- 9 Ocak 2015
- 1.214
- 781
- 163
- 39
- Konu Sahibi cigdemlik86
-
ooo dayanabilcek misin akşama çok varBen de bu saatten sonra yemek yemeyeceğim, belki yoğurt yerim akşama da yeşilçay. Sabah yine koşu ama tembellik edecek gibiyim inşallah giderim koşmaya :s
Hep öyle oluyor zaten çünkü kaderimizde yazılı biri var ve kader seni ona götürüyor. :)yok canım yalnızım
hoş hep yalnızdım
benim istediklerim beni istemedi beni isteyenleride ben istemedim
Dayanırım, akşam oldu bile.ooo dayanabilcek misin akşama çok var
ne bileyim canım ya bazı insanlar hiç evlenmiyor mesela.onların kaderinde yok mu ?Hep öyle oluyor zaten çünkü kaderimizde yazılı biri var ve kader seni ona götürüyor. :)
Dayanırım, akşam oldu bile.
Şöyle ki bu onların kendi tercihi, evlenmeyenlerin çoğu isteyerek bunu seçiyor kimi ailesi için kimi kariyeri için kimi de rahatlığı için. Her önüne geleni reddediyorlar, o yüzden evlenmiyorlar. Ama isteyip de evlenemeyen hiç görmedim, insan kaderini kendi belirler bi ölçüde.ne bileyim canım ya bazı insanlar hiç evlenmiyor mesela.onların kaderinde yok mu ?
ben epey telaş içindeyim. birde hoşlandığım biri var ama benle ilgilenmiyor üzülüyorum
belkide fazla seçici oldukları içinŞöyle ki bu onların kendi tercihi, evlenmeyenlerin çoğu isteyerek bunu seçiyor kimi ailesi için kimi kariyeri için kimi de rahatlığı için. Her önüne geleni reddediyorlar, o yüzden evlenmiyorlar. Ama isteyip de evlenemeyen hiç görmedim, insan kaderini kendi belirler bi ölçüde.
Hoşlandığın kişi senin ondan hoşlandığından haberi var mı?
İyi yapıyorsun ben de çok gururluyumdur. Çok acı çeksen de gidemiyorsun değil mi? Ah bilirim o duygularıbelkide fazla seçici oldukları için
ben mesela herkese ısınamam
biliyor mu bilmiyorum canım buluştuk birdaha aramadı bile
msj attım cevap yok . bende gurur yaptım birdaha aramadım ama aklım onda kaldı
bizim sokağımıza yakın bir yerde çalışıyor aslında çok yakın gitsem görürüm belki karşılaşırız ama gitmek istemiyorum hiç göresim yok kalbim kırık ..
bende ona takıldım .İyi yapıyorsun ben de çok gururluyumdur. Çok acı çeksen de gidemiyorsun değil mi? Ah bilirim o duygularıSen elinden geleni yapmışsın zaten kaderinde yazılıysa olur yoksa başkası vardır kaderinde. Mesaj bile atmamış, yazık ne kadar kaba biri.:s
Tanışma fırsatın olsaydı belki de hiç hoşlanmayacağın biriydi. Kendilerine mesaj atılınca bir şey zannediyorlar kendilerini. Bi havalar bi havalar sanki çok nadir bulunan bir türmüş gibi... Sinir bozucu. Böyle insanlar evlendikten sonra kaprisli oluyor hiç çekilmiyor. Daha iyi birini gördüğünde belki kalbin daha hızlı çarpacak? Bilemeyiz ki... Belki de yine de kaderinde o vardır, düşündüğümüz gibi biri değildir. Bakalım bize hayat neler gösterecek. :)bende ona takıldım .
msj atsa benle çıkıyor olucak diye birşey yok
selam yazdım ya selam yani
insan selam yazar bir okadar sinir oldum ki okadar üzüldüm ki
bu kadar kaba biriymiş ama aklım onda hala .
birşey yapmayacağım .
Hayirlisi canim.....Tanışma fırsatın olsaydı belki de hiç hoşlanmayacağın biriydi. Kendilerine mesaj atılınca bir şey zannediyorlar kendilerini. Bi havalar bi havalar sanki çok nadir bulunan bir türmüş gibi... Sinir bozucu. Böyle insanlar evlendikten sonra kaprisli oluyor hiç çekilmiyor. Daha iyi birini gördüğünde belki kalbin daha hızlı çarpacak? Bilemeyiz ki... Belki de yine de kaderinde o vardır, düşündüğümüz gibi biri değildir. Bakalım bize hayat neler gösterecek. :)
Off yarın da bir yere gidecekmişiz erkenden spor yapamayacağım o yüzden :/Hayirlisi canim.....
Şu an tek hedefim kilolarr...
Eve gelince yap sendeOff yarın da bir yere gidecekmişiz erkenden spor yapamayacağım o yüzden :/
Öyle yapayım bari.Eve gelince yap sende
Tamamdır mutlu pazarlar sana daGunaydinnn kizlarrr
bugun disarda olucam.aksam gelirim....
Sabah bir dilim ekmek ve light peynir yrdim...
Oglen izgara salata yemeyi düşünüyorum umarim bozmam...
Herkese mutlu pazarlarrrr
Çok kaçırmamışsın ve tatlıyı akşam yemeyerek tolere etmişsin süper :)ben geldimmm
öğlen ızgara salata yedim sözümü tuttum
ufacık parça ekmek yedim
vee maalesef tatlı yedim...
ceza olarak akşam yemek yok bana ...
iki tane kahve içtim ..
e daha ne olsun ..
yarın kilo bildirimi yapıcam ...
Yarin bildiri yapalim ona gore devam edelim canim...Çok kaçırmamışsın ve tatlıyı akşam yemeyerek tolere etmişsin süper :)
Yarın bildireceğim ben de kilomu :)
tebrıkler cnm kaçtan kaca düştünGunaydinnn fistiklar
Bildiri yapiyirum...
Suda gitmis olabilir bilmiyorum ama bugunku kilom 58.1..
Sabah
Bir kase corba
Bir dilim kizarmis bugday ekmegi
Bir kalper peyniri
Bir parca tulum peyniri..portakal suyu
Simdide ise geldim cayimi iciyorum...
59.7 di 58.1 oldummmtebrıkler cnm kaçtan kaca düştün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?