buda benim evliligim

Bu adamın bekar abisi varmı ablama yapayim o çok tembel de ....şanslısin bende mutlaka evde tencere yemeği pisecek aga ....adam öyle ekmek arasiymis anlamaz buhar tutucek Salça sogan kokusu gelecek mutfakta buram buram hele kuru fasulye varsa yemekte oooi adamdaki mutluluğu görmen lazım kanadı olsa uçacak

Yani esiniz halinden memnunsa sıkıntı yok ama haftada bir de olsa bi kahvalti yemek hazirlayin bence.
Temizlik yapmak istemiyorsan 15 gunde bir kadin tutun. Evi silsin supursun toz alsin. En fazla 2 saatini alir.

Hiç bir sorun yok.... yemek yapmak dışında herşeyimiz aynı ,yemek olmasa eşim sorun etmez ama ben hemyemek ,hem sofra düzeni olsun ,hemde aparatif sevmediğim için, yemek yapıyorum ....ama haftanın 2 günü De dışarda yiyoruz.. onun dışında eşim sabah ütüsünü yapar ,kahvaltısını kendisi hazırlar, ev temizliğine yardım eder .Sağolsun çok yardımcı olur .

Erkek ve kadin calisiyorsa olmasi gereken bu zaten. Yoksa kadin da hem erkek gibi işyerinde calisiyor eve gelip yemegi temizligi ütüyü vs. Yapiyor adam da oturup hizmet bekliyorsa o evlilikte sorun vardir.

Bence de bir probleminiz yok ama beslenme biçiminiz çok yanlış.

Makarna 0 besin değeri sadece karbonhidrat sosu da sadece yağ. Şişmanlamıyor musunuz? Yine pratik ama daha besleyici seçeneklere yönelin bence. Brokoli yemeği çabuk pişer. Tavada biftek çevirmek 5 dk nızı alır salata başka bir 5 dk. Ayran/cacık da yapın ohhh mis.

Tepsi böreği yapın demiyorum tabi :) ama sürekli makarna yumurta kötü bir beslenme , haftada 2 gün listeyle mutfak alışverişine gitseniz yeter.

Kimseye anlatmayin derim.

Bizde de aynı öyle...üstelik ben çalışmıyorum...bebek de daha yeni oldu...
Haftada 2 kere yemek yaparım o da içimden gelirse o da bir öğün...
Temizlik desen zaten çok bi eşya yok
Wc banyo da onun işi...
Utanmıyormusun...yazık adama diyenlere de aldırma...uyuzluktan çatliyorlar çünkü
Kölelikten ölücekler

Gayet normal bunlar.
Bizde aynen böyleyiz ve üstelik ben çalışmıyorum suan.
Gerci ben artık kızımız var diye onun icin birseyler yapmaya çalışıyorum faydalı olsun diye ama oda kreste oldugundan bazen ona da gerek kalmayabiliyor.
Esim der canım nakarna cekti gecer yapar ya da firinda tavuk yapar.genelde haftasonları hep beraber mutfağa girer ve kendimize ziyafet cekeriz.
Temizlik desen onu da haftada bir hep beraber yapiyoruz.
Yani bunda bi sıkıntı yok.
Esiniz de rahatsız olmuyorsa daha ne?

Dert neresinde bunun eşim rahatsız değil biz çok mutluyuz , eeee? Nasıl yardımcı olabiliriz?

ikimizde calisiyoruz ayni is yerinde ,
Benim derdim ev hanimi olma konusunda cok yetersizim

Iyi de ev hanimi degilsin zaten olmaya çalışmana gerek yok :)

tesekur eder ellerine saglik falàn der buyuk bi iyilik yapmisim gibi..

sabah kalkar giyecegini kendi ütüler mesela, bi yàndàn utaniyorum kocam kalkiyor kiyafetini kendi utuluyor ne bicim kariyim diyorum

Ben ne bicim kariyimne yahu. Utuleme gibi bir zorunluluğun yok ki. Herkes kendi kiyafetini kendi ütülemeli zaten normali bu.

islerinde bana cok yardim eder, bazen kendiliginden bulasiklari halleder falan... bu durum normalmii degilmi iyimi kotumu cozemedim, cevreme anlattigim zaman soktalar ay utanmiyomusunda adama yazikta neler cekiyorda diye laflar isitiyorum

Calistigina gore bunun adi yardım olmaz ki. ikinizin de ortak gorevleri bunlar zaten. O cevrene de bakma tipik ulkemiz kadınlarının kafasi. 100 yil gecse degismez bunlar, yillar gectikce kafalar degisecegine daha da geriliyor bunlar.

Sakın adamın kafasına sokma bunlari pişman olursun :) Ikiniz de eşit derecede sorumlusunuz ev islerinden.

Sadece ortak sorumluluklari düzenli yapsaniz, yemegi bazen sen bazen o yapsada beraber yeseniz daha iyi bence.

nasıl senin altınlarını alabiliyorlar, bu hırsızlıktır en baştan kayınvalidene vermicektin o altınları. İnsanda Allah korkusu olsun, eşin de aynı nasıl izin verir altınları satmalarına !!!!!!!!

2 taraf calısınca olur boyle vakalr bızde oyleydık cocuk olana kadar ne bulursak yer ne zmn ıstersem temzılık yapardım esımde yapardı. aynı evde yasayan 2 sevgılı gıbı bakıyodum olaya hıc kendımı evlı kadın gıbı hıssetmıyodum. sonra kızımız dogdu sorumluluklarımız arttı bence rahat batıyo sana ne soylenıyon ne guzel esın var masallah ıste ev ısı kadının ısı degıl sadece. calısıyosun bıde zaten. ama yemek yap barı arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…