buda benim diyetim....

ben de aynıyım basen konusunda boyum 161 kilo 55 . ama vucuy çok orantısız bende

Gunaydinnn
Kimse yok mu?...
Sabah kahvaltim..
Iki dilim kizarmis bugday ekmegi
Iki catal ezme
Iki parca peynir
3 zeytin...
Sabah sporumuda yapicam simdi....

anam ben de 170 60 olsam yeter dıyom yınemı kılolu olunuyor ben suan 66 kıloyum ama gayet ıyı duruyorum cok zayıf olmazmısın
Su an kilolu durmuyorum canim ama zayiflik seviyorum ben..36 bedendim hep alisamadim 38 e....o yüzden yine 50 lere dusmeye karar verdim..manken gibi oluyor cok güzel...gel sende katil bize birlikte zayiflayalim...

Su an kilolu durmuyorum canim ama zayiflik seviyorum ben..36 bedendim hep alisamadim 38 e....o yüzden yine 50 lere dusmeye karar verdim..manken gibi oluyor cok güzel...gel sende katil bize birlikte zayiflayalim...
manken adayısın yanı benımde günlüğüm var cnm zayıflıyorum ama benım hedef 60 57lerde cok zayıf oluyum kemık gıbı

manken adayısın yanı benımde günlüğüm var cnm zayıflıyorum ama benım hedef 60 57lerde cok zayıf oluyum kemık gıbı
Herkes kendini hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda kalmali tabi...
Oglene kapuska yapicam simdi....lahana iyi oluyor diyette..

Günaydınnn ben de sabah koşumu yaptım 40 dk sürdü toplam, yeşil çayımı da içtim oh mis
38 beden giyiyormuşsun çok iyi bir kilon var o halde ama insan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı tabii

Günaydınnn ben de sabah koşumu yaptım 40 dk sürdü toplam, yeşil çayımı da içtim oh mis
38 beden giyiyormuşsun çok iyi bir kilon var o halde ama insan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı tabii
Ohh super...bende sade kahvemi iciyorum...biraz verswm iyi olcak hedefim 5 kilo cok degil..

Ohh super...bende sade kahvemi iciyorum...biraz verswm iyi olcak hedefim 5 kilo cok degil..
İdeal kiloda olunca vermek daha zor oluyor sanırım. :/ Ben çok zorlanıyorum 64'ün altına inmek için, bazen hiç başaramayacakmışım gibi geliyor. Ben de kalça ve basen bölgesinden muzdaribim

Haftalık hedefin kaç peki?

Kalca basen benimde...
Evet kilon az olunca vermek zor oluyor..ama azimliyim bu sefer...
Haftada bir kilo hedefim...ayda 4 kilo.bir ayda hedefime ulasmak istiyorum inss...yarin bir arkafasimla bulusucam inss kacirmam..

Evet verelim bir daha da uğraşmayalım sürekli sürekli diyet psikolojik olarak yoruyor insanı. =)
Benim de haftada 1 kilo. Aynı anda bitireceğiz diyeti de.
Ben arkadaşımla buluşacağım zaman önceden uyarıyorum diyetteyim çok şey yemeyelim diye yoksa kaçırıyorum çünkü. Dikkatli ol sen de, bir keresinde bir diyetisyen bana yediğin bir bisküvinin bile çok etkisi oluyor demişti.
Tabi şöyle bir durumda var, arkadaş buluşmalarında gezme tozma filan eriyor zaten yediklerin.

Izgara salata ismarlarim bende tutabilirsem kendimi...sutlu tatli yerim tatli olarakta ins...hemen gitsin su kilolar.kuafore gidip sacimi degistiricem..bir suru planim var.kendimi bastan yaraticam inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…