24 oda 28İstemiyor demek ki gerilmiş olabilir çocuk fikrinden, çok üzerine gitme kaç yaşındasınız? Kararlı olduğunu söyle ama tartışma
İstemiyorsa söyler bnde hayal kurmamEvlilik iki kişilik ise neden bir tek sizin hayalleriniz varmış, yıkılmış gibi davranıyorsunuz? Biraz silkelenin stres yapmışsınız. Sağlıkla, isteyerek bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle...
Canım gençsiniz daha Allah nasib eder inşallah ağlayacak ne var canına yazık üzülme24 oda 28
Eşimle geçen ay bebek konusunu konuşmuştuk ve olmasını istediğini söylemişti brnde doktora gittim ve verdiği vitamini kullanmaya başladım her neyse dün ilk denememizi yapacaktk ve öncesinde yine konuştuk istiorum dedi ama şu anda ağlamaktan öldüm çünkü geri çekildi tam o anda nie diye sorduğumda bende anlamadım hadi tekrar deneyelim falan dedi ve beni oyaladı sonrada uyudu bende kaltım salona geldim resmen ölmek istiyorum nasıl bana yapar bunu o kadar hayal kurmuşken
Sağlıklı bir şekilde oturup konuşun. Çözüm burada değil.İstemiyorsa söyler bnde hayal kurmam
Evet öyleydi ama sanmıyorum istemiyor anırım ve bu canımı yakıyo alışamıyorum bu fikreÖnceden korunma yönteminiz geri çekilme yöntemiyse , alışkanlıktan yapmış olmasın ..
SaolunCanım gençsiniz daha Allah nasib eder inşallah ağlayacak ne var canına yazık üzülme
HaklısınızSağlıklı bir şekilde oturup konuşun. Çözüm burada değil.
Ondanmı kiAdam alismis geri cekilmeye napsin
Evet öyleydi ama sanmıyorum istemiyor anırım ve bu canımı yakıyo alışamıyorum bu fikre
Amann canım taktığın şeye bak afedersin bu meni denen şey bikeremi çıkıyor yine denersiniz yine yaparsınız bukadar gerilmeye ne gerek var ama bundan sonra daha dikkatli ol adamı tut bırakma oda çekemesinEşimle geçen ay bebek konusunu konuşmuştuk ve olmasını istediğini söylemişti brnde doktora gittim ve verdiği vitamini kullanmaya başladım her neyse dün ilk denememizi yapacaktk ve öncesinde yine konuştuk istiorum dedi ama şu anda ağlamaktan öldüm çünkü geri çekildi tam o anda nie diye sorduğumda bende anlamadım hadi tekrar deneyelim falan dedi ve beni oyaladı sonrada uyudu bende kaltım salona geldim resmen ölmek istiyorum nasıl bana yapar bunu o kadar hayal kurmuşken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?