- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
görüşürüz canım .. buraya bildiri yapalım mutlaka ...Yarın görüşmek üzere. :)
hiiiiçççç zayıflamana gerek yokmuş ki :))170 canim
var canım yaa öyle demehiiiiçççç zayıflamana gerek yokmuş ki :))
aynen aynen ..ben de aynıyım basen konusunda boyum 161 kilo 55 . ama vucuy çok orantısız bende
anam ben de 170 60 olsam yeter dıyom yınemı kılolu olunuyor ben suan 66 kıloyum ama gayet ıyı duruyorum cok zayıf olmazmısın170 canim
Su an kilolu durmuyorum canim ama zayiflik seviyorum ben..36 bedendim hep alisamadim 38 e....o yüzden yine 50 lere dusmeye karar verdim..manken gibi oluyor cok güzel...gel sende katil bize birlikte zayiflayalim...anam ben de 170 60 olsam yeter dıyom yınemı kılolu olunuyor ben suan 66 kıloyum ama gayet ıyı duruyorum cok zayıf olmazmısın
manken adayısın yanı benımde günlüğüm var cnm zayıflıyorum ama benım hedef 60 57lerde cok zayıf oluyum kemık gıbıSu an kilolu durmuyorum canim ama zayiflik seviyorum ben..36 bedendim hep alisamadim 38 e....o yüzden yine 50 lere dusmeye karar verdim..manken gibi oluyor cok güzel...gel sende katil bize birlikte zayiflayalim...
Herkes kendini hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda kalmali tabi...manken adayısın yanı benımde günlüğüm var cnm zayıflıyorum ama benım hedef 60 57lerde cok zayıf oluyum kemık gıbı
bende pırasa yicem öğleneHerkes kendini hangi kiloda iyi hissediyorsa o kiloda kalmali tabi...
Oglene kapuska yapicam simdi....lahana iyi oluyor diyette..
Bayilirimm pirasayaabende pırasa yicem öğlene
Bende kapuska yaptim..gel beraber yıyelım
Ohh super...bende sade kahvemi iciyorum...biraz verswm iyi olcak hedefim 5 kilo cok degil..Günaydınnn ben de sabah koşumu yaptım 40 dk sürdü toplam, yeşil çayımı da içtim oh mis
38 beden giyiyormuşsun çok iyi bir kilon var o halde ama insan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle olmalı tabii
İdeal kiloda olunca vermek daha zor oluyor sanırım. :/ Ben çok zorlanıyorum 64'ün altına inmek için, bazen hiç başaramayacakmışım gibi geliyor. Ben de kalça ve basen bölgesinden muzdaribimOhh super...bende sade kahvemi iciyorum...biraz verswm iyi olcak hedefim 5 kilo cok degil..
Kalca basen benimde...İdeal kiloda olunca vermek daha zor oluyor sanırım. :/ Ben çok zorlanıyorum 64'ün altına inmek için, bazen hiç başaramayacakmışım gibi geliyor. Ben de kalça ve basen bölgesinden muzdaribim
Haftalık hedefin kaç peki?
Izgara salata ismarlarim bende tutabilirsem kendimi...sutlu tatli yerim tatli olarakta ins...hemen gitsin su kilolar.kuafore gidip sacimi degistiricem..bir suru planim var.kendimi bastan yaraticam inssEvet verelim bir daha da uğraşmayalım sürekli sürekli diyet psikolojik olarak yoruyor insanı. =)
Benim de haftada 1 kilo. Aynı anda bitireceğiz diyeti de.
Ben arkadaşımla buluşacağım zaman önceden uyarıyorum diyetteyim çok şey yemeyelim diye yoksa kaçırıyorum çünkü. Dikkatli ol sen de, bir keresinde bir diyetisyen bana yediğin bir bisküvinin bile çok etkisi oluyor demişti.
Tabi şöyle bir durumda var, arkadaş buluşmalarında gezme tozma filan eriyor zaten yediklerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?