psikolojik baskı yapıyor
Sınavı düşünüyorum sadece. Sınav sonrası da işe girmeyı dusunuyorumEneee hiç dikkat etmemişim ama senelerin konusu da değilmiş hani.napıyosun ne düşünüyorsun şuan peki![]()
Çalışıyor musun sınava. Ben buralarda çok fazla oluyorum ve seni de devamlı görüyorum. Kk da takılırken derslere nasıl konsantre oluyorsunSınavı düşünüyorum sadece. Sınav sonrası da işe girmeyı dusunuyorum
İkisi de birbirine acayip düşkün. Başlarda mesela gezmeye çıkardık. Solugu ailesinde alırdık. Eşim hep oraya gıtmek ısterdi.Şimdiyse ben sürekli gitmediğim için annesini sevmedıgımi, annem gıbı görmedıgımı söyluyor. Eşime diyorum ki benım 1 tane annem var. Onun yerını kımse tutamaz. Babamı baban gıbı gör dıyor. Olmuyor. Baba kavramı boş bende yok. Ben saygımı sevgımo gösteriyorum. Ama canciger degılım. Bu da eşimi tatmin etmıyorSorun kv degil es kisisi
Anasindan gobek bagini koparamamis madem ne diye evlenmis
Bir de aman da iyi niyetli sana öğretiyor falan cok sacma
Istenmeden verilen tavsiye sadece ise maydanoz olmaktir baska bir sey degil
Yok yok o es kisisi olmamis daha evlenecek olgunlukta değilmiş
Ben bu saatlerde uyuyorum. 3 te kalkıyorum. 8 9 da yatıyorum. 12 de kalkıyorum. Vala günde 7 8 saat calısıyorum. Bugün 5saat baktım. Sıkıldım bayaa dersten çünkü.Mola verınce hep gırıyorum burayaÇalışıyor musun sınava. Ben buralarda çok fazla oluyorum ve seni de devamlı görüyorum. Kk da takılırken derslere nasıl konsantre oluyorsun
Hangi konularda görüyorsun peki tabi ki kayinvalideli konular istisnasız, orada da kendini anlatıp yorum istiyor.Çalışıyor musun sınava. Ben buralarda çok fazla oluyorum ve seni de devamlı görüyorum. Kk da takılırken derslere nasıl konsantre oluyorsun
Ben bi tarafa gidince diger tarafa da gidiyorum. Ama kv yi kendı annem gibi göremiyorum.Yaşınız çok genç olmalı .. Yoksa bu kadar çocukça hayallere dalmazdınız..
Ön yargı, peşin hüküm evliliginizi çok yıpratır.. İki aile arasında dengeyi sağlayamazsanız bırakin çocuk yapmayı evliliğiniz 5 seneyi görmeyebilir.
O sizin ailenize ne kadar duskun?İkisi de birbirine acayip düşkün. Başlarda mesela gezmeye çıkardık. Solugu ailesinde alırdık. Eşim hep oraya gıtmek ısterdi.Şimdiyse ben sürekli gitmediğim için annesini sevmedıgımi, annem gıbı görmedıgımı söyluyor. Eşime diyorum ki benım 1 tane annem var. Onun yerını kımse tutamaz. Babamı baban gıbı gör dıyor. Olmuyor. Baba kavramı boş bende yok. Ben saygımı sevgımo gösteriyorum. Ama canciger degılım. Bu da eşimi tatmin etmıyor
Hayatım sen değil miydin eşimin ailesine gitmek zorunda kalmamak için kendi anneme gizlice eşime söylemeden gidiyorum diyen?Ben bi tarafa gidince diger tarafa da gidiyorum. Ama kv yi kendı annem gibi göremiyorum.
Ne kayinvalideler anne gibi gorulur, ne de onlar gelinini kendi kizi gibi gorur. Sen hep "el" kizisin onlaron gozunde, bunu unutma. Her ne kadar kizimsin dese de asla kendi kizi gibi olamazsin.Ben bi tarafa gidince diger tarafa da gidiyorum. Ama kv yi kendı annem gibi göremiyorum.
Anneni annen gıbı sevıyorum dıyor. Ama aşırı düşkün degıl. Sadece laftaO sizin ailenize ne kadar duskun?
Yok zaten düşünmüyorum.Atanıp birikim falan yapmak istiyorum. Herşey iyice otursun öyle yaparım ancak. O da en fazla bir tane. Annesi hep kızım desede beni eşim kadar sevmiyor eminim buna. Eşime düşkünlüğü çok farklı. Biraz o da alışamadı oğlunun evlenmesine. Sanırım başlarda bizi alıştırmak için sürekli çağırdı. Ben atanıp meslegımı yapmak istiyorum. Çocuk son düşüneceğim şey şuan.Ne kayinvalideler anne gibi gorulur, ne de onlar gelinini kendi kizi gibi gorur. Sen hep "el" kizisin onlaron gozunde, bunu unutma. Her ne kadar kizimsin dese de asla kendi kizi gibi olamazsin.
Bir buyuk tavsiyesi: daha yeni evlisin. Iki sene olmadan bebek dusunme. Evliligin oturmadan asla cocuk dusunme. Bebek dusunmek icin cok erken. Cocuk olunca tum yasantin degisecek. Bu nedenle once kendi yasamini bir duzene koy. Kendi gelecegini garantile. Evliligin herseyin yoluna girsin ondan sonra cocugu dusun.
Sorun anasinin ogluna duskun olmasindan ziyade, esinin anasina duskun olmasi. Daha emzik cagindan cikamadiysa isin zor. Ne kadar uzaklasirsan uzaklas esin anasina hergun hesap verecektir telefonla da olsa.Yok zaten düşünmüyorum.Atanıp birikim falan yapmak istiyorum. Herşey iyice otursun öyle yaparım ancak. O da en fazla bir tane. Annesi hep kızım desede beni eşim kadar sevmiyor eminim buna. Eşime düşkünlüğü çok farklı. Biraz o da alışamadı oğlunun evlenmesine. Sanırım başlarda bizi alıştırmak için sürekli çağırdı. Ben atanıp meslegımı yapmak istiyorum. Çocuk son düşüneceğim şey şuan.
Kendi konuları yetmiyor benzer konularda da soruyorHangi konularda görüyorsun peki tabi ki kayinvalideli konular istisnasız, orada da kendini anlatıp yorum istiyor.![]()