- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
Sütlü tatlıdan da bir şey olmaz zaten. Tutarsın tutarsın ucunda fıstık gibi olmak var. :)Izgara salata ismarlarim bende tutabilirsem kendimi...sutlu tatli yerim tatli olarakta ins...hemen gitsin su kilolar.kuafore gidip sacimi degistiricem..bir suru planim var.kendimi bastan yaraticam inss
Yapariz yapariz...irade onemli...Sütlü tatlıdan da bir şey olmaz zaten. Tutarsın tutarsın ucunda fıstık gibi olmak var. :)
Çok güzel, bunları planlamak da iyi motive ediyor değil mi?
İnşallah başarıyla tamamlarız şu diyeti.:)
Takip edicem canımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/basardim-fotografli.787945/
Sana motive olurum insallah :)
Evet canim basen kalca..zayiflik seviyorum ben ondan veriyorum yoksa normal kilom..Bölgesel fazlalık mi var
Evet canim basen kalca..zayiflik seviyorum ben ondan veriyorum yoksa normal kilom..
Çok güzel. Lahana tam diyetlik. =)Yapariz yapariz...irade onemli...
Ogle yemegimide yedim..
Kapuska yoğurt bir dilim bugday ekmegi..
evet güzel bir yemek ...Çok güzel. Lahana tam diyetlik. =)
Biz kararlı olduktan sonra hep de iyi gidecek inşallah. :)evet güzel bir yemek ...
yarım muz yedim ....bakalım iyi gidiyor şimdilik ...
inşş canım ... senin yaş kaç ?hangi şehirde yaşıyorsun ?Biz kararlı olduktan sonra hep de iyi gidecek inşallah. :)
Yaş 25. İstanbul'da yaşıyorum. Ya sen?inşş canım ... senin yaş kaç ?hangi şehirde yaşıyorsun ?
yaş 29 maalesefYaş 25. İstanbul'da yaşıyorum. Ya sen?
Oh misssporumuda yaptım ...
bende bekarım kızOh miss
Her yaş çok güzeldir deme öyle =) Bekarım ve sanırım hep bekar kalacağım, çok keyifçiyim de biraz.
Sen evli misin peki? :)
Var mı peki bi sevdicek? Ama bekarken diyet işleri daha kolay yürüyorbende bekarım kız
ama ben evlenmeyi çok istiyorum olmuyor
yok canım yalnızımVar mı peki bi sevdicek? Ama bekarken diyet işleri daha kolay yürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?