Bu yüzden gece tartışmak

Ben kesinlikle eşimin ailesi ile görüşmesine karısmıyorum. Sadece ben cok içli dışlı olmak istemiyorum. Öyle paylaşamama gibi bir durum tabiki yok, onlarda ailesi. Sadece ben alışmadım böyle sürekli içli dışlı olmaya. Ben bekarken bile akrabaya gitmezdim. Hep bize sitem ederlerdi hatta baba tarafı yobaz bunlar ne gelır ne gıderler derdı. Hayatımda sadece annem kardeşim ve arkadaşlarım oldu. Belli periyotlarla ailelerle görüşmek gerekıyor. Hatta bu bırazdan sorumluluk gıbı oluyor. Ancak herseye onları dahil etmek hoşuma gitmıyor. Mesela bu ay eşimin dogum günüydü. Annesi hep birlikte kutlayalım istedi. Ama ben eşimle yalnız kutlamak istedim dogal olarak.Bir de evlenmeden önce böyle dogum günü kutlayalım falan durum yoktu eş ailesinde. Benle evlendikten sonra böyle aktiviler çıktı.Bir kadın tüm hayatını eşine adamamalı. Eşime bazen diyorum ki eşler arasında da sınır olmalı. O da olur mu öyle şey eş arasında sınır olmaz diyor.Tek diyeceğim herkesin kendi sosyal çevresı olmalı ve kesinlikle kadın çalışmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…