• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu zamlar çok canımı sıkıyor

Bu hayat pahalılıgıyla nasıl başa çıkıyorsunuz hergeçen gün artıyor herşeyin fiyatı degişiyor yetişemiyorum valla
Eskiden aldığım hiç bişy in fiyatını dahi bilmezdim sormazdım şimdi markete girince gözüm direk fiyatlara giriyor allah asgari ücretlinin yardımcısı olsun

Zaten pahalıydı hayat, küçük bebekle sıfırdır ay sonunda bakalım ne olacak şimdi. Satınalmacı arkadaşım uyardı, biraz mama ve bez stokladım ama paramın yettiği kadar. Bitince ne olacak? Yemeyip yedirme moduna gireceğiz artık. Yıllardır mağdur edebiyatı yapıp 80 milyonu mağdur edenler misler gibi yaşıyor ama.

Marketteki fiyatları görünce malesef ben de şok oldum.Kısa süre önce 30 lu yumurta 13 tl idi bugün 16 tl ye aldık.İçerisinde 1 kg zeytin, beyaz peynir,6 lı margarin, 1 kutu süt var ve 55 tl ödedik .Kağıt ürünleri de aldı başını gitti.Bu devirde tek maaşla geçinmek çok çok zor artık.Çözüm planı vs.bir şeyler yapılsa da vatandaş rahatlasa .

Eskiden fiyatlar maaşa göre normaldi şimdi degil temel gıdaları aldınmı çay şeker yag para kalmıyo elektrik su 100 den geliyo rabbim yardım etsin hepimize valla çoluk çocuk kemer sıktık
Eskiden aldığım hiç bişy in fiyatını dahi bilmezdim sormazdım şimdi markete girince gözüm direk fiyatlara giriyor allah asgari ücretlinin yardımcısı olsun

Zaten pahalıydı hayat, küçük bebekle sıfırdır ay sonunda bakalım ne olacak şimdi. Satınalmacı arkadaşım uyardı, biraz mama ve bez stokladım ama paramın yettiği kadar. Bitince ne olacak? Yemeyip yedirme moduna gireceğiz artık. Yıllardır mağdur edebiyatı yapıp 80 milyonu mağdur edenler misler gibi yaşıyor ama.
Allah tan bebegimin cildi hassas falan degil ucuz olan markalardan kullanıyorum emiyor bide çamaşırını falan cildi alışmasın diye baştan beri normal deterjanla bizimkilerle bir yıkadım şükür bişey olmadı lükse alıştırsam sonra kendim çekicem biliyom o yüzden alıştırmadım napalm kendi kendimize çözümler buluyoz

Konu başlığından bile anlıyoruz ki topik siyasete doğru koşar adımlarla ilerler ve zaten gidişat siyaset yönünde, kriz mriz derken beğenmeyen Avrupa'ya gitsin yazışmaları olmadan konuyu kapatırım valla haftasonu sizi banlamak ekstra üzüyor şahsen, toplu kıyım istemedikçe kıyın bize dercesine kural ihlalleri yapıyorsunuz.

Back
X