jasse Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2014 3.630 5.578 198 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi detii #61 tanamera .!.: Pislik miii :) o bebisin ham maddesi. Yanlış bilmiyorsam dinende pis sayilmiyor hatta yutulmasında bile sakinca yok Genişletmek için tıkla... bir insan neden sperm yutar?? gerçekten merak ediyorum
tanamera .!.: Pislik miii :) o bebisin ham maddesi. Yanlış bilmiyorsam dinende pis sayilmiyor hatta yutulmasında bile sakinca yok Genişletmek için tıkla... bir insan neden sperm yutar?? gerçekten merak ediyorum
Leyliferizem Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ocak 2014 148 167 103 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi detii #62 Daha çok gençsiniz bu acele neden hemen ölmek istiyorum demen bile daha ham olduğunu gösteriyor
K KeNe Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Nisan 2013 177 87 48 27 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi detii #63 Siz istediğiniz için ondan anlayış bekliyorsunuz ama onun kararsızlığına anlayış gösteremiyorsunuz, hayırlısı olsun, siz sabredin belki de hiç beklemediğiniz bir anda olacak, bu kadar fevri olmayın:/
Siz istediğiniz için ondan anlayış bekliyorsunuz ama onun kararsızlığına anlayış gösteremiyorsunuz, hayırlısı olsun, siz sabredin belki de hiç beklemediğiniz bir anda olacak, bu kadar fevri olmayın:/