Buda aldatmak sayılmaz mı akıl verin lütfen

Bir anlık refleks yapmıştır. Devamında da vazgeçtim istemiyorum dememiş ki. İlk ayda çocuk olmazsa siz kahrınızdan hasta olursunuz biraz relaks olunuz.

Ya bu erkeklerin herseyi icinde yasamasindan nefret ediyirum. Ya arkadasim istemiyosan soyle ben daha cocuk istemiyorum de hazir degilim de. Ama yok kendi iclerinde dusunurler sanada belki etmezler sonrada boyle duzenbaz bi goruntu cizerler iste haklisin sinir olmakta konu sahibi valla.

muzakare yaparak cocuk yapmaya mi girisilir?
hele ki iliski oncesi sanki annan plani imzalar gibi anlasmalar anlastiklar filan.
birakin akisina olsun bitsin.
bundan sonra korunmuyoruz olsun anahtar sozcuk,hadi cocuk icin aganigi degil..
bu kadar kafa patlatcak bisey degil bu,iki tarafta abartmissiniz.

Evet öyleydi ama sanmıyorum istemiyor anırım ve bu canımı yakıyo alışamıyorum bu fikre
Zaman'ı gelince ister merak etme. Bizimki de ikinciyi istemiyordu güya. Daha öbürünü tam büyütmeden hamileyim. Tamamen onun isteğiyle oldu

alışkanlıktandır bu durum
yaşlarınız da gençmiş hem.sıkmayın canınızı

İlk deneyiminiz sonuçta bir anda bilemeyiz alışkanlık tan olmuş olabilir heyecandan yapmıştır bu istemediği anlamına gelmez ki oturup bi konuşun önce hemen sinirleneceğinize

öncelikle eşinizle konuşun belki kendisini hazır hisseymiyordur sizi kırmamak için istiyorum demiştir.. tekrar konuşmaktan zarar gelmez. bunuda aldatmayla bir tutmayın lütfen kendinizide üzmeyin. birde bu geri çekilme olayına alışmış kişilerde alışkanlık yapabiliyormuş hele ki ilk deneme adam bi anda unutmuş olabilir. reflexe dönüşmüştür

Adam o noktadayken aklına konuştuklarınız gelmiştir emin ol
Hemen olay çıkarmasaydın bir iki denemeden sonra hala aynı harekete devam ederse konuşurdun güzelce.

Önceden korunma yönteminiz geri çekilme yöntemiyse , alışkanlıktan yapmış olmasın ..
Ahaaa ben yazıcakdım bende önce yazmışsınıztekrar deneyelim demeside bundan kaynaklı sanırsam alışkanlık yapmış olduğundan geri çekilmiş kanımca istemiyor olsa tekrar deneyelim demezdi konu sahibi üzülme

ya ne aldatmasi? psikolojik olarak ne dusunup oyle yapti bilmiyorsunki...karsina al konus..ikinizde istiyorsaniz karar verin..birde illa cocuk icinse o isler...insani bunaltiyor gercekten..zevk mevk hak getire.

Uyyhhh yatak odasinin en ince ayrintisina kadar öğrendim
Bidaha yemek yerken kk ya asla bakmicigiim

Bilemicem bence pis.

Markay onunla krem bile yapiliyo hatta doğrudan cilde sürülüyor cildi gençleştiriyormus

Şimdi anladın mi erkek çocukları neden kıymetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…