- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
170 canimboyun kaç peki
olmaz tabi ...Merhaba istersen ben de sana eşlik edebilirim, çok kilo vermek istiyorum ama yediklerimi yazmayı sevmiyorum eğer senin için sorun olmazsa. :)
Anladığım kadarıyla 170. 60 kilosun fazlalığın yok ki xanımolmaz tabi ...
gel birlikte kurtulalım fazlalıklarımızdan :)
eskiden 52 falandım .... kilo yakışmıyor bana ...ondan diyete başladım ...Anladığım kadarıyla 170. 60 kilosun fazlalığın yok ki xanım
Yuppii çok sevindim =) 64 kiloyum ben 60 olmak istiyorum ilk öncelikle. Akşam yemeyerek kilo vermeyi deniyorum, yarın sabah da koşu yapacağım aç karnına o da çok verdiriyor.:) Haftanın hangi günü tartılıyoruz o zaman?olmaz tabi ...
gel birlikte kurtulalım fazlalıklarımızdan :)
ben spor yapamıyorum keşke yapabilsem . sabah erken kalkıyorum işe gidiyorum .. gerçi yarın tatil belki birşeyler yapabilirim ..Yuppii çok sevindim =) 64 kiloyum ben 60 olmak istiyorum ilk öncelikle. Akşam yemeyerek kilo vermeyi deniyorum, yarın sabah da koşu yapacağım aç karnına o da çok verdiriyor.:) Haftanın hangi günü tartılıyoruz o zaman?
Tamamdır, o halde yarın sabah sporumuzu da yapıyoruz? :)ben spor yapamıyorum keşke yapabilsem . sabah erken kalkıyorum işe gidiyorum .. gerçi yarın tatil belki birşeyler yapabilirim ..
pazartesileri tartılalım mı o zaman?
ben pilates yapayım bare :)Tamamdır, o halde yarın sabah sporumuzu da yapıyoruz? :)
Aynen :)ben pilates yapayım bare :)
bakalım inşş hedefimize geliriz . birbirimizi motive edelim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?