buda benim diyetim....

Hep öyle oluyor zaten çünkü kaderimizde yazılı biri var ve kader seni ona götürüyor. :)

Dayanırım, akşam oldu bile.
ne bileyim canım ya bazı insanlar hiç evlenmiyor mesela.onların kaderinde yok mu ?
ben epey telaş içindeyim. birde hoşlandığım biri var ama benle ilgilenmiyor üzülüyorum

ne bileyim canım ya bazı insanlar hiç evlenmiyor mesela.onların kaderinde yok mu ?
ben epey telaş içindeyim. birde hoşlandığım biri var ama benle ilgilenmiyor üzülüyorum
Şöyle ki bu onların kendi tercihi, evlenmeyenlerin çoğu isteyerek bunu seçiyor kimi ailesi için kimi kariyeri için kimi de rahatlığı için. Her önüne geleni reddediyorlar, o yüzden evlenmiyorlar. Ama isteyip de evlenemeyen hiç görmedim, insan kaderini kendi belirler bi ölçüde.

Hoşlandığın kişi senin ondan hoşlandığından haberi var mı?

belkide fazla seçici oldukları için
ben mesela herkese ısınamam
biliyor mu bilmiyorum canım buluştuk birdaha aramadı bile
msj attım cevap yok . bende gurur yaptım birdaha aramadım ama aklım onda kaldı
bizim sokağımıza yakın bir yerde çalışıyor aslında çok yakın gitsem görürüm belki karşılaşırız ama gitmek istemiyorum hiç göresim yok kalbim kırık ..

İyi yapıyorsun ben de çok gururluyumdur. Çok acı çeksen de gidemiyorsun değil mi? Ah bilirim o duyguları Sen elinden geleni yapmışsın zaten kaderinde yazılıysa olur yoksa başkası vardır kaderinde. Mesaj bile atmamış, yazık ne kadar kaba biri.:s

bende ona takıldım .
msj atsa benle çıkıyor olucak diye birşey yok
selam yazdım ya selam yani
insan selam yazar bir okadar sinir oldum ki okadar üzüldüm ki
bu kadar kaba biriymiş ama aklım onda hala .
birşey yapmayacağım .

Tanışma fırsatın olsaydı belki de hiç hoşlanmayacağın biriydi. Kendilerine mesaj atılınca bir şey zannediyorlar kendilerini. Bi havalar bi havalar sanki çok nadir bulunan bir türmüş gibi... Sinir bozucu. Böyle insanlar evlendikten sonra kaprisli oluyor hiç çekilmiyor. Daha iyi birini gördüğünde belki kalbin daha hızlı çarpacak? Bilemeyiz ki... Belki de yine de kaderinde o vardır, düşündüğümüz gibi biri değildir. Bakalım bize hayat neler gösterecek. :)

Hayirlisi canim.....
Şu an tek hedefim kilolarr...

Gunaydinnn kizlarrr
bugun disarda olucam.aksam gelirim....
Sabah bir dilim ekmek ve light peynir yrdim...
Oglen izgara salata yemeyi düşünüyorum umarim bozmam...
Herkese mutlu pazarlarrrr

ben geldimmm
öğlen ızgara salata yedim sözümü tuttum
ufacık parça ekmek yedim
vee maalesef tatlı yedim...
ceza olarak akşam yemek yok bana ...
iki tane kahve içtim ..
e daha ne olsun ..
yarın kilo bildirimi yapıcam ...

Çok kaçırmamışsın ve tatlıyı akşam yemeyerek tolere etmişsin süper :)

Yarın bildireceğim ben de kilomu :)

Gunaydinnn fistiklar
Bildiri yapiyirum...
Suda gitmis olabilir bilmiyorum ama bugunku kilom 58.1..
Sabah
Bir kase corba
Bir dilim kizarmis bugday ekmegi
Bir kalper peyniri
Bir parca tulum peyniri..portakal suyu
Simdide ise geldim cayimi iciyorum...

Gunaydinnn fistiklar
Bildiri yapiyirum...
Suda gitmis olabilir bilmiyorum ama bugunku kilom 58.1..
Sabah
Bir kase corba
Bir dilim kizarmis bugday ekmegi
Bir kalper peyniri
Bir parca tulum peyniri..portakal suyu
Simdide ise geldim cayimi iciyorum...
tebrıkler cnm kaçtan kaca düştün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…