• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu zamlar çok canımı sıkıyor

belliydi böyle olacağı, siyasi polemik oluşturmak için yazmıyorum ama baştakilerin sucu. Ekonomiyi takıp ederim az çok, böyle olacağı da söylendi zaten. Hem de haftalar öncesinden. Önlem almadılar görüyoruz. Şimdi aldığımız en ufak bir çikolataya bile zam geldi, bir sorumlu arıyorsanız zaten ortada değil mi? Allah hepimize kolaylık versin.

bim marketlere bu konuyla ilgili bugun 35 bin ceza kesildi
O kadarcık ceza,ödül olur onlara.Binlerce market zinciri var.Dakikasında kazanır koyduğu zamla o cezada ödediği parayı. 2lira 50 kuruş olan süt,3 lira 25 kuruş olmuş.pes!

O kadarcık ceza,ödül olur onlara.Binlerce market zinciri var.Dakikasında kazanır koyduğu zamla o cezada ödediği parayı. 2lira 50 kuruş olan süte 3 lira 25 kuruş ödeyince fırsatçılıkta koşar adım ilerlediklerini bariz gördüm.
olan bizlere oldu zengini daha zengin fakiri daha fakir artik orta halli diye birsey kalmadi

Sadece bim değil ki mesela Ülker grubu ile ilgili bir ceza var mı basında ben görmedim.
hayir yok sanirim satici firmalari suclu buluyorlar yani mesela ulker 75 gr lik cikolatayi 50 gr dusurmus sen gramaji azaltilmis urunu neden daha pahaliya satiyorsun mantigi guduluyo gibi geldi bana

hayir yok sanirim satici firmalari suclu buluyorlar yani mesela ulker 75 gr lik cikolatayi 50 gr dusurmus sen gramaji azaltilmis urunu neden daha pahaliya satiyorsun mantigi guduluyo gibi geldi bana
Ülker grubu diyince aklıma başka şeyler geliyor.
Yazarsam konu siyasete kayar
O yüzden yazmayayım ;)

Kızlar ben az önce marketten geldim bir koli yumurtaya ve bitane şampuana 35 liraya yakın para verdim çıktım vallahi gözüm bikaç şeyde kaldı ama alamadım.. eşimde eve girer girmez bu marketlere noluyo diye söylendi adam yazık..
Gerçekten halimiz içler acısı halk olarak perişan olacağız..

Kızlar ben az önce marketten geldim bir koli yumurtaya ve bitane şampuana 35 liraya yakın para verdim çıktım vallahi gözüm bikaç şeyde kaldı ama alamadım.. eşimde eve girer girmez bu marketlere noluyo diye söylendi adam yazık..
Gerçekten halimiz içler acısı halk olarak perişan olacağız..
Marketlere birsey olmuyor , ulkede kriz var
Dolar artarsa tum temel ihtiyaclarimiza zam gelir cunku hepsini ithal ediyoruz
Marketle ne alakasi var bunun?
Ulkeyi yonetenler dolari dusursun , zamlar da geri cekilsin
Dolar artmaya devam ettikce hepimiz ac kalacagiz yakinda

Az once su aldim eve. Temmuzda 50 kurus artmisti zaten. Simdi de 1 lira daha artmis.

Halbuki "ehonomi coh eyiydi" niye boyle oldu ki anlamadim. Forumda bile saldiran saldiranaydi bi sey yazdigimiz vakit. En unutmadigim ise asgari ücretle ev gecindirip cocuk okutan ustune bir de birikim yapan hanimdi. Vatan hainlimden girmis dis mihrakligimizdan cikmislardi pek bilmisler...

Marketlere birsey olmuyor , ulkede kriz var
Dolar artarsa tum temel ihtiyaclarimiza zam gelir cunku hepsini ithal ediyoruz
Marketle ne alakasi var bunun?
Ulkeyi yonetenler dolari dusursun , zamlar da geri cekilsin
Dolar artmaya devam ettikce hepimiz ac kalacagiz yakinda
Konu marketler üzerine açılınca ona göre yorum yapıyoruz bizlerde.
Genel anlamda sorarsan tabikide öyle giyim kozmetik pazar herşey zamlı.. ve ben kış aylarımızı hiç hayal bile edemiyorum..
Artık herşey için çok geçç malesef ülke yönetimi değişmeyeceğine göre ülke olarak felakete gidiyoruz hazırlıklı olalımm.

Gecen sene agustos sonunda dolar 6,5-7 dediydim,arkadas grubum “hade len” dediydi bana ;) simdi telefon ustune telefon aliyorum nerden bildin diyorlar. Alim olmaya gerek yok,tarihine kadar belliydi cokus.

Aldigim ekstra bir onlem yok. Ben onlem alsam nolacak ulke batiyor.

Back
X